ordex 11.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam[/quote Wszystko zalezy od tego jak zamontowales te stelaze, bo to najtrudniejszy etap calej zabawy. Jak spiepszyles sprawe, to dochodzi jeszcze demontaz Za przykrecenie plyt ja bym wzial w zaleznosci od metrow 10- 15zl, szpachlowanie 15zl.m2 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 12.04.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam wszystko sam? Smart boy Cztery rece masz chyba?? Niestety nie , a szkoda, bo co się nabluzgałem, przykręcałem profile u góry i na dole, później dwie poziomice łapałem ściskami stolarskimi żeby płaszczyznę wyprowadzić, 2 tygodnie od 16 do 21 no i weekendy, mam serdecznie dość no i żona płacze że nie ma pożytku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 14.04.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Tak to bywa gdy chce się zaoszczędzić kasę ciężko zarobioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 14.04.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiamsame płyty, szpachlowanie i malowanie ja wizłąbym w okolicach 20-25zł w zalezności oczywiscie od metrów i jak to wszystko wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 14.04.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 coraz częściej zamiast oszczędzac - dokładamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 16.04.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Bielsko-Biała, woj. śląskie.105m2 sufitu poddasza. Wełna - 2 warstwy, kontrłaty, folia paroizolacyjna = 18 PLN/m2 brutto. To samo w garażu sufit 22m2 po 17 PLN/m2 (bo łatwiej). Wieszaki i profile pod płyty g-k na tych 105m2 poddasza = 14 PLN/m2 (czyli wsjo ale bez płyt g-k, 32 PLN/m2). Dociepielnie strychu 65m2 (wełna 1 warstwa + łaty + folia) po 8 PLN/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 20.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 W Gdansku robie to za 40zl. m2 - wszystko - wata, folia, stelaz krzyzowy( tak jak na sufitach), plyta- bez szpachlowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 u mnie 35... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 21.04.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 No tak- Koscierzyna i okolice - i wszystko jasne . Jak na razie przy swoich cenach i jakosci na brak zlecen nie narzekam, ba w cenie 38zl. mam deweloperke- poddasza po 800m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osek 21.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 No tak- Koscierzyna i okolice - i wszystko jasne . oj, czyzby niedojrzałe zachowanie dla mnie nie do końca jasne, mozesz sprostowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 45-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 21.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dla mnie nie do końca jasne, mozesz sprostowac ? Co nie jasne??? Wiadomo ze Kaszeba musi miec najnizsze ceny bo ma to we krwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 21.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 dla mnie nie do końca jasne, mozesz sprostowac ? Co nie jasne??? Wiadomo ze Kaszeba musi miec najnizsze ceny bo ma to we krwi:) Idąc tym tokiem, wykonwca z Kaszub a płatnik to Krakus ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrem11 27.04.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 No tak- Koscierzyna i okolice - i wszystko jasne . Jak na razie przy swoich cenach i jakosci na brak zlecen nie narzekam, ba w cenie 38zl. mam deweloperke- poddasza po 800m2 tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 27.04.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Podlasie 40-60 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ordex 27.04.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 No tak- Koscierzyna i okolice - i wszystko jasne . Jak na razie przy swoich cenach i jakosci na brak zlecen nie narzekam, ba w cenie 38zl. mam deweloperke- poddasza po 800m2 tylko pozazdrościć Czy ja wiem... jablka w gore, cebula w gore... a ceny te same co rok temu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrem11 28.04.2008 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 80zł to kosmos No fakt niezaprzeczalny! No chyba że... 75m2 w 5 pomieszczeniach w tym klatka schodowa na 6m wysoka + 2 lukarny i 4 okna dachowe i wyłaz na sztryszek... w okolicach Warszawy Moje stawki to 35-45zł/m2 + ewentualne doliczenia za okna, lukarny i inne "zakręty". 2 warstwy wełny, stelaż, paroizolacja, płyty, spoinowanie i 2-krotne szpachlowanie, gruntowanie i 1-krotne malowanie. Oczywiście sama robocizna... szkoda, że bliżej nie mieszkasz, bo szukam ekipy na docieplenie - dałabym 45-50zł w tej cenie nie powineneś mieć problemów z firmą jesli oferta jes aktualna to po 10,05,2008 kończe domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrem11 28.04.2008 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam ja bire za przykręcenie plyty 8zł/m2 szpaczlowanie z 2x malowanie 15zl/m2 bez poprawek kąstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam, stelarze do zabudowy poddasza, wełnę i folię paroizolacyjną skończyłem sam robić, bo miałem takich fachowców, że musiałem im podziękować. Ile można zaplacić za przykręcenie płyt i poszpachlowanie z zagruntowaniem? dzisiaj jedna ekipa zaśpiewała mi 35 zł, trochę przesadą to mi się wydaje . Pozdrawiam ja bire za przykręcenie plyty 8zł/m2 szpaczlowanie z 2x malowanie 15zl/m2 bez poprawek kąstrukcji przy takich cenach zacznę tylko zlecać Tobie wykonastwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 04.05.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ceny, temat wraca jak bumerang tylko nie zawsze bez obejrzenia budynku i ewentualnych prac dodatkowych, które czekają po wejściu do prac odzwierciedla pytanie czemu tak drogo, obróbki okien dachowych lub dorabianie jętek, a nawet krokwi, trzeba wiedzieć do czego się najmujemy jako wykonawcy lub pracownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts