bsd 07.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam,Mam taki problem, ze po ulozeniu parkietu: ukladanie, cyklinowanie, szpachlowanie i olejowanie pozostawia takie biale smugi tak jak na poniszym zdjeciu.Jakie sa rozwiazania zeby nie byly takie biale smugi ? http://images29.fotosik.pl/108/1589384f8b227b87m.jpghttp://images34.fotosik.pl/36/cfe2907229ad1a4em.jpg Przemyslowka merbau kupiona w castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analena 12.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Hmm. U mnie jest dokładnie to samo, tylko, że na teaku i w duzo gorszym stopniu. Na razie koresponduję z Boorgiem w kwestii ratunku.Wynika to ze złego ostatniego szlifowania podłogi.Ja będę musiała całość zeszlifować materiałem o odpowiedniej gramaturze i olrjować ponownie:(A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 12.11.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ...Mam taki problem, ze po ulozeniu parkietu: ukladanie, cyklinowanie, szpachlowanie i olejowanie pozostawia takie biale smugi tak jak na poniszym zdjeciu. Jakie sa rozwiazania zeby nie byly takie biale smugi ?... Zmatowić podłogę, zaolejować jeszcze raz i przez minimum 14 dni nie myć podłogi. Po umciu podłogi nałożyć pastę/wosk lub olej pielęgnacyjny. i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsd 13.11.2007 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ...Mam taki problem, ze po ulozeniu parkietu: ukladanie, cyklinowanie, szpachlowanie i olejowanie pozostawia takie biale smugi tak jak na poniszym zdjeciu. Jakie sa rozwiazania zeby nie byly takie biale smugi ?... Zmatowić podłogę, zaolejować jeszcze raz i przez minimum 14 dni nie myć podłogi. Po umciu podłogi nałożyć pastę/wosk lub olej pielęgnacyjny. i to wszystko. Pozdrawiam Bsd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 13.11.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bsd 13.11.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts