kakusek 09.02.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Piekny domek budujecie.Gdyby mnie bylo stac tez byl wybrala komfortowego Okna i dach sliczne Mam pytanie odnosnie wykuszu.jakiej jest szerokosci i glebokosci?Czy mozesz podac wymiary okien?Ja bede budowac Natalke z tej samej firmy ale chcialabym tam powiekszyc wykusz aby bylo wiecej miejsca na stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.02.2008 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Dziękuję!! Kakusek Natalia też jest fajna ogólnie podobają mi się projekty z MG Na nią też patrzyłam ,ale na naszej działce nie pasował "wysunięty" garaż . Postaram się jutro wymierzyć wykusz i podam wymiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 09.02.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kasiu , do wnętrz jeszcze długa droga ,choć zaczynam już obmyślać co nieco Bardzo się tego boję bo ,planowanie jest najlepsze,gorzej jak przychodzi czas zakupu .Wtedy rezygnujemy z czegoś bo tego nie ma lub ceny są kosmiczne,a ja należe do osób niezdecydowanych i zajmuje mi sporo czasu nim podejmę decyzję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tina 09.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 super inwestorka jaka macie dachówkę? My dziś spędzilismy pół soboty oglądajac dachówki, chchemy ciemobrązową, brazowoczarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 09.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Domek bardzo ładny,"rzeczka" podobnie - i wygląda jak "żywa".Prawie codziennie widzę tempo prac na budowie i muszę powiedzieć,że macie "wytrzymałe" ekipy-żadna aura im nie straszna! A dach i kominy prawie jak na naszym "wichrowym wzgórzu" Pozdrawiam sasiadów i życzę dotychczasowego tempa prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.02.2008 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dziękuję prace faktycznie trwają całą zimę (w sumie j,ej nie było). Aszka a gdzie twój domek ? Nigdzie na forum go nie znalazłam . Jesteśmy z tej samej miejscowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.02.2008 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 tinahttp://foto3.m.onet.pl/_m/6e9ee9b420737cd6cc7020771544c4cb,3,19,0.jpgDachówka Koramic ceramiczna -miała być "grafit" ale wygląda bardziej na grafitowo-brązową wszystko zależy od nasłonecznienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 10.02.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 INWESTORKO 71 Masz rację, że na forum nie ma mojego domu-choć nieraz nosiłam się z zamiarem-chyba zabrakło umiejętności A mieszkamy i owszem w tej samej miejscowości tylko ja nie koło stawu,a w stronę "Skałek" na "czubeczku" po lewej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 10.02.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ojej to faktycznie jesteśmy sąsiadkami. Jaki ten świat mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 12.02.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 mam już bramę http://images30.fotosik.pl/157/45fca3b579038293m.jpg http://images23.fotosik.pl/156/2b874a96c8625126m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 13.02.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Bardzo fajny domek! Interesuje mnie ogrzewanie..jak bedzicie ogrzewac przy tak duzych powierzchniach okien? czy zamierzacie stosowac grzejniki konwektorowe przy duzych oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 13.02.2008 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 U nas będzie ogrzewanie podłogowe wszędzie (chyba oprócz sypialni i pokojów dzieci) to podobno najlepsze wyjście przy dużych oknach i wysokim suficie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 13.02.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Nawet nie wiedziałam jak to fajnie jest czytać o budowie domu,który mija się codziennie idąc czy jadąc do pracy.Mogę sobie wyobrazić jak podnosi się Wam poziom adrenaliny widząc jak dom "dostaje" cos nowego.Sami tak nie dawno mieliśmy.Teraz zapał lekko opadł, ale tematów typu "co dalej" chyba długo nam nie braknie (może prędzej kasy ) Prawdę powiedziawszy to kilka razy z zazdroscią spoglądałam na Waszą rzeczkę. Jest śliczna, a co najważniejsze wygląda jakby od zawsze tam była. Domek też bardzo ładny.Wydaje mi się,że przy tych sąsiaduących "niby dworkach" wygląda nawet zbyt ładnie - po oczach sasiadom raczej daje! Natomiast nasi dają nam po oczach dymem z kominów Do szału doprowadzają mnie te krematoria szczególnie wieczorową porą-choć niektórzy nie baczą na porę dnia i jadą z koksem równo.Czasem zastanawiamy się z mężem co zostanie dla ich dzieci czy wnuków z czystego powietrza.Zostaną maski i szczelne okna!!! Najzabawniejsze jest to ,że mieszkamy w uzdrowisku i to w strefie "parku krajobrazowego" - o zgrozo !!! No,ale trzeba mieć nadzieję,że w końcu ktoś zabroni montowania piecy "na wszystko"! Przepraszam za te wywody,ale tak jakoś mnie naszło jak dziś usłyszałam śpiew ptaków w sadach. Pozdrawiam i... "niech się mury,pną do góry" Ciekawe czy nie dostanę przykurczu szyi patrząc tylko "na prawo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 14.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 U nas będzie ogrzewanie podłogowe wszędzie (chyba oprócz sypialni i pokojów dzieci) to podobno najlepsze wyjście przy dużych oknach i wysokim suficie Pozdrawiam zgadza się, też mamy duzo okien i tez praktycznie wszedzie podlogowke (oprocz sypialni i pokoi dzieci). Mam zrobione tez miejsce pod grzejnik podlogowy, przy wysokiej tafli szkla...tylko drogie to jak nie wiem co...dodatkowo mamy tez grzejniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.02.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 rena ,myślałam o grzejniku w podłodze możesz podać przybliżoną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 14.02.2008 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Aszka Właśnie wczoraj byłam na budowie i faktycznie szukałam źródła dymu jaki unosił się nad okolicą.Byłam pewna,że coś się pali bo było aż siwo!! Tak jest często??? A miało być cicho,spokojnie jak na wsi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 15.02.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 rena ,myślałam o grzejniku w podłodze możesz podać przybliżoną cenę? ok 3 tys...bylam u znajomych, ktorzy go mają. nie daje moze odczuwalnego ciepla ale tworzy taką scianę, barierę, nie ma tego uczucia lekkiego chlodu od okna...podobno przy takich duzych oknach to niezbedne....a u mnie to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 23.02.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Zaczynamy prace w środku!!!! Pierwsze tynki i instalacje http://images34.fotosik.pl/153/e3e821ccbd4b781cm.jpg http://images34.fotosik.pl/153/7431a45b154b2747m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 17.03.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Muszę się trochę pochwalić -MAM TYNKI!!!!! [ nasz przepiękny salon już widać jego rozmiary ! http://images29.fotosik.pl/171/0f950e04700932b6m.jpg A tu widać moją kuchenkę http://images28.fotosik.pl/172/7566f705e43bcba1m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIT11 12.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam wszystkich zainteresowanych projektekm domu Komfortowy (firmy mg projekt).Chciałbym uzyskać kilka informacji:1. Czy zmieniacie kąt nachylenia dachu na 30 st.2. Czy zadowoleni jesteście z dokumentacji dostarczonej do projektu?(podobno projekt zawiera wiele błędów) Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts