INEZ2007 16.08.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Wow. Podłoga rewelacja! Ty to dziewczyno potrafisz szperać! najpierw fotel teraz podłoga. Jestem pod wrażeniem taki już ze mnie szperacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 znalazłam niedawno coś podobnego u nas w sklepie, ale niestety - dość marna imitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.08.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 znalazłam niedawno coś podobnego u nas w sklepie, ale niestety - dość marna imitacja taką podłogę? czy fotel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 18.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 znalazłam niedawno coś podobnego u nas w sklepie, ale niestety - dość marna imitacja taką podłogę? czy fotel? podłogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.08.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 znalazłam niedawno coś podobnego u nas w sklepie, ale niestety - dość marna imitacja taką podłogę? czy fotel? podłogę.. a jaki to sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.08.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 ja z kolei znalazłam w sklepie marną imitację fotela... z wikliny był i niestety miał przeplecienia pioniowe- zepsuło wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.08.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 znalazłam niedawno coś podobnego u nas w sklepie, ale niestety - dość marna imitacja taką podłogę? czy fotel? podłogę.. a jaki to sklep? namiastkę, ale to naprawdę namiastkę tego widziała w Leroy Merlin, a troszkę lepsza wersję w jednym ze sklepów w Katowicach, ale za nic w świecie nie pamiętam, w którym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMaDa 20.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Hej... prosimy o fotki... komin już postawiony? ... a ta podłoga, to chyba jakaś wylewka ... albo linoleum , ale wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.09.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 hejho...przyszłam się przywitać i letko przypomnieć... Inez pamietasz kiedyś rozmawiałyśmy na gg o projekcie ogródka - co pamiętasz? powiedz że pamiętasz, plis... oczywiście miałam przysłać mapki...miałam i nie przysłałam...bo wciąż ich nie mam... o tym dlaczego nie mam, nie będę mówić, bo musiałam bym znów dać upust złości na developerów - kto ciekaw zapraszam do dziennika.... ale.... ...ponieważ mam już ogrodzenie to mam pytanie czy jak bym w jakimś paintcie narysowała Ci schemat domu i ogrodzenia z wszystkimi odległościami - to dałoby radę ten projekt rozrysować? czy raczej powinna być taka geodezyjna....bo ta to nie wiem kiedy będzie... ( a podłoga super, szkoda, że tylko na obrazku można do niej powzdychać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.09.2008 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hejho...przyszłam się przywitać i letko przypomnieć... Inez pamietasz kiedyś rozmawiałyśmy na gg o projekcie ogródka - co pamiętasz? powiedz że pamiętasz, plis... oczywiście miałam przysłać mapki...miałam i nie przysłałam...bo wciąż ich nie mam... o tym dlaczego nie mam, nie będę mówić, bo musiałam bym znów dać upust złości na developerów - kto ciekaw zapraszam do dziennika.... ale.... ...ponieważ mam już ogrodzenie to mam pytanie czy jak bym w jakimś paintcie narysowała Ci schemat domu i ogrodzenia z wszystkimi odległościami - to dałoby radę ten projekt rozrysować? czy raczej powinna być taka geodezyjna....bo ta to nie wiem kiedy będzie... ( a podłoga super, szkoda, że tylko na obrazku można do niej powzdychać) Niutubusiu, zajżałam do Ciebie i gratuluje postepów U nas jakoś powoli idzie... trochę sie juz wypaliłam, teraz mój mąż wojuje z robotnikami na budowie...elektrycy...hydraulicy..wszyscy naraz.Jeśli chodzi o ogródek, to obietnicę dotrzymam.Jesli zrobisz dokładny zwymiarowany szkic, domku na działce to ok, ale musi być bardzo dokładny.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.09.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 tak jest!!!! od jutra się do tego zabieram - dzięki co do ekip i walki - to chyba wszyscy mają podobnie...chociaż dzisiaj rozmawiałam z ekipą Nefer do zabudowy k-g....i to sa naprawdę w porządku chłopaki...za piweczko pojechał ze mną jeden z nich, pochodził popukał tu i tam....pokazał to i tamto i niczym na dłoni pokazał co trzeba naprawić, a co jest ok...a co żeby nie wiem jak łączyć to i tak raz na jakiś czas pęknie... ale to oprócz ekipy od alarmu jedyni tacy ludzie... Kochana a Wam życzę sił....duuuużo sił....i abyście na nowo nauczyli cieszyć się budową....pamiętaj, że masz piękny projekt, ze jak skończysz ten domek - będzie najładniejszy w okolicy...pamiętaj, że robisz to po to by być tam SZCZęśLIWA - i nie daj sobie tego odebrać byle ekipie, jednej czy drugiej, która jest i zaraz pójdzie..w diabły.... bądź dzielna, nie dawaj się, uszki do góry....a ja lecę poczytac dziennik... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 09.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 witam, też jest fanką Lawendy będziemy z mężem budować w Radomiu , zaczynamy na jesieni? Mam pytanie chce zrezygnować ze słupa w salonie jakie są konsekewncje ? czy to duże zmiany w projekcie? Pozdrawaim, i życzę powodzenia w dalszych etapach budowy. Czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy w dzienniku Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 09.09.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 witam, też jest fanką Lawendy będziemy z mężem budować w Radomiu , zaczynamy na jesieni? Mam pytanie chce zrezygnować ze słupa w salonie jakie są konsekewncje ? czy to duże zmiany w projekcie? Pozdrawaim, i życzę powodzenia w dalszych etapach budowy. Czekam z niecierpliwością na kolejne wpisy w dzienniku Anita Podejrzewam, że jeśli chcesz zrezygnować ze słupa to musisz zmienić całkowicie konstrukcję stropu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.09.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 hejho...przyszłam się przywitać i letko przypomnieć... Inez pamietasz kiedyś rozmawiałyśmy na gg o projekcie ogródka - co pamiętasz? powiedz że pamiętasz, plis... oczywiście miałam przysłać mapki...miałam i nie przysłałam...bo wciąż ich nie mam... o tym dlaczego nie mam, nie będę mówić, bo musiałam bym znów dać upust złości na developerów - kto ciekaw zapraszam do dziennika.... ale.... ...ponieważ mam już ogrodzenie to mam pytanie czy jak bym w jakimś paintcie narysowała Ci schemat domu i ogrodzenia z wszystkimi odległościami - to dałoby radę ten projekt rozrysować? czy raczej powinna być taka geodezyjna....bo ta to nie wiem kiedy będzie... ( a podłoga super, szkoda, że tylko na obrazku można do niej powzdychać) Niutubusiu, zajżałam do Ciebie i gratuluje postepów U nas jakoś powoli idzie... trochę sie juz wypaliłam, teraz mój mąż wojuje z robotnikami na budowie...elektrycy...hydraulicy..wszyscy naraz.Jeśli chodzi o ogródek, to obietnicę dotrzymam.Jesli zrobisz dokładny zwymiarowany szkic, domku na działce to ok, ale musi być bardzo dokładny.Pozdrowionka cześć KOfana.... ciut to trwało, ale mam jakis tam niby szkic tego mojego "miejsca na ziemi"... mam pytanko, gdzie mogę go wysłać ? na maila? a wogóle mam nadzieję, że wzystko ok...bo jakoś nie ma Cię tu ostatnio... odezwij się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 19.09.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 kolejna piekna Lawenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojmac 22.09.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przyszły lawendowicz się melduje.Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.09.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przepraszam ,ze chwilkę mnie nie było. Dużo mam teraz na głowie.Witam nowych Lawendowiczów.Jesli chodzi o likwidację słupa, to jest taka mozliwosc po konsultacji z kierownikiem udowy, nam akurat ten słup w tym miejscu pasował, więc go zostawilismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 03.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ładne rzeczy! tak się opuszczać w obowiązkach gospodyni swego dziennika! szybciutko prosimy wklejać fotki i się chwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Tak więc jestem. Rozmawiałam z Gospodynią. Trzeba jej wybaczyć. Nie próżnuje. I kiedy nam się wydawało, że się gdzieś koleżanka byczy na jakiś Balearach - to Ona w pocie czoła ciężko pracuje. Ba, dalej dom buduje.... ma tylko inwestora zastępczego w postaci swego męża. Obecnie hydraulicy zajadle niszczą to co zdziałali tynkarze, ale kto przeżył nalot hydraulików ten wie, że to norma - niestety. No i jeszcze się dokształca ! architekt wnętrz będzie. więc i ogród i domek w jej ręce powierzyć spokojnie będzie można. I tylko patrzeć jakie cudeńka spod jej rąk wychodzą. Bardzo pracowite z Niej stworzenie. No i jest jeszcze Coś - ale o tym na razie cicho sza.... Kochana - dużo sił, duuużo zdrówka i powodzenia w realizowaniu planów. A my tu na Ciebie czekamy. Buziaki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 15.10.2008 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dziękuję Nitubusiu ale mnie rozbawiłaś Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts