marynata 06.12.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Co prawda jeszcze nie ubezpieczałam domu,ale przymierzam się i właśnie przypadek Nelki skłonił mnie do wczytywania się w warunki ubezpieczenia różnych firm.Tematu jeszcze dobrze nie zgłębiłam,ale ogólnie u wszystkich wygląda to bardzo podobnie,czyli za podstawową(wcale niemałą)składkę ubezpieczamy to co jest praktycznie najtrwalsze.Przy większych kłopotach to właściwie wypada wznosić modły o szkodę całkowitą,to się przynajmniej w wariancie mega oszczędnościowym może coś odbuduje(o ile kredytu nie ma,bo pierwszy wyciąga łapska bank). Ogólnie panuje taka tendencja do połajania powodzian czy innych ofiar różnych klęsk -trzeba się było ubezpieczać,to byście dziś nie potrzebowali pomocy itp kto ma okazję zobaczyć jak to to naprawdę funkcjonuje nic takiego nie powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizz 16.12.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 dobry i tani ubezpieczyciel w okolicach warszawy (otwock ) poszukiwany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guska1719505912 18.12.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Moi znajomi ubezpieczali ostatnio w Generali i ponoć dostali naprawdę dobre warunki, dobrą wycenę. U nich na stronie jest taka aplikacja wirtualnego domu i można sobie zobaczyć co podlega ubezpieczeniu i inne opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 24.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 To jest bardzo dobry wybór. Sam wiem, bo tutaj na pewno liczy sie i dobry, zaufany ubezpieczyciel i też wazne aby ceny nie były za wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrecja66 15.09.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Teraz można sobie w większości policzyć samemu, wpisać wszystkie dane i przez internet zamówić. Mi dośc korzystnie w takich wyliczeniach wychodzi w liberty https://www.libertydirect.pl/mieszkaniowe/ więc się zastanawiam nad ich ofertą, mają taki Pakiet Mury i OC z Assistance dla domu, razem z fundamentami, dachem, posesją. Głównie chodzi mi o ubezpieczenie od pożarów. Pakiet obejmuje też pomoc w nagłych przypadkach i odpowiedzialność za szkody wyrządzone osobom trzecim przez domowników. Macie może doświadczenie z tą firmą? Jak z obsługą i wypłatą świadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rentowna 18.11.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Ja też myślę, że warto przejrzeć co najmniej kilka ofert zanim zdecydujemy się na tę, która odpowiada nam najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagolka 29.04.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich . Ubezpieczylam swoja budowe w Warcie na pol roku przy sumie od zdarzen losowych na sume 300 tys i od kradziezy i dewastacji przy sumie 60 tysiecy zaplacilam 580 zl . Jak sie doczytalam to w przyszlosci ubezpieczajac dom extra trzeba placic za ogrodzenie . Ile wy placicie za ubezpieczenie na jaka sume i w jakich towarzystwach I czy jestescie zadowoleni Ja płacę 600 zł rocznie również z ubezpieczeniem wyposażenia. Miałam trochę problemów, żeby znaleźć to co odpowiada mi najbardziej, ale pomogły mi liczne kalkulatory i porównania. Np. https://rankomat.pl/ubezpieczenie-mieszkania-i-domu/kalkulator/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts