kakusek 24.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Inez stokrotne dzieki za wyjasnienie.Niezle Ci idzie zglebianie wiedzy budowalnej.A czy tej wyczystki nie dasz rady zrobic na zewnatrz?Ja chce miec wyczystke po drugiej stronie sciany (czyli u mnie wypada w pokoju sasiadujacym) wiec na zewnatrz chyba tez daloby sie zrobic.Rozumiem ze robiac doprowadzenie juz wiedzialas ze ten model wybierzesz i dalas z dwoch stron rury?Przewaznie w dziennikach widze ze ludzie daja doprowadzenie pod wklad kominkowy na srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 INEZ, gratulki na okienka To już domowo się robi.... Pokaż te okienka z bliska. W tej taśmie to kolorku nie widać I dachówka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.06.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 co etap to nowej wiedzy przybywa .Wyczystki nie mogę zrobić po drugiej stronie bo tam mam kominek zewnętrzny Jesli chodzi o te rury to starczy jedno doprowadzenie powietrza a przy montażu sobie z tym poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.06.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 I ja gratuluję okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dziękuję za gratulki Pstryknę jutro z bliska kolor okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.06.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dołączam się do gratulacji od razu zrobiło się przytulniej niesamowite macie tempo nie pamiętam, czy pisałaś na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.06.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Dołączam się do gratulacji od razu zrobiło się przytulniej niesamowite macie tempo nie pamiętam, czy pisałaś na kiedy planujecie przeprowadzkę? uuuu.....do przeprowadzki długa droga w przyszłym roku dopiero...tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 uuuu.....do przeprowadzki długa droga w przyszłym roku dopiero...tak myślę inez pomyśl, że to już w przyszłym roku jak dalej utrzymacie takie tempo to lato spędzisz na własnym pięknym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.06.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Piekne,duuuuuuuuuze oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 INEZ2007 Jak dla mnie bomba! Okna i cała reszta. Moje się dopiero robią gdzieś hen hen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.06.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Tylko nie mów, że somsiedzi wybrali taki projekt jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.06.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 A ja stawiam na LAWENDĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.06.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No to teraz panowie mezowie beda sie musieli dobrze pilnowac przy powrocie wieczorkiem z imprezki-zawsze mozna zamiast do swojego trafic do sasiada domu Nawet inna elewacja na nic sie nie zda bo po nocy ciemno.....czarno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 25.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 No to teraz panowie mezowie beda sie musieli dobrze pilnowac przy powrocie wieczorkiem z imprezki-zawsze mozna zamiast do swojego trafic do sasiada domu Nawet inna elewacja na nic sie nie zda bo po nocy ciemno.....czarno..... hahaha! dobre i całkiem realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 25.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.06.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 no nie mów, że to Lawenda ja bym zamordowała a ty? planujesz już zemstę? a może to tylko ja jestem dziwna, że się nie cieszę, ze sąsiadom tak bardzo spodobał się MÓJ domek, ze postanowili wybudować taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.06.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 BINGO! Sąsiedzi budują Lawendę II, bez dodatkowego pokoju przy tarasie . SKABA nie mam żadnych negatywnych emocji Znalazłam jedną zaletę, z okna będę oglądała domek , który mi się podoba Rozbawiło mnie tylko to, że sąsiad przy spotkaniu powiedział : "właśnie zauważyłem ,że chyba mamy ten sam projekt...poznałem po oknie łukowym" a dekarz później mi powiedział, że już dawno kierownik budowy mówił ,ze obok będzie stała Lawenda,bo robi adaptację, tylko prosił żeby mi nic nie mówić ,bo nie wiadomo czy się nie wkurzę hahaha...więc chyba jestem nieobliczalna... śmieszna sytuacja.Ale się cieszę,że będziemy mieć fajnych sąsiadów i to w naszym wieku a na dodatek to znajomi a Lawenda będzie odwrócona bokiem więc będzie się inaczej prezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.06.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 No to teraz panowie mezowie beda sie musieli dobrze pilnowac przy powrocie wieczorkiem z imprezki-zawsze mozna zamiast do swojego trafic do sasiada domu Nawet inna elewacja na nic sie nie zda bo po nocy ciemno.....czarno..... Kakusku oj... oj.. jakie myśli Tobie po głowie krążą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 26.06.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 inez to mają szczęście, że mają taką sąsiadkę ja to jednak zołza jestem... mnie by pewnie skręcało ciesze się, że sporo osób wybiera ten projekt i że budują go w całej Polsce.. no właśnie w całej Polsce, ale za płotem ?! choć teraz możesz być już w 100% pewna, że TWOJA Lawenda wygląda pięknie nie tylko na wizualizacji, ale i w rzeczywistości skoro sąsiedzi postanowili sobie postawić taką samą.. ja jednak wolałabym, żeby podziwiali ją biernie ja też będę miała fajnych sąsiadów - młode małżeństwo z synkiem w wieku mojego dziecka ich domek też mi się baaardzo podoba - Beta ze zbioru Domy w stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.06.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie w okolicy nikt nie wpadł na pomysł takiego domu jak mój, ale jest niedaleko bardzo ładny domek - taki malutki (gdzieś 1/3 z mojego) a la dworeczek, ale śliczniusi - taki bardzo bajkowy i kolorowy - kojarzy mi się z chatką z piernika , choć nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts