zielonooka 08.11.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zielonooka Mi nie chodzi o to żeby każdemu się to podobało Oczywiście masz prawo wypowiedzieć się na dany temat ale wkurzyło mnie to jak napisałaś o mnie "gustibus .... " Ja nawet jakby mi sie coś nie podobało napisałabym po prostu "mi się to nie podoba" A ty mnie obraziłaś....... [/b] Julko - nie mam odczucia ze "cie obrazilam" naprawde! I naprawde - jesli tak sie poczulas - to przepraszam, bo zupelnie nie bylo to moim zamiarem .... Chcialam jeszcze powiedziec - ze ja, z zasady - jesli forumowicze pokazuja swoje wnetrza juz wykonane w swoim domu -, i cos mi sie kompletnie nie podoba - wtedy faktycznie milcze , nie wypowiadam sie i nie krytykuje. Czemu ? Bo zdaje sobie sprawe ze wlasny dom - wychuchany , wypieszczony i "tymi recami" zbudowany - jest oczkiem w glowie i czyms do czego jestemy bardzo emocjonalnie przywiazani. I wtedy faktycznie trudniej zachowac takiej osobie dystans do krytycznych opini. [ pomijajac juz fakt ze takie opinie niewiele wniosa bo jest juz "po ptokach" ] - no chyba ze ktos bardzo wyraznie zaznaczy ze zalezy mu tez na opiniach nie tylko pochlebnych. Natomiast - w przypadku zdjec z katalogow, zdjec "no name", aranzacji firm dekoratorskich itp . - czyli anonimowych i nie przypisanych do konkretnego forumowicza i konkretnego domu - takich ograniczen sobie nie stawiam No i to tyle chyba pozdrawiam! ps. przy okazji akurat to zdjecie zamieszczone przez anne marie : http://img208.imageshack.us/img208/8771/260867241jz0.jpg - baaaardzo mi sie podoba. [uwazam ze wnetrze jest szlachetne, pokazuje piekny kontrast dwoch faktur, jest w tu sumie dosyc zaskakujace rozwiazanie , zastosowano naturalny material, postawiono na minimalizm - czyli to co lubie , pieknie zestawiono kolory itp] Choc dyskutowalabym z praktycznoscia i funkcjonalnoscia takiej łazienki (to taki typ co slicznie wyglada w katalogu a gorzej w normalnym uzytkowaniu przez ludzi - ale to nieistotne akurat teraz ) No i coz - teraz ktos moze napisac ze jest "okropne" i a moje argumenty "swiadcza o zlym guscie" - prosze bardzo bo zupelnie mnie to nie zaboli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 08.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 To chyba zdjęcie z salonu płytkowegohttp://img208.imageshack.us/img208/8771/260867241jz0.jpgWygląda, jakby te otoczaki były wsypane do czegoś w rodzaju akwarium. Ciekawe jak to jest rozwiązane w środku tego "akwarium".Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julka85 08.11.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zielonooka Spoko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 08.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 (...) Moim zdaniem jest to jedno z najglupszych zdań jakie mozna wygłosić . (...) Zgadzam się. Rzecz w tym, żeby jak najwięcej o gustach dyskutować. Ja uważam, że to zdanie ma na celu raczej zagwarantować prawo do swobody wypowiedzi i dyskusji, ale bez potępiania odmienności poglądów samych w sobie (...) To jest forum - gdzie pojawiaja sie rózne opinie a nie kółko wzajemnej adoracji i klepania sie po głowkach. (...) To ja wklejam wieloznaczny emotikon ":oops: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.11.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 zielonooka pozdrawiam ps wkurzył mnie tylko No cóż chyba faktycznie gustibus .... itd, bo wg. mnie to nie wyglada "niesamowicie" a tylko lekko dziwacznie i kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 08.11.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Podaję link do wątku Edki. Pokazała tam między innymi swoją łazienkę z blatem zrobionym w technice jaka Cię interesuje.Kontakt do firmy na priv.http://forum.muratordom.pl/dom-edki-i-roberta,t87117.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 11.11.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 Dziewczyny napiszcie czy to jest zwykła polerowana masa żywicowa - epoksyd?I czy można to robić na pionowej ścianie, czy lepiej zrobić poziomo i przykręcić albo przykleić do ściany A pro po: płytki nie do wszystkich wnętrz pasują, tak jak drewno, kamień, plastik, tkanina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts