George 09.08.2004 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 2. Zielony kolor lubie na roślinach i na niczym więcej. Nie mam w domu nic zielonego (poza kwiatami) i to może dlatego nie wpadł mi w oko kolor Waszej elewacji. ... a właśnie, że nie prawda! folię na dachu masz zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 15.08.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 2. Zielony kolor lubie na roślinach i na niczym więcej. Nie mam w domu nic zielonego (poza kwiatami) i to może dlatego nie wpadł mi w oko kolor Waszej elewacji. ... a właśnie, że nie prawda! folię na dachu masz zieloną Ależ skąd! jest ciemnobrązowa od góry i biała od spodu. Ale znalazłam jedną zieloną rzecz - mam podróżną mydelniczkę w tym kolorze. No i jeszcze drewno na dachu było impregnowane jakimś zielonym szuwaksem, i tak mu jeszcze zostało. Nawet butelki po piwie są brązowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 16.08.2004 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 No i okazało się, że daltonistą też jestem... qurde, sam nie wiedziałem, że mam tyle ukrytych w sobie talentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 26.10.2004 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Postanowiłem - tak jak Magdzia - i ja zakończyć przygodę ze zdjęciami mojego domku na forum. Dziękuję za wszystkie miłe słowa i opinie, a także i za te mniej dla mnie przyjemne ... było mi naprawdę bardzo miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.01.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Dlaczego akurat ja nie moę otworzyć tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 Och, ale szkoda, ja sie tez spóźniłam Sądząc po komentarzach masz piękny dom więc mogę ci tylko pożyczyć dużo szczęścia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.01.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 ... a moze dla tych, ktorych czeka dopiero wykanczanie wnetrz jeszcze raz pokazalbys swoj domek ...? Pozdrawiam i prosze o zdjecia, jesli to mozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 27.01.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 tak tak , jeszcze raz, bo nie widzialam:(pllizzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 02.02.2005 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie będę ukrywał, że tutaj nie zaglądałem, ale mimo iż z jednej strony chętnie spełniam wszystkie (powiedzmy: większość!) próśb, to jednak odnośnie ponownego zamieszczenia zdjęć mam pewne (a raczej dość poważne!) wątpliwości Pollyann, zuzia i gorgu77 - naprawdę niezbyt wiele straciłyście nie oglądając tych zdjęć, normalny domek jakich tysiące na tym forum, a wręcz, jak oglądam zdjęcia innych, to odnoszę wrażenie, że... naprawdę nie ma się czym chwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No nie....wykasować zdjęcia....łeeee....to teraz ten wątek traci sens... Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 02.02.2005 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 No nie....wykasować zdjęcia....łeeee....to teraz ten wątek traci sens... T. Zgadzam się z Tobą w 100% !!! ...i bardzo chętnie usunąłbym go całkowicie, tylko nie bardzo wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 02.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Zawsze możesz napisać do Moderatora... ...ale może jeszcze wrzucisz te zdjęcia i będzie jak dawniej Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 04.02.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 No dobrze, przekonaliście mnie, szczególnie ten jeden mail - trzeba było tak od razu mówić !!! ...i wcale nie jestem wredny! a tutaj raz jeszcze mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 04.02.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 fajnie, ze jednak nie jestes wredny :wink:dom bardz sympartczny i taki dokonczony ,ale te biedne pieski w budzie zamiast na kanapie przed kominkiem ... biedactwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 04.02.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 ale te biedne pieski w budzie zamiast na kanapie przed kominkiem ... biedactwa... wiesz Pollyann... ... teraz to już pewnie pomyślisz, że jestem jednak wredny , ale zawsze wychodziłem z założenia, że gdyby piesek miał mieszkać w domu i wylegiwać się na kanapie, to powinien nosić kapcie i myć zęby przynajmniej rano i wieczorem, a skoro nie, to.... ...mówi się trudno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 04.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 a ja znam takich co kapci nie nosza w zyciu ,a zęby to trzeba im przypomiec , i co do budy z nimi???? biedne pieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 a ja znam takich co kapci nie nosza w zyciu ,a zęby to trzeba im przypomiec , i co do budy z nimi???? biedne pieski No to sie usmialam, ale co racja to racja - biedactwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 04.02.2005 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 a ja znam takich co kapci nie nosza w zyciu ,a zęby to trzeba im przypomiec , i co do budy z nimi???? OCZYWIŚCIE !!! ...i to jest moja wersja i jej się będe trzymał. Sam zresztą raz zapomniałem włożyc kapcie no i, skoro jakieś tam przepisy obwiązują w końcu wszystkich, to dobrowolnie poddałem się karze .... (na szczęście ciepło jeszcze było!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 04.02.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 To teraz już mi się przypomniało, że kiedyś już Twój dom widziałem. Szczeglnie utkwiły mi w pamięci te barierki...co je sam robiłeś. Bardzo ładny domek...a Baster...to jaka to rasa? Pozdrawiam T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 09.02.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Hej super domek, nie wiem czemu nie chciałeś go nam pokazać, mam pytanie odnośnie wkładu kominkowego, jakiej to firmy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts