INEZ2007 26.06.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 U mnie w okolicy nikt nie wpadł na pomysł takiego domu jak mój, ale jest niedaleko bardzo ładny domek - taki malutki (gdzieś 1/3 z mojego) a la dworeczek, ale śliczniusi - taki bardzo bajkowy i kolorowy - kojarzy mi się z chatką z piernika , choć nie wiem dlaczego Ładną okolicę tworzą ładne domu ,więc tylko się cieszyć ,że takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.06.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 inez to mają szczęście, że mają taką sąsiadkę ja to jednak zołza jestem... mnie by pewnie skręcało ciesze się, że sporo osób wybiera ten projekt i że budują go w całej Polsce.. no właśnie w całej Polsce, ale za płotem ?! choć teraz możesz być już w 100% pewna, że TWOJA Lawenda wygląda pięknie nie tylko na wizualizacji, ale i w rzeczywistości skoro sąsiedzi postanowili sobie postawić taką samą.. ja jednak wolałabym, żeby podziwiali ją biernie ja też będę miała fajnych sąsiadów - młode małżeństwo z synkiem w wieku mojego dziecka ich domek też mi się baaardzo podoba - Beta ze zbioru Domy w stylu Żadna z Ciebie zołza a Beta rzeczywiście ładniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 INEZ, czy mogłabyś napisać ile płaciłaś za cegłę Muhra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 27.06.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 INEZ, czy mogłabyś napisać ile płaciłaś za cegłę Muhra? 2,16zł/szt ,one są mniejsze niż standardowe, na metr wchodzi chyba 15szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.06.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 INEZ ależ ten Wasz dom z każdym dniem coraz ładniejszy. Tak Wam to szybko idzie, że jeszcze nas przegonicie . Naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.06.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 INEZ ależ ten Wasz dom z każdym dniem coraz ładniejszy. Tak Wam to szybko idzie, że jeszcze nas przegonicie . Naprawdę super dziękuję, ale do Was długa droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.06.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 W takim tempie i z taką organizacją pójdzie raz dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.06.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po obejrzeniu fotorelacji z dziennika jestem po wrażeniem Pięnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.06.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Po obejrzeniu fotorelacji z dziennika jestem po wrażeniem Pięnie Dzięki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.06.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 po raz kolejny Lawenda mnie zachwyciła pięknie.. po prostu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.06.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 inez a deska czołowa będzie taka jak w projekcie czy np. okładacie łuską (czy jak sie to tam fachowo nazywa )? i widzę, że taras nie wylany - czy to oznacza, że rezygnujecie z tradycyjnej płyty i płytek? my zdecydowaliśmy się na drewnianą deskę czołową i podbitkę, a na taras - bruk klinkierowy.. przepraszam, ze ja taka dociekliwa, ale już nie moge się doczekać efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.06.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Ja też jestem ciekawa efektu końcowego To będzie piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.06.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 inez a deska czołowa będzie taka jak w projekcie czy np. okładacie łuską (czy jak sie to tam fachowo nazywa )? i widzę, że taras nie wylany - czy to oznacza, że rezygnujecie z tradycyjnej płyty i płytek? my zdecydowaliśmy się na drewnianą deskę czołową i podbitkę, a na taras - bruk klinkierowy.. przepraszam, ze ja taka dociekliwa, ale już nie mogę się doczekać efektu końcowego Witaj Skabusiu my też będziemy mieć podbitkę z drewna w kolorze okien a co do tarasu to muszę się szybko decydować a sama jescze nie wiem . Teraz wysypali piach żeby się ubił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Mam takie pytania:Jaka jest średnica tego okrągłego okienka?Jaki jest koszt takiego okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.06.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Mam takie pytania: Jaka jest średnica tego okrągłego okienka? Jaki jest koszt takiego okna? Średnica 70cm a koszt 649zł/ 3 szyby wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To wcale nie tak dużo (koszt), wymiar podobnie jak u mnie, a straszono mnie, że będzie b.drogie - ok.2tys.zł Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 29.06.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Inez, domek wygląda rewelacyjnie. Gratulacje !!!Jakiej firmy masz okna? (kolor mi wygląda na orzech?) Jak sobie poradziłaś z roletami przy oknie z łukiem? w projekcie jest chyba ze 2 cm do stropu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.06.2008 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Inez, domek wygląda rewelacyjnie. Gratulacje !!! Jakiej firmy masz okna? (kolor mi wygląda na orzech?) Jak sobie poradziłaś z roletami przy oknie z łukiem? w projekcie jest chyba ze 2 cm do stropu Pozdrawiam Dziękuję Aspect ,okna firmy M&S, orzech.A jak tam Twoja Lawenda?Kiedy start? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.06.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Jak sobie poradziłaś z roletami przy oknie z łukiem? w projekcie jest chyba ze 2 cm do stropu Pozdrawiam Rolety nie może być przy oknie łukowym, my będziemy miec żaluzje koszt z łukiem ok 1000zł/duże okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 30.06.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Wow! Co zaglądnę to efekt piorujnujacy! Gratulacje! Domek rośnie Wam naprawdę piękny. No i to tempo... Praktycznie za miesiac to już chyba nas przegonicie . Mój szanowny małżonek zaczyna narzekać ,że coś mało jestem zorganizowana, bo u Was to jakoś szybciej budują i tez dokładnie . Nam dziś właśnie zaczęli tynki wew., po nich hudralik c.o i c.w i potem wylewki, ale to już chyba sierpień będzie... oj, coraz ciężej, coraz bardziej się nie chce , chyba dopada mnie jakiś kryzys . Już bym chciała mieszkać, żeby było, czysto, posprzątane i zero spraw do załatwiania kazdego dnia związanych z domem... ale droga jeszcze długa. Dobrze, ze za tydzień wyjazd urlopowy... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts