bozena maciek 12.11.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 ja również posiadam jasny gres polerowany w kuchni, dzięki temu ze nie ma jednolitego koloru, a delikatne smugi nie brudzi sie tak bardzo. znacznie "lepiej" widać kurz, i sierść mojego psa na ciemno-brązowej terakocie, którą mam w łazience. Oczywiście jasna fuga w kolorze ecru pomiędzy kafelkami - długo tego koloru nie trzyma. Brudzi sie jak cholera i ciężko ja doczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.11.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 [zauwazyliscie ze mało jest płytek w maziaje? raczej jednolite niestety dominuja bo sa ładne http://rezulak.pl/galeria_murator/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 13.11.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Rezi, tobie nie przeszkadza pogłos w tym dużym pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 13.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 mamy w hallu, jadalni , kuchni i kawałek w salonie, też przy kominku - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 13.11.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Rezi, tobie nie przeszkadza pogłos w tym dużym pokoju? no cos Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 13.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Na parterze mam 72 m2 Imatry Beige - są to takie drewnopodobne klepki. Mają niejednorodny wzór więc drobne zabrudzenia nie rzucają się w oczy. Fuga oczywiście brąz. Na jasne fugi trzeba rzucić impregnat - mam tak u siebie i faktycznie nie brudzą się tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panterka-23 18.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Rezi - napisz proszę co to za podłoga. Jakie kafle i wstawki. proszęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts