kas ka 07.11.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 proszę o opinię czy to dużo za robociznę wełna+folia + płyta g-k na stelażu - 80 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KubaB 08.11.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 proszę o opinię czy to dużo za robociznę wełna+folia + płyta g-k na stelażu - 80 zł za m za robociznę chyba dużo, bo ja z materiałami mam za 102zł/m2 Budowa w Tychach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.11.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam A czy ktoś może napisać jak wygląda cena robocizna + materiały w okolicach Szczecina. Przygotowuje sobie kosztorys i może ktoś mi pomóc jak liczy sie m2 tzn jeśli pow. dachu wynosi około 220m2 (dach dwu-spadowy)to ile powinno się założyć m2 do ocieplenia link do projektu: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Towita 12.11.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Gdzieś już chyba pisałam, że w okolicach Warszawy płaciłam 40 zł za m kw. poddasza. Oczywiście ocieplenie z wełny 15 + 5, stelarz, płyta i malowanie. Myślę, że to normana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 13.11.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ceny zależą od wykonania, obiektu, jak i czyników związanych z obróbką okien dachowych, lukarn(jaskółek, wolich oczek, zróżnicowania poziomów.Powodzenia Zdzisiek77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 13.11.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Ja mam dwie wyceny. 1. Wełna dwie warstwy, stelaż, płyta, szpachlowanie bez malowanie 35/m22. j.w + malowanie na gotowo 42/m2. Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan1007 13.11.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 to ja zrobie za 75 zł gdziekolwiek.wydaje mi sie że trafiłes na kogos byćmoże dobrego ale kompletnie nie znającego cen albo naciągacza i pseudo fachowca dla którego sprawa jest za trudna i boi sie że ''nie wyjdzie''pozdrawiam PS Sama robocizna max 45 zł m2 ,rozsądna 30-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 15.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam. Moja ekipa wzięła 45 zł za m. kw. Wełna 25 cm-stelaże-folia- płyty GK i szpachlowanie. I całkiem sprawnie i fachowo się sprawili. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robee 15.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 80zł to kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 23.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 80zł to kosmos No fakt niezaprzeczalny! No chyba że... 75m2 w 5 pomieszczeniach w tym klatka schodowa na 6m wysoka + 2 lukarny i 4 okna dachowe i wyłaz na sztryszek... w okolicach Warszawy Moje stawki to 35-45zł/m2 + ewentualne doliczenia za okna, lukarny i inne "zakręty". 2 warstwy wełny, stelaż, paroizolacja, płyty, spoinowanie i 2-krotne szpachlowanie, gruntowanie i 1-krotne malowanie. Oczywiście sama robocizna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 04.04.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 80zł to kosmos No fakt niezaprzeczalny! No chyba że... 75m2 w 5 pomieszczeniach w tym klatka schodowa na 6m wysoka + 2 lukarny i 4 okna dachowe i wyłaz na sztryszek... w okolicach Warszawy Moje stawki to 35-45zł/m2 + ewentualne doliczenia za okna, lukarny i inne "zakręty". 2 warstwy wełny, stelaż, paroizolacja, płyty, spoinowanie i 2-krotne szpachlowanie, gruntowanie i 1-krotne malowanie. Oczywiście sama robocizna... szkoda, że bliżej nie mieszkasz, bo szukam ekipy na docieplenie - dałabym 45-50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.04.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Ceny zależą od wykonania, obiektu, jak i czyników związanych z obróbką okien dachowych, lukarn(jaskółek, wolich oczek, zróżnicowania poziomów. Powodzenia Zdzisiek77. i to jest właściwa odpowiedz, czyste pojęcie m2 jest błędem, pamiętajmy kazda czynność kosztuje, każde utrudnienie podnosi wartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 04.04.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzięki za przytoczenie w cytacie, praca jaka jest niektórzy widzą lub widzieli, ale efekt końcowy jest nie raz zaskoczeniem dla INWESTORA, nie mówiąc o wykonawcach po których tylko rozbiórka gdyż poprawiać nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 04.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 prawie, blisko ale.... nie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juri.r 04.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Kraków i okolice 50-55zl za m2...w tym ocieplenie,stelaż,folia,płyta podwójna,szpachlowanie łączeń, ustawienie narożników.akryl i obróbka okien...montaż wyłazu gratis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 cena zalezy od stopnia trudnosci,udziwnien,etc.za proste poddasze 40-50zł jest OK,ale jesli jest duzo skosów,okien do obrobienia,łuki,itp to cena 80zł nie jest wygórowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 09.04.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 cena zalezy od stopnia trudnosci,udziwnien,etc. za proste poddasze 40-50zł jest OK,ale jesli jest duzo skosów,okien do obrobienia,łuki,itp to cena 80zł nie jest wygórowana 80?to te trudności musiałby być naprwde trudne ocieplenie, gk i zaszpachlowanei spoiny to ja biore w okolicach 35-40 a im wiecej roboty u jednego inwestora tym wszystkie nastepne tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 09.04.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 cena zalezy od stopnia trudnosci,udziwnien,etc. za proste poddasze 40-50zł jest OK,ale jesli jest duzo skosów,okien do obrobienia,łuki,itp to cena 80zł nie jest wygórowana 80?to te trudności musiałby być naprwde trudne ocieplenie, gk i zaszpachlowanei spoiny to ja biore w okolicach 35-40 a im wiecej roboty u jednego inwestora tym wszystkie nastepne tansze. będę pamiętał cene szczególnie w pokoju 3,4 x 4.5 z trzema oknami - lukarn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 11.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 11.04.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam wszystko sam? Smart boy Cztery rece masz chyba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts