agniesia 09.02.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Piekny dom, gratuluje, po Twoich zdjeciach namawiam meza na zielony dach, juz te wszystkie ceglaste opatrzyly mi sie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 11.02.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 odkopalam muratora i masz piękny domke.A może pokażesz jak jest w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 12.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Domek naprawde sliczny No i mam pytanie Jakiej firmy sa meble w sypialni ?? A może pokażesz jak jest w środku ? w tym linku przeciez sa fotki wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 10.03.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 w tym linku nie ma zdjec wnetrz chyda ze tylko u mnie ,jak je zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malenka 10.03.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2005 jak otworzysz ten link to tam sa strzalki i napewno znajdziesz zdjecia wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yerzyk 30.06.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No brawo, brawo, brawo George! I chciałem Ci tylko powiedzieć, że rzeczywistości wygląda to jeszcze piękniej choć nie widziałem wszystkiego, bo .... gospodarza nie było w domu !!! (ale żalu nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 02.07.2005 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Dzięki Yerzyk !!! - a na drugi raz sprawdź lepiej przed wyjazdem czy nikt do Ciebie nie dzwonił, ale czy nie masz przypadkiem sms-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 03.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Domek bardzo ciekawy tylko wielka szkoda że stronkę masz całą zainfekowaną trojanami ( na szczęście mam antywira) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 28.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 piękny domek, łazienka jest super... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 29.09.2005 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 manykes dzięki za miłe słowa, jak mniemam skoro jesteś na forum, to pewnie też coś budujesz i być może i Ty masz się czym pochwalić ...pochwalisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Dom ładny. Dostojnie wygląda. Jest z czego się cieszyć. A działka? Szkoda, że ja nie mam takiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 30.09.2005 01:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Ladny domek - oryginalna kolorystyka z zewnatrz. Uwielbiam jasne wnetrza, a Twoj domek ma duzo jasności - podoba mi sie. Trochę inaczej zagrałabym kolorami, ale każdy przecież robi tak jak lubi. Działka fantastyczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 30.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 ładny domek,oznacza sie na planie jest rzeczywiście jasny,w środku też fajnie,widzę że już rok minął ,bo znów za pasem święta.a co do koszenia to znam ten ból,teraz to właściwie mój luby lub teść,i dlatego buduję dom żeby mniej kosić pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 06.01.2006 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Chciałem tylko uprzejmie donieść, że nareszcie włożyłem na moją stronkę zdjęcia tych naszych słynnych już chyba luster z przedpokoju... ...oczywiście dla zainteresowanych ciekawskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.01.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 No no, lustra pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 06.01.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 no,no..... takie słowa od samego Lidera ....... olaboga! tym bardziej mi miło ....dziękuje ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.01.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 George Twoje lustra są super zdradzisz szczegóły ich wykonania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 08.01.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Powyższe bez komentarza.''Koliba'' zawsze górą.Mieszkam w domu wg.tego projektu od 4 m-cy i jest super. Co do Twojego domu to please, zamieść ( albo prześlij na priva )zdjęcia szaf w pokojach dzieciaków,bo nie ukrywam,że chciałbym je skopiować u siebie.Czy w sypialni na górze masz zrobioną garderobę? Jakoś brak mi weny w tej kwestii.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 13.01.2006 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Cześć Tomku! Miło mi, że w końcu tutaj zawitałeś i że juz mieszkasz - życzę samych radosnych chwil w nowym domku!!! odnośnie tych zdjęć, to - przyznaje się bez bicia - zapomniałem - postaram się jak najszybciej je zrobić i Ci wyślę !!! ....a o tym wcześniejszym poście, to.... hahahahaha - zniknął, ciekaw jestem dlaczego....... hmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek159 13.01.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Super ,czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts