Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wanna narożna 150 x 150 - którą wybrać ?

jacek_cn

Recommended Posts

Drodzy Forumowicze,

Mam zamiar nabyć wannę narożną symetryczną o wymiarach 150x150 (mniejszy rozmiar nie wchodzi w rachubę z pewnych względów). Po wstępnym rozeznaniu rynku namierzyłem dwa produkty: Gentiana (Ravak) oraz Cersania (Cersanit). Czy ktoś ma wannę o takich parametrach? Jakiego producenta? Prosze o ewentualne opinie bazujące na użytkowaniu wanien

Na cersanit uważaj bo ma siną biel i jeśli do tego nie dasz reszty cersanitu to będzie wyglądała wanna jak z demobilu.

Ja mam Pool Spa z podwójnym hydromasażem wodno powietrzny i powietrzny. Najczęściej wykorzystuje się pierwszy, drugi nie dość że jaja urywa to jeszcze dmucha zimnym powietrzem szybko wychładając wodę i też to czyć na plecach jak się leży na dnie ;D

Kup wanne z samooczyszczającym/ osuszającym się masażem powietrznym, kup z elektroniką zawsze fajniej. Sama się wtedy włącza po iluś tam minutach po kąpieli i się pucuje :)

Wanna z rozbudowanymi hydromasażami to gadzet też a jak ktoś lubi gadzety.

jacek,

My mamy 150x150 firmy Ruben. Wanna jest jak najbardziej ok. Szukalismy nie tylko o takich wymiarach, ale tez aby byla dosc gleboka.

jeszcze dmucha zimnym powietrzem szybko wychładając wodę i też to czyć na plecach jak się leży na dnie ;D

No okropnosc :evil: :lol: Trzeba bylo grzalke powietrza dokupic 8)

ja mam ravaka play 160x160 , jego zaleta jest to ze najbardziej łagodny łuk , w moim przypadku to ważne bo dzięki temu mam więcej miejsca przy większej wannie , nie wyprofilowanego podłokietniki , osobiście ta półka bardzo mi się podoba i bardzo długo szukałem narożnej wanny bez tego dodatku . Prócz tego ma jeszcze kilka ciekawych rozwiązań .

Ale każda pliszka swój ogonek chwali,

• 4 years później...