karola 05.08.2003 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Czy kupiliście lub macie już na dachu blachę firmy TRAFFIC? Czy warto?Dają 20 lat gwarancji http://www.traffic-blachy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 06.08.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Mój kierownik budowy odradza, twierdząc, że biorą je z przypadkowych żródeł, a zwłaszcza z krajów byłego ZSRR. W tej sytuacji wybraliśmy nieco droższą blachę szwedzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 06.08.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Firma jest z mojego miasta ale się nie zdecydowałem mimo niższych cen. Brak zaufania. Wybrałem Pruszyńskiego i w ubiegłym roku płaciłem poniżej 20 zł/m2. Nie wiem czy chodzi o blachę czy park maszynowy, ale ja bym się nie zdecydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 06.08.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Szanowne koleżanki i koledzyz uporem maniaka powtarzam na łamach Forum, że nikt nie wie (poza producentem blachodachówki) skąd jest materiał wsadowy. Każdy sprzedawca (tzw dealer) zawsze będzie powtarzał, że to "Panie, najlepsza, szwedzka !". Tymczasem ten materiał, gdy chodzi o stal, ocynk, powlekanie jest prawie że taki sam na całym świecie. Ci Szwedzi, Firma Pruszyński, Hoesch i inny Lindab ciągnie blachę płaską w kręgu z miejsca, gdzie jest: a) najtańsza; b) właśnie dostępna.To i tak nie ma znaczenia; blacha to tylko blacha, ocynk jest standaryzowany, pewne znaczenie może mieć powlekanie. Ale nie obserwuję odchyłek jakościowych dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YEYO 06.08.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Ale wypracowane formy już mają znaczenie czyż nie prawda. Wcale nie twierdzę że tak jest w TRAFFIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luna_tyk 06.08.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Oczywiście, moje uwagi odnoszą się tylko do materiału wsadowego.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 21.08.2003 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 my już mieliśmy kupować Traffika, ale usłyszeliśmy zbyt wiele opinii, że cienka i w ogóle gorsza... Nie sprawdziliśmy tego, bo trochę się nam spieszyło z zakupem. Coś rzuciło nas zaraz potem na Wał Miedzeszyński w W-wie (Dachlux-Beta) i kupiliśmy SARĘ, blachodachówkę BUD-MAT-u. Nasi dekarze powiedzieli, że w życiu nie widzieli tak grubej blachy i długo kręcili głowami. Więc chyba zakup był dobry... Polecam. Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 21.08.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 No i właśnie Sarę chcę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 21.08.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam. Znajomy pracuje w Traffic-u i twierdzi, że jak komuś znajomemu to może sprzedac dobrą blachę. Tak normalnie (te tanie) mają 0,4mm i blacha z Bialorusi.Mimo wszystko nie skorzystałem, a moi dekarze też bardzo pozytywnie wypowiadali się o Sarze (też jej nie kupiłem i chyba to był błąd). Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clark 21.08.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 mozna prosic o namiar na sare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 21.08.2003 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 tak na szybko to:Wał Miedzeszyński w W-wie (firma Dachlux-Beta), ale "pogrzeb" w internecie to znajdziesz coś najbliżej Ciebie. Pozdrawiam Pearl http://www.budmat.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2003 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 dzieki wlasnie po wyslaniu postu wyszedlem z domu i wyobrazcie sobie ze ulica jechala ciezarowka z reklama sara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts