Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy ktoś wie jak to zrobić i gdzie to kupić?????

Julka85

Recommended Posts

zielonooka

Mi nie chodzi o to żeby każdemu się to podobało

Oczywiście masz prawo wypowiedzieć się na dany temat ale

wkurzyło mnie to jak napisałaś o mnie "gustibus .... "

Ja nawet jakby mi sie coś nie podobało napisałabym po prostu

"mi się to nie podoba"

A ty mnie obraziłaś.......

[/b]

Julko - nie mam odczucia ze "cie obrazilam" naprawde! :o

I naprawde - jesli tak sie poczulas - to przepraszam, bo zupelnie nie bylo to moim zamiarem .... :)

Chcialam jeszcze powiedziec - ze ja, z zasady - jesli forumowicze pokazuja swoje wnetrza juz wykonane w swoim domu -, i cos mi sie kompletnie nie podoba - wtedy faktycznie milcze , nie wypowiadam sie i nie krytykuje.

Czemu ? Bo zdaje sobie sprawe ze wlasny dom - wychuchany , wypieszczony i "tymi recami" zbudowany - jest oczkiem w glowie i czyms do czego jestemy bardzo emocjonalnie przywiazani. I wtedy faktycznie trudniej zachowac takiej osobie dystans do krytycznych opini. :) [ pomijajac juz fakt ze takie opinie niewiele wniosa bo jest juz "po ptokach" :)] - no chyba ze ktos bardzo wyraznie zaznaczy ze zalezy mu tez na opiniach nie tylko pochlebnych.

Natomiast - w przypadku zdjec z katalogow, zdjec "no name", aranzacji firm dekoratorskich itp . - czyli anonimowych i nie przypisanych do konkretnego forumowicza i konkretnego domu - takich ograniczen sobie nie stawiam :)

No i to tyle chyba :) pozdrawiam!

ps. przy okazji akurat to zdjecie zamieszczone przez anne marie :

http://img208.imageshack.us/img208/8771/260867241jz0.jpg -

baaaardzo mi sie podoba. :) [uwazam ze wnetrze jest szlachetne, pokazuje piekny kontrast dwoch faktur, jest w tu sumie dosyc zaskakujace rozwiazanie :), zastosowano naturalny material, postawiono na minimalizm - czyli to co lubie :), pieknie zestawiono kolory itp] Choc dyskutowalabym z praktycznoscia i funkcjonalnoscia takiej łazienki :) (to taki typ co slicznie wyglada w katalogu a gorzej w normalnym uzytkowaniu przez ludzi - ale to nieistotne akurat teraz :))

No i coz - teraz ktos moze napisac ze jest "okropne" i a moje argumenty "swiadcza o zlym guscie" - prosze bardzo bo zupelnie mnie to nie zaboli :):):)

(...)

Moim zdaniem jest to jedno z najglupszych zdań jakie mozna wygłosić .:)

(...)

Zgadzam się. Rzecz w tym, żeby jak najwięcej o gustach dyskutować. Ja uważam, że to zdanie ma na celu raczej zagwarantować prawo do swobody wypowiedzi i dyskusji, ale bez potępiania odmienności poglądów samych w sobie :roll:

(...)

To jest forum - gdzie pojawiaja sie rózne opinie a nie kółko wzajemnej adoracji i klepania sie po głowkach. (...)

To ja wklejam wieloznaczny emotikon ":oops: "

8)