Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

Inez stokrotne dzieki za wyjasnienie.Niezle Ci idzie zglebianie wiedzy budowalnej.A czy tej wyczystki nie dasz rady zrobic na zewnatrz?Ja chce miec wyczystke po drugiej stronie sciany (czyli u mnie wypada w pokoju sasiadujacym) wiec na zewnatrz chyba tez daloby sie zrobic.

Rozumiem ze robiac doprowadzenie juz wiedzialas ze ten model wybierzesz i dalas z dwoch stron rury?Przewaznie w dziennikach widze ze ludzie daja doprowadzenie pod wklad kominkowy na srodku.

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D BINGO! Sąsiedzi budują Lawendę II, bez dodatkowego pokoju przy tarasie . SKABA nie mam żadnych negatywnych emocji :wink: Znalazłam jedną zaletę, z okna będę oglądała domek , który mi się podoba :) Rozbawiło mnie tylko to, że sąsiad przy spotkaniu powiedział : "właśnie zauważyłem ,że chyba mamy ten sam projekt...poznałem po oknie łukowym" a dekarz później mi powiedział, że już dawno kierownik budowy mówił ,ze obok będzie stała Lawenda,bo robi adaptację, tylko prosił żeby mi nic nie mówić ,bo nie wiadomo czy się nie wkurzę hahaha...więc chyba jestem nieobliczalna... :lol: śmieszna sytuacja.Ale się cieszę,że będziemy mieć fajnych sąsiadów i to w naszym wieku a na dodatek to znajomi :) a Lawenda będzie odwrócona bokiem więc będzie się inaczej prezentować.

inez to mają szczęście, że mają taką sąsiadkę :D ja to jednak zołza jestem... mnie by pewnie skręcało :lol: ciesze się, że sporo osób wybiera ten projekt i że budują go w całej Polsce.. no właśnie w całej Polsce, ale za płotem ?! choć teraz możesz być już w 100% pewna, że TWOJA Lawenda wygląda pięknie nie tylko na wizualizacji, ale i w rzeczywistości skoro sąsiedzi postanowili sobie postawić taką samą.. ja jednak wolałabym, żeby podziwiali ją biernie :D

ja też będę miała fajnych sąsiadów - młode małżeństwo z synkiem w wieku mojego dziecka :D ich domek też mi się baaardzo podoba - Beta ze zbioru Domy w stylu

U mnie w okolicy nikt nie wpadł na pomysł takiego domu jak mój, ale jest niedaleko bardzo ładny domek - taki malutki (gdzieś 1/3 z mojego) a la dworeczek, ale śliczniusi - taki bardzo bajkowy i kolorowy - kojarzy mi się z chatką z piernika :lol: , choć nie wiem dlaczego :lol: