INEZ2007 29.10.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dziekuję i również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 29.10.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dziekuję i również pozdrawiam I tylko tyle..!? Cześć Inez! Napisz jak się mieszka i co tam w ogóle u Ciebie, bo baaardzo rzadko tutaj zaglądasz..!? Widzę, że wrzuciłaś nowe fotki do dziennika, ale musze poczekać do wieczora, żeby je zobaczyć, buuu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.10.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Cześć,właśnie o tobie myślałam.Już się zdążyłam stęsknić. Dlugo nie zaglądałam, bo dość pracowity był ostatnio czas.Mieszka się bardzo dobrze, juz się zadomowiłam.Nie mamy jeszcze wiele rzeczy skończonych , głównie z powodu braku na wszystko czasu. Przyzwyczailismy się do braków i to chyba najgorsze. Postaram się popstrykac nowe fotki wnętrza. A jak u Ciebie kochana. Co jakis czas zaglądam w Twoje śliczne progi Coraz piękniej jest! Czekam z niecierpliwością na szaleństwo ozdób świątecznych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 04.11.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Super Ten Wasz domek wyglada jesniennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajetina 04.01.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 od dawna oglądam ten piekny dom!!! Bardzo podobaja mi sie płytki w salonie .... Bardzo prosze o podanie nazwy ))) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzindaa 07.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Powiem tylko tyle...śliczny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.03.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Powiem tylko tyle...śliczny dom bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.03.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cześć Słonko przyszłam z rewizytą bo nie wiem czy się jeszcze raz wybierzesz Napisz koniecznie jak Wam sie mieszka i jak tam wiosenne plany ogródkowe P.S. Ta budleja to u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 02.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Piekne wnetrza Mam pytanie odsnosnie bialych duzych plytek w lazience co to za firma i jakie duze sa te biale kafle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.03.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cieszymy się na powrót i liczymy na nowe foto:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.03.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Cześć Słonko przyszłam z rewizytą bo nie wiem czy się jeszcze raz wybierzesz Napisz koniecznie jak Wam sie mieszka i jak tam wiosenne plany ogródkowe P.S. Ta budleja to u Ciebie? Będę zaglądać do Ciebie na 100% Roslinki wszystkie z mojego ogrodu,ale to dopiero "zaczątki". Niestety w zeszłym roku ukradziono mi dwa wielkie drzewka bonsai, które do dzisiaj nie mogę odchorowac ...ale mamy juz płot więc w tym roku będzie już mozna dzialac na calego. Plany ogródkowe są ogromne ,zobaczymy co z tego wyjdzie . Mieszka się super, bardzo mi taki sielsko wiejski klimat odpowiada hahaha....chociaż zdecydowanie wolę wiosenno- letnie temperatury A jak u Was? zadomowiliście się już? jak Ci się mieszka? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.03.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witam , płytki to Porcelanosa Glass Blanco 31,6 x90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 02.03.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Hej Aga, pisałam do Ciebie na priv dziękując za namiary na wykonawców (stolarzy). Jestem bardzo zadowolona z drzwi i schodów. Niestety skrzynka była przepełniona. Domyślam się z autopsji, że super mieszka się w Lawendzie. Cieszę się, że wróciłaś. Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 01.04.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam Inez mam pytanko czy polecasz płytki Signumy te co masz na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.04.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts