monia i marek 04.10.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Jankama, co tam słychać u dworu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2008 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 No właśnie co słychać? Bo już grudzień i dawno wpisów w dzienniku nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Z życzeniami przyszłam, licząc jednocześnie na to, że jakiś nowy wpis w dzienniku się pojawi W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.12.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Nadal głucha cisza... Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 09.01.2009 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 O kurczę!!!Są zainteresowani i są życzenia.Ślicznie dziękuję i odwzajemniam.Wiem,wiem..trzeba pisać.Coś się dzieje, aczkolwiek nic tak efektownego, żeby dawać fotki.Choć dla ciągłości dziennika byłoby wskazane.Mieliśmy problem - dotknął nas "kryzys światowy" - prawie 2miesiące czekaliśmy na wypłatę transzy .W listopadzie ruszyliśmy.Tyle jeszcze do zrobienia,a na koncie zaraz będzie pusto.Makabra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nareszcie dajesz oznaki życia Niestety kryzys finansowy dopada każdego budującego i to nie tylko światowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jankama, piękny salon Czy pod deski w salonie też planujesz podłogówkę?? Masz fotki gresu jaki planujesz na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 18.01.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Podłogówka tylko pod gresem.W salonie będą kaloryferki.Mam fotki gresu, ale kompletnie odbiegają od żywca.Kolor gorzka czekolada,bardzo jednolity kolor, bez plamek,kropek i smug.Pewnie Moniko się zdziwisz, ale w naszym dworku będzie mało dworkowo.Inspiracją są dla nas sklepy ALMI DECOR.Ten klimat i te meble (pomijając ten indyjski charakter) bardzo mi odpowiadają.Dlatego barwa płytek podpatrzona w jednym z poznańskich salonów Almi i przyszły kolor ścien też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 18.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jankama, dworek bajeczny Strasznie mi się podoba, inspiracje wnętrzarskie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 18.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Podłogówka tylko pod gresem.W salonie będą kaloryferki.Mam fotki gresu, ale kompletnie odbiegają od żywca.Kolor gorzka czekolada,bardzo jednolity kolor, bez plamek,kropek i smug.Pewnie Moniko się zdziwisz, ale w naszym dworku będzie mało dworkowo.Inspiracją są dla nas sklepy ALMI DECOR.Ten klimat i te meble (pomijając ten indyjski charakter) bardzo mi odpowiadają.Dlatego barwa płytek podpatrzona w jednym z poznańskich salonów Almi i przyszły kolor ścien też. Bardzo lubię sklepy Almi Decor i sama się w nich czasami zaopatruję m.in. w szkło, ozdoby świąteczne, sztuczne kwiaty (mają przepiękne) i inne drobiazgi Jestem pewna, że dworek urządzicie ze smakiem, nawet jesli nie będzie to wystrój dworkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.01.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 wielkie, ogromniaste gratulacje!!!! dworek juz jest uroczy, a co dopiero jak mu jeszcze przybędzie tynku i innych elementów!!! nie moge się doczekać, śledzę z niecierpliwością dziennik budowy, a mam tez to szczęście podziwiać go na żywo i obserwować na własne oczy jak sie zmienia... dworki kocham, i jak tylko zaczęły się piąć mury obserwowałam bacznie przejeżdzając drogą, co z niego wyrośnie a że należę do dworkowych uwielbiaczy, to mozna sobie wyobrazić, jak cieszył moje oko rozumiem, że słupki odpbaskowe, które się pojawiły na łuku, to sprawka Waszej ingerencji mieszkam prawie po sąsiedzku jeszcze raz gratuluje i podziwiam Wasze dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Gratuluję pięknego domku,aż oczu nie można oderwać!!sama jestem pasjonatem takiego stylu,więc z ciekawością będę tu zaglądać !.Też buduję dworek tylko w trochę mniejszym wydaniu(10/16).a ,że jesteśmy na podobnym etapie budowy,to bardzo jestem ciekawa ,jak go urządzisz?co planujesz na podłogę ?jeżeli wybrałaś już kuchnię ,to jaką?ja przymierzam się do FAbryki Wnętrz.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 jeszcze chciałam dopytać jaką macie wysokość pomieszczeń i jaki jest rozkład waszego dworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 20.01.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Fabryka Wnętrz robi fajne meble, zwróciłam na nie uwagę na reklamach w WERANDZIE, ale mój mężuś zajmuje się meblarstwem,więc nie mam problemu.Co sobie wymyślę to będzie.Podobają mi się kuchnie prowansalskie, takie waniliowe z drewnianymi blatami, z wiszącym czosnkiem, miedźianymi garami i lawendą, choć podobnie jak u Ciebie Beauty,może mi się coś bardziej spodoba kiedy dojdziemy do tego etapu,trudno powiedzieć. Wysokość pomieszczeń? Stawiam na 290-300.Inwestor śpi, więc nie mogę się spytać. Aktualnego rzutu nie mam w kompie.Z boku wchodzi się do osobnego mieszkania teściowej (50m2).A u nas hol,wc z prysznicem,pralnia,kuchnia,kotłownia, biblioteczka i salon.Metrażowo jest dużo, ale pokoik jeszcze by się przydał np.dla gości.A tak będą musieli spać na górze i korzystać z MOJEJ łazienki.Drzwi będą tylko w kibelku i pom.gosp.Troszkę amfiladowo będzie też .[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 20.01.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Inwestor ,obudziwszy się ,przemówił: wys.285cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 no ,ulżylo mi ,bo myślałam,że u Was jest wyżej ale mamy tę samą wys.wklejaj zdjęcia do dziennika ,bo bardzo jestem ciekawa postępów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 u nas też jest z boku wejście do mnieszkania mojego taty, ale metraż chyb a ciut mniejszy, nie pamiętam. Zazdroszczę Wam natomiast tej wysokości, której poza salonem nie osiągnę, bo nam fachoffffcy zepsuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 21.01.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Gratuluję pięknego domu! Podziwiamy z żoną za każdym razem gdy jesteśmy w okolicy. Już mi się kilka razy zdarzyło prawie wypaść z zakrętu bo zapatrzony byłem na Twoją budowę Piszesz w dzienniku o dębowych deskach. Masz może coś upatrzonego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 22.01.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Szukanie desek zaczęłam od allegro.Znalazłam sklep KORONA na Góreckiej.Mąż kupił parę desek do prób kolorystycznych.Dechy fajne i nie kosztują 180zł.Pewnie tam kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 22.01.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzięki za informację. Na pewno się tam przejedziemy obejrzeć te deski. Wszystko co do tej pory oglądaliśmy i co nam się podobało kosztowało powyżej 200:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts