Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

To może i ja też :-)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

2. Zielony kolor lubie na roślinach i na niczym więcej. Nie mam w domu nic zielonego (poza kwiatami) i to może dlatego nie wpadł mi w oko kolor Waszej elewacji.

... a właśnie, że nie prawda! folię na dachu masz zieloną :lol: :lol: :lol:

Ależ skąd! jest ciemnobrązowa od góry i biała od spodu. Ale znalazłam jedną zieloną rzecz - mam podróżną mydelniczkę w tym kolorze. No i jeszcze drewno na dachu było impregnowane jakimś zielonym szuwaksem, i tak mu jeszcze zostało. Nawet butelki po piwie są brązowe...

• 2 months później...
  • 3 months później...

Nie będę ukrywał, że tutaj nie zaglądałem, ale mimo iż z jednej strony chętnie spełniam wszystkie (powiedzmy: większość!) próśb, to jednak odnośnie ponownego zamieszczenia zdjęć mam pewne (a raczej dość poważne!) wątpliwości :roll:

Pollyann, zuzia i gorgu77 - naprawdę niezbyt wiele straciłyście nie oglądając tych zdjęć, normalny domek jakich tysiące na tym forum, a wręcz, jak oglądam zdjęcia innych, to odnoszę wrażenie, że... naprawdę nie ma się czym chwalić.

ale te biedne pieski w budzie zamiast na kanapie przed kominkiem :cry: ... biedactwa...

wiesz Pollyann... :roll: ... teraz to już pewnie pomyślisz, że jestem jednak wredny :wink:, ale zawsze wychodziłem z założenia, że gdyby piesek miał mieszkać w domu i wylegiwać się na kanapie, to powinien nosić kapcie i myć zęby przynajmniej rano i wieczorem, a skoro nie, to.... :lol: :lol: :lol: ...mówi się trudno!

a ja znam takich co kapci nie nosza w zyciu ,a zęby to trzeba im przypomiec :o , i co do budy z nimi???? :D

OCZYWIŚCIE !!! :lol: :lol: :lol: ...i to jest moja wersja i jej się będe trzymał.

Sam zresztą raz zapomniałem włożyc kapcie no i, skoro jakieś tam przepisy obwiązują w końcu wszystkich, to dobrowolnie poddałem się karze .... :oops: (na szczęście ciepło jeszcze było!)