Janika 13.01.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 [wcześniejszym poście, to.... hahahahaha - zniknął, ciekaw jestem dlaczego....... hmmmmmmm Zniknął - bo był głupi - sorry. Miał nie urazić a uraził więc usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 16.01.2006 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Zniknął - bo był głupi - sorry. Miał nie urazić a uraził więc usunęłam Janiko! ...każdy ma prawo do swojej opini, a Twój post wcale nie był ani głupi, ani nikogo (mówię za siebie, bo to w końcu mój dom) nie uraził! - co nie znaczy, że zgadzam się z Twoją opinią Taki zdaje się powinien być cel tego forum i po to właśnie pokazujemy swoje domki, jak je zbudowaliśmy, żeby każdy mógł powiedzieć swoje zdanie i poznać różne opinie, te krytyczne też, prawda? Wojtku! ....zdjęcia już zrobiłem,ale coś nie dochodzą maile na tę skrzynkę, którą masz wpisaną w profilu, więc nie bardzo mogę Ci je wysłać.... sprawdź, prosze, co się dzieje z tą Twoją pocztą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.01.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 George, zajrzysz tu dziś, prawda Pięknie mieszkasz, zresztą wiesz, tyle osób Ci o tym mówiło. Trawnik marzenie, mimo boiska do piłki. Pięciornik przed domkiem kwitnie cudownie. Miałam taką szczepioną wierzbę, jak ta przed wejściem do domu, ale wymarzła mi. Ogród wygląda bardzo naturalnie, przez to urokliwie. Wszystko jest ze sobą bardzo spójne. Patrząc na te zdjęcia z lata, mówię zimie a sioooo! Gratuluję, życzę szczęśliwych chwil i satysfakcji z tego, czego dokonaliście. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 24.01.2006 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Droga Tolu !!! baaaaaaardzo miło było mi Cię gościć w mym skromnym wątku , dziękuję za miłe słowa i jak widzisz, ja mam chyba mniej od Ciebie... ...bo dopiero dzisiaj tu jestem odnośnie wierzby... ...moja kicia postanowiła podostrzyć pazurki na pieńku ....i już jej nie ma, więc na wiosnę musze kupić drugą, a też mi sie podobała, choć roboty troche było z przycinaniem, bo okropnie się rozrastała ...i ja też życzę Tobie i Twojemu Panu samych szczęśliwych dni, no i jak najszybszego wyganiania diabła, bo to jedna z fajniejszych rzeczy ....u mnie w kategorii przyjemność na drugim miejscu, bezpośredno po wnoszeniu mebli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts