INEZ2007 08.06.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 no no no śliczny będziecie mieli domek mam pytanko - zaintrygowały mnie te wstawki w Twym dzienniku dotyczące wizualizacji ogródka... czy masz może projekt? jeśli tak - to proszę napisz mi jakieś szczegóły o nim.... może na gg? (7765882) dzięki ....... No to wszystko jasne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.06.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 no ba........ pewnie, że jasne!!! w temacie mapek cisza, nie widziałam się z developerami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.06.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Prześliczny ten komin Może też taki sobie zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 11.06.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Prześliczny ten komin Może też taki sobie zrobię ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a poniewaz okrutnie mi sie podoba taka cegla przyszlam powiedziec ze komin macie jeszcze piekniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a poniewaz okrutnie mi sie podoba taka cegla przyszlam powiedziec ze komin macie jeszcze piekniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia Cieszę się,że Wam się podoba, szczerze powiem ,że mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 12.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 a poniewaz okrutnie mi sie podoba taka cegla przyszlam powiedziec ze komin macie jeszcze piekniejszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powodzenia Cieszę się,że Wa się podoba, szczerze powiem ,że mi też I O TO CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.06.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A co z okrągłym okienkiem - przesunięte? będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A co z okrągłym okienkiem - przesunięte? będzie? będzie przesunięty...murarze mnie przekonują ,ze tak jest lepiej ,ale się nie daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Komin bardzo ładny. U nas dopiero zaczyna pnąć się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zgadzam się w obu kwestiach: - komin śliczny - okienko w dół wogóle bajeranckie będziecie mieli te okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.06.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Piekna Lawenda -gratulki.Dobrze ze obnizasz okienko-rzeczywiscie troche niefortunnie teraz wyglada.Nie moge sie doczekac kiedy dach bedzie juz z dachoweczka-dopiero bedzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 12.06.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 łaaał. i nawet deskowanie już macie. pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Komin bardzo ładny. U nas dopiero zaczyna pnąć się do góry Kominy macie z cegiełki i nie będziecie musieli mieć takich "czapeczek" na szczycie, nie wiedziałam,ze tak musi być przy systemowych, trochę psuje to moją wizję,ale cóż przyzwyczaję się Zgadzam się w obu kwestiach: - komin śliczny - okienko w dół wogóle bajeranckie będziecie mieli te okienka Dzięki Nitubaga, ogólnie kolorystyka będzie podobna do Tojego domku Piekna Lawenda -gratulki.Dobrze ze obnizasz okienko-rzeczywiscie troche niefortunnie teraz wyglada.Nie moge sie doczekac kiedy dach bedzie juz z dachoweczka-dopiero bedzie cacy Kakusku gdzie byłaś jak Cię nie było Dziennika jeszcze nie widzę więc domyślam się,że startu jeszcze nie było. No to kiedy wbijasz pierszy szpadelek i jak projekt się rozwija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Inez idziecie do przodu jak burza, a jeszcze niedawno było "ściernisko" Piękną kupiliście cegłę klinkierową, naprawdę dobry zakup. Gdzie kupowaliście tuje i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Inez idziecie do przodu jak burza, a jeszcze niedawno było "ściernisko" Piękną kupiliście cegłę klinkierową, naprawdę dobry zakup. Gdzie kupowaliście tuje i w jakiej cenie? Dziękuję . Roślinki kupiliśmy w szkółce w Drzewcach ( Białe Błota), 9zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 12.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zdjęcie jest tak zrobione, że wygląda, jak by było ich o wiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 12.06.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Oryginalna nie będę - pięknie wygląda ta cegła na kominie A jak oceniasz pokoiki na górze? (o ile dobrze kojarzę to nie podnosiłaś ścianki kolankowej.. czy tak?) Męczą mnie moi majstrowie, żeby co nieco podnieść, ale nie chcę im ulec a jak się baba uprze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Oryginalna nie będę - pięknie wygląda ta cegła na kominie A jak oceniasz pokoiki na górze? (o ile dobrze kojarzę to nie podnosiłaś ścianki kolankowej.. czy tak?) Męczą mnie moi majstrowie, żeby co nieco podnieść, ale nie chcę im ulec a jak się baba uprze... Pokoje u góry takie przytulne, ale nie za małe. Jesli miałabym jeszcze raz decydować to nie podnosiłabym ścianki, to jest i tak duży dom.Mój murarz mówi ,że będzie miał dużo więcej niż 170m2....papiery papierami a w rezultacie i tak inaczej wychodzi. Postaram się zrobić fotki wnętrz to wkleję. Dzisiaj nie byłam u góry ,bo byłam z dziećmi na budowie ...a raczej z nimi bym się tam nie wskrobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 12.06.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Zdjęcie jest tak zrobione, że wygląda, jak by było ich o wiele więcej To tylko efekt lustra - cuda techniki ...mamy ich 21 szt. Dodatkowe zakupy to ziemia do iglaków, argrowłóknina, kora, nawóz i ...nowa konewka czyli ok 300zł oraz moja praca...bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts