INEZ2007 09.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 I jeszcze jedno pytanko - jakiej firmy kupiliście kominek i czy z płaszczem wodnym? No, to były dwa pytanka w jednym Kominek MCZ - FORMA 98, jest z rozprowadzeniem ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 09.07.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Murarzy kilka dnie nie było , więc temat schodów jest w punkcie wyjścia. Mam nadzieję,że od początku tygodnia pójdzie sprawniej I co? Poszło? Na razie nic nie posżło. Murarz chciał nas opuścić ,ale się dogadaliśmy i będzie robił do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 16.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 o ho ho... kochana Nie było mnie pół roku a ty juz prawie mieszkasz. Jak czytałam to wszytko o przesunieciach terminów to aż miałam ciarki na plecach. Wyobrazasz sobie żebyś ty cos przesunęła w swojej pracy o 2 tygodnie ? albo miesiąc .... u mnie nia ma takiej możliwości szef by mnie codziennie upominał aż w końcu wyrzucił. A tu proszę jak się tolerancja czasowa zmienia. Właśnie dlatego nie lubie gadac z fachowcami. Zawsze na końcu jest inaczej niż obiecali. Nie wiem czy to jakaś domena budowlańców - ta niesłowność? Bardzo mi sie podoba widok z kuchni na ogród .... slicznie go zaplanowałaś i jak szybko wyrósł hahahah.... A czy te rzuty ogrodu to sama w jakimś programie zrobiłas czy zamówiłaś w jakiejś firmie? nie moge3 się doczekać jak przejdziecie na mój etap wykańczającej wykończeniówki... twoje inspiracje zaostrzają mój apetyt Salut Roksana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 inez a gdzie ty się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.07.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Inez i jak postępy? Wpisów i zdjęć brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 21.07.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 oj ogladając twoje pomysły, zrealizowane przez jakże zdolnego małżonka, potrafie sobie wyobrazić ten projekt cudnych schodów, który wykiełkował w twojej główce ...ale może wrzucisz jakieś fotki....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.07.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 o ho ho... kochana Nie było mnie pół roku a ty juz prawie mieszkasz. .... jeszcze tyle pracy ,że HOHO A czy te rzuty ogrodu to sama w jakimś programie zrobiłas czy zamówiłaś w jakiejś firmie? Ogród robiam sama, ale to była pierwsza wizja jak jeszcze nie stał domek...teraz trochę pomysł ewoluował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.07.2008 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 inez a gdzie ty się podziewasz? rzeczywicie chwilunie mnie tutaj nie było, postanowiłam nie myśleć zbyt często o budowie ,bo zwariuję Mamy do skończenia jeszcze duży komin, ścianki działowe i tarasy i idzie to tak woooooolno,że wymiękam A ty juz hydraulik czeka i elektyrk ma wejść w sierpniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.07.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Inez i jak postępy? Wpisów i zdjęć brak... postępy znikome.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 22.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry (weszłam bez pytania ) Bardzo ładny domek. Zachwyca mnie Wasz komin - śliczny Powodzenia w budowaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.07.2008 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Dzień dobry (weszłam bez pytania ) Bardzo ładny domek. Zachwyca mnie Wasz komin - śliczny Powodzenia w budowaniu życzę Witam Rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 29.07.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Inez.... co tam się u Ciebie dzieje? Jakoś milczysz. Czyżby inwestorka na wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 31.07.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 INEZ2007 chyb jesteś na wakacjach, gdzies baaaardzo daleko gdzie nie ma telefonów (zasięgu) i rzecz jasna internetu ....?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 01.08.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 puku puku... jak to mówi mój syn... jakoś cicho u Was... z niecierpliwością czekamy na jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.08.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Rzeczywiście sobie troszkę urlopowałam Więc tak, od dzisiaj nowy start z...nowym murarzem.Ostatni nas zostawił, w sumie bez słowa...nie odbiera telefonu a ja już więcej nie mam zamiaru dzwonić...no cóż myślałam,że nam to się nie przytrafi.Mam nadzieję ,że ten będzie fair. Teraz stawiamy ścianki działowe ,bo już niebawem wchodzi elektryk i hydraulik. Tynki prawie zaklepane, cementowo-wapienne z agregatu 16zł/m2.To na tyle, jak coś się nowego pojawi zrobię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Inez, przepiękna ta podłoga - co to jest ? Gdzie taką wyczaiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.08.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/ ...San Francisco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://www.transparenthouse.com/main/#/en/2/7/104/ ...San Francisco nie mogłaś coś bliżej wyszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.08.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 nie mogłaś coś bliżej wyszukać na pocieszenie... to kiedyś u nas też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 14.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Wow. Podłoga rewelacja! Ty to dziewczyno potrafisz szperać! najpierw fotel teraz podłoga. Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts