jacek_cn 06.11.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Drodzy Forumowicze,Mam zamiar nabyć wannę narożną symetryczną o wymiarach 150x150 (mniejszy rozmiar nie wchodzi w rachubę z pewnych względów). Po wstępnym rozeznaniu rynku namierzyłem dwa produkty: Gentiana (Ravak) oraz Cersania (Cersanit). Czy ktoś ma wannę o takich parametrach? Jakiego producenta? Prosze o ewentualne opinie bazujące na użytkowaniu wanien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 że tak zapytam, o jakich parametrach? jakie ma odejście? spalanie? pułap? przecież to nie wyścigówka, ważne czy wygodna tylko nie bij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 06.11.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja mam Sanplast WS/CL 145/145, ma to co Twoja Gentiana + wyprofilowane podłokietniki, z których zawsze korzystam i zdecydowanie głębsze ( wygodniejsze ) narożne siedzisko, no ale zależy kto co lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 06.11.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Na cersanit uważaj bo ma siną biel i jeśli do tego nie dasz reszty cersanitu to będzie wyglądała wanna jak z demobilu. Ja mam Pool Spa z podwójnym hydromasażem wodno powietrzny i powietrzny. Najczęściej wykorzystuje się pierwszy, drugi nie dość że jaja urywa to jeszcze dmucha zimnym powietrzem szybko wychładając wodę i też to czyć na plecach jak się leży na dnie ;D Kup wanne z samooczyszczającym/ osuszającym się masażem powietrznym, kup z elektroniką zawsze fajniej. Sama się wtedy włącza po iluś tam minutach po kąpieli i się pucuje Wanna z rozbudowanymi hydromasażami to gadzet też a jak ktoś lubi gadzety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.11.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 kryspin, autor watku nie pytal o wanne z hydromasazem .... jacek_cn, u mnie bolero z kola 150x150, ladna i niedroga, wanna bez obudowy + zaglowek+ reling + wieszak na recznik to 1400zl, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek_cn 06.11.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Dzięki za dotychczasowe wypowiedzi... prosze o kolejne, wszak dla nas wydatek ok 2 tys. to nie bagatelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 06.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 aha no to tylko pierwszy akapit posta ważny reszta OT a tak na serio jak zwykła wanienka to podzielam zdanie barbossy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 06.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 jacek, My mamy 150x150 firmy Ruben. Wanna jest jak najbardziej ok. Szukalismy nie tylko o takich wymiarach, ale tez aby byla dosc gleboka. jeszcze dmucha zimnym powietrzem szybko wychładając wodę i też to czyć na plecach jak się leży na dnie ;D No okropnosc Trzeba bylo grzalke powietrza dokupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 07.11.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 jacek, No okropnosc Trzeba bylo grzalke powietrza dokupic Tak właśnie zastanawiam o doposażenie w grzałkę... plus może jakiś dozownik zapachowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 07.11.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 ja mam ravaka play 160x160 , jego zaleta jest to ze najbardziej łagodny łuk , w moim przypadku to ważne bo dzięki temu mam więcej miejsca przy większej wannie , nie wyprofilowanego podłokietniki , osobiście ta półka bardzo mi się podoba i bardzo długo szukałem narożnej wanny bez tego dodatku . Prócz tego ma jeszcze kilka ciekawych rozwiązań . Ale każda pliszka swój ogonek chwali, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 09.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Mam Ravaka z hydromasażem prawie 6 lat i sprawuje się super. Dobra jakość.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 To może polecicie jakis model wanny 150x150 wyprofilowanej (tak by się człek w wodzie cały zmieścił i kolana mu nie sterczały nad wodą , z narożnym siedziskiem i rozsądnym poborem wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinaaa 19.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 odświeżam temat:) pytanie jak powyżej mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts