2magda5 08.11.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Może ktoś sie wpisze....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 08.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ano wpisze sie wpisze Pieknie Wam to idzie , życze aby budowa granacika przebiegała bezproblemowo !!!! trzymam kciuki za cieśle i oby jak najszybciej udało sie Wam zadaszyć powodzenia Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 14.11.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 cześć Magda mam nadzieję, że cieśle szybko przybędą na Twoją budowę, bo widziałam już leżące na ziemi ściany szczytowe i nie było fajnie moim znajomym bo przy okazji przewalenia się bloczków poleciał równiez komin, murarze zabezpieczyli jakoś te ściany? może nie widać tego na zdjęciach pozdrawiam, Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 14.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Gosia, nie strasz Magdy.... ściany pewnie stoją a cieśle odpowiednio je zabezpieczyli, no nie Magda? Chociaż to co napisałąś jest jak najbardziej prawdziwe.....sama tez coś takiego widziałam....ale tylko tutaj na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sutruh 15.11.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Nina, już od razu strasze jak zobaczyłam ich ściany to od razu przypomniało mi się jak kolega mi opowiadał o głupocie murarzy, którzy tak zostawili budowę, a nie powinni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 15.11.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Gosia, tylko tu mi się nie obrażaj przypadkiem..... a Magda ma juz z górki, bo więźbę zaczeli jej w końcu stawiać.....oby do przodu, to dla nas wszystkich najważniejsze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 16.11.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No to fajnie straszycie mnie Ścianki szczytowe nie podparte a te dupki może w poniedziałek sie pokażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 16.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Magda, obejrzałam fotki łazienki, poprostu nie pomyślałam że okno w kotłowni można przesunąć w stronę garazu. I mam jeszcze jedno pytanie: Czy wejście do domu robiliście zgodnie z projektem? Bo u nas dzisiaj wylali ławy i wydaje mi sie że jakoś takie małe te wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 17.11.2007 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Drzwi wejściowe są jak z projektuja oprócz zmian w łazience i kotłowni nie robiłam żadnych wszysko jest z projektem robione Jak patrzyłam na goły chudziak bez ścian to domek wydawał się bardzo małya teraz jest idealny ja mieszkam z rodzicami na czas budowy i mamy 3 piętra co jest koszmarem dom ma 250 mkwwiec Grancik będzie bardzo przytulnym małym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia 25 27.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 2magda5 - no to moze jednak pojedziesz na budowe i pstrykniesz foto więzby i folii , czas na lepszy humorek - wiem ze to nie latwe bo sama przechodzilam przez to ale podaje lopate na zakopanie dołów i zycze lepszego nastroju !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2magda5 27.11.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Za to mój mąż ma entuzjazmu za nas dwojezamówił okna wybiera parapetyprzejął moją rolę w urządzaniu a zdjęcia wstawiłam na forum granatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.12.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Wita Mam nadzieje ze tu czasem zagladasz mimo "przesytu" budowa Zauwazylam ze wkleilas fotki domu swoich rodzicow.Ja przymierzam sie do budwy Melodiii z http://www.krajobrazy.pl lub Natalii z http://www.mgprojekt.com.pl Dlatego zainteresowal mnie domek Twoich rodzicow.Czy moglabys mi napisac jaki to projekt i ewentualnie przyslac kilka zdjec tego domku?Jest bardzo podobny do Melododi(a moze to wlasnie ona?) tyle ze okno okragle ma z innej strony. Co do budowy to glowa do gory bo juz masz sporo za soba-popatrz na szaraczkow takich jak ja co sie dopiero z wyborem projktu borykaja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts