Ula_i_Jacek 06.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Zaczynamy realizować nasze marzenia, a jestem pewna, że niejednokrotnie będziemy szukać u Was pomocy i korzystać z Waszych doświadczeń... więc wypada się przedstawić i przywitać całe przyjazne grono. Mieszkamy w Krakowie, w naszym mieszkaniu, o którym marzyliśmy przez 7 lat, bo własny dom był dla nas czymś zupełnie nierealnym. Na szczęscie życie nas miło zaskoczyło i stalismy sie szczęśliwymi posiadaczami 20 arowej działki w Wilkowie, około 15 km od Krakowa No i teraz zaczęły sie poszukiwania projektu.... już było kilka razy, że "na pewno ten i żaden inny", jednak wizja naszego domu ulega ciągłej zmianie z różnych względów, no głównie finansowych niestety... Długie mi to powitanie wyszło:) chyba wystarczy na dzisiaj... a więc do zobaczenie na forum... Ula i Jacek z Marcinem, Adą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.11.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witajcie! jak zobaczyłem Ula_i_Jacek to pomyslałem, że to u Was mam być w sobotę na weselu (w Krakowie), ale chyba to nie Wy się żenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula_i_Jacek 07.11.2007 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no to nawet na pewno nie nasze wesele )) kiedy to byyyłoooo ... udanej zabawy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam na forum!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.11.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam retrofood fajny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.11.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 10.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witamy w naszych skromnych progach frosch kazdy z nas ma fajnego avatara, czuje sie dyskryminowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.11.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witajcie,O wszystko pytajcie nawet niemożliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Witajcie, O wszystko pytajcie nawet niemożliwe... O niemożliwe tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula_i_Jacek 14.11.2007 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 dziekujemy za ciepłe powitanie... na razei oczy mamy czerwone od ślęczenia przy komputerze i czytania do późnej nocy różnych Waszych doświadczeń i ciekawostek... a jest tego mnóstwo... no i uczymy sie, uczymy, uczymy... Pozdrawiam ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witajcie Ula i Jacek Dużo masz do poczytania i nadrobienia, a jest co czytać, ale i pewnie też będziesz miała o czym pisać na forum. Z jakiej części Krakowa jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula_i_Jacek 20.11.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 skorpionek1975, miło że jesteś tak blisko my jestesmy z Huty... a co do czytania to ja wiem, juz mi sie te wiadomosci czasem mieszaja i chwilami głupieje, wiec na razie odpusciłam troche i podchodze do tego spokojniej, nie wszysztko na raz, ale czytam i ucze sie ciagle po troszku... a na pisanie tez przyjdzie czas pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja też jestem z huty , a raczej do niedawna byłam Może z jednego osiedla jesteśmy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula_i_Jacek 20.11.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 jagiellońskie a teraz gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ja mieszkałam na Krakowiaków a teraz mieszkam na ul.Krzywda przy tandecie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula_i_Jacek 20.11.2007 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 nie zapraszaj tak chętnie bo jeszcze skorzystamy a co na muratorze poszukujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 20.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak najbardziej z zaproszenia trzeba skorzystać My w przyszłym roku zaczynamy budowę domu ,więc murator jest idealnym miejscem , a i ludzie są świetni więc jest z kim porozmawiać na każdy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts