spoks 06.11.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam! Chciałbym w salonie wykonac ozdobne wneki (220x220x70mm), w których mozna postawic figurkę itp.. Wytne tarcza odpowiedni otwór w scianie i co dalej??? Oczywiscie moge go wyłożyc płyta KG szukac kątów prostych oraz równelogłosci ale moze są gotowce w postaci skrzynek które sie osadza w otworze, gipsuje dookoła i mamy wnekę. Jesli ktos widział cos takiego proszę o info. Moze sa jakies inne skuteczne metody wykoania schludnej, foremnej wnęki??? Prosze o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lataren 16.12.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Nie widziałem czegoś takiego i wydaje mi się, że coś takiegio nie istnieje - zawsze moge sie mylić najlepiej to zrobić z profili i obudować płytą ...lub ewentualniej wykuć dzięrę w ścianie - żartowałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.12.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Hmmm, na pewno jest coś takiego, tylko pewnie służy do czego innego. Mi do głowy przyszła na szybko skrzynka elektryczna podtynkowa Jak mi montowali to sobie właśnie pomyślałam, taka fajna wnęka Wprawdzie brak jej tylnej ścianki, ale to już mały pikuś. Może jest coś jeszcze innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts