George 06.08.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Nie wiem czy powinienem się tutaj przedstawiać, ale skoro już tutaj trafiłem, to ... Mój domek opisywany był w marcowym numerze Muratora i bardzo jestem ciekaw waszej opinii na jego temat. Jeśli kogoś to zainteresuje to mogę też pokazać jak obecnie wygląda, bo co-nieco się pozmieniało - pozdrówka dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Hej, pokaż jakieś zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 06.08.2003 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Niestety dopiero jutro, bo dzisiaj "pracuję" i chwilowo nie mam przy sobie, ale coś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Opalko, chodziło Ci o zdjęcia, prawda? George, jak widzisz już dwie kobiety czekają, żebyś pokazał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 06.08.2003 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 jak to dobrze, że moja żona nie zagląda na forum a, już tak na poważnie i jakby tego nie interpretować - jutro wam pokaże !!! u mnie słowo droższe pieniędzy ...tak swoją drogą, to myślałem, że opal to on a nie ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.08.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Ona, ona....i to JAKA ona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 A co?"On" nie może prosić o pokazanie? Coś mało trendy jesteś George. Czekam niecierpliwie,bądź spokojny-jako ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 07.08.2003 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Udało się coś zrobić, choć przyznaję, że nie było łatwo - wszystko było przeciwko mnie, ale ... u mnie słowo droższe pieniędzy, więc zapraszam tutaj http://www.alfasoft.com.pl/george/ PS/ dzięki Wojtek za miejsce na serwerze - piszę jak obiecałem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.08.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 George - co prawda obiecywałeś pokazać Jagnie i Opalce ale i tak zobaczyłam Domek masz nieźle dopieszczony - kiedy mój tak będzie wyglądał Pieska masz uroczego - co to za rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.08.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 George, gratulacje, domek bardzo ladny Zgadzam sie z Maluszkiem - pieknie dopieszczony. podoba mi sie bardzo sciezka wkolo domu i kolory elewacji i dachu. A psiak super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 07.08.2003 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Och, to już teraz wiem o którym artykule mowa - ale w Muratorze zdjęcia nie były takie ładne! Piękny ten Wasz dom, a najbardziej podoba mi się staranność wykonania wszystkich detali i równie staranny dobór kolorów. Wygląda naprawdę bardzo, bardzo... Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Bardzo ładny! Wszystko dopieszczone,przemyślane. Gratuluję. A jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.08.2003 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ale się zgrałyśmy z tymi pieszczotami. Czyli Georgu-czysta prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 No to już zobaczyłam Fajny domek - rzeczywiście dopieszczony. No i te schody wejściowe.... A gdzie zdjęcia wnętrz? (tu się uprzejmie przyznaję, że napisałam pierwotnie "wnętrza zdjęć".... diagnoza: za dużo Muratora... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 07.08.2003 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 - chyba się zawstydziłem nieco ale mimo wszystko cieszę się, że jeszcze komuś się to podoba oprócz mnie i mojej żony - to znaczy, że nie jest z nami tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.08.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Ale numer! Jak zaczęłam odpisywać, to przede mną była tylko mbz! A tu się jeszcze 3485202 osoby wstrzeliły w między czasie A ja myślałam, że szybko piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 07.08.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 całkiem ładnie, chociaż nie do końca jestem przekonany co do kolorystyki. a co to za "kupka: ziemi w ogródku ? ogólnie na duży + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 a co to za tynk i jaki numerek?? Dom piękny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaś Kowalski 09.08.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Witaj, dom naprawdę ciekawy- sposób prezentacji też (jaki to program?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts