mala_lenka 06.11.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Proszę pomóżcie bo u mnie w okolicznych składach nie ma a objechać całej Warszawy nie dam rady . Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.... Z góry dziękuję. Sprawa pilna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 06.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Nie wiem czy to sie jeszcze produkuje..A po co Ci to? jezeli moge zapytac..Bo spokojnie mozna laczyc w tym przypadku technologie (tj kamionkowe z plastykowymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 06.11.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Potrzebuję na komin wentylacyjny. Znalazłam nawet producenta, ale na Mazurach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 06.11.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Sprytny pomysl, szkoda ze nie wpadlem na niego sam bo tez mialem dylemat z czego to zrobic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 06.11.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Pewnie, że sprytny tylko jak widać trudny w realizacji Mam nadzieję, że w końcu gdzieś je znajdę... A tak z ciekawości to jakie ty wybrałeś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulbulator 02.03.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Odświeżam temat:Czy udało się komuś namierzyć owe drenażowe lub drenarskie rury ceramiczne w Warszwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert B 13.06.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam, jakimi średnicami jesteście zainteresowani ? Może będę mógł pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts