monia i marek 20.02.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam po dłuższym niebycie Przyszłam pooglądać co ciekawego kupiłaś do ogrodu, ale fotek nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.02.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam, podoba mi się Wasza dachówka, dokładnie szukam takiego samego kształtu/modelu dachówki jak u Was. I stąd moje pytanie... , ponieważ szczerze pierwszy raz spotykam się z tym producentem dachówki. Jak to wygląda cenowo i jakościowo, zwłaszcza jakościowo. NELSKAMP stoi na tej samej półce co Wienerberger? Osobiście przymierzam się do Wienerbergera Koramic E80 lub Creaton Megaton MZ5. Wy macie dokładnie taki sam wzór jakiego szukam. Proszę o info jeśli to możliwe. Pozdrawiam, Nie mogę jeszcze wiele powiedzieć, bo dach ma jakieś pół roku, ale przed jego wyborem analizowałam dużo wersji różnych dachówek, porównywałam parametry itd i zdecydowaliśmy się właśnie na Nelskampa, mam nadzieję ,że będzie to słuszna decyzja. Cenowo raczej tak samo jak Wienerberger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.02.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Witam po dłuższym niebycie Przyszłam pooglądać co ciekawego kupiłaś do ogrodu, ale fotek nie widzę Wieczorkiem wkleję moje zdobycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 więc do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 20.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Faktycznie długo Cię nie było. Chyba mamy ten sam problem, też za bardzo daje looz wyobraźni i potem portfel cierpi i przymieramy głodem...ale płytki są super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.02.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Faktycznie długo Cię nie było. Chyba mamy ten sam problem, też za bardzo daje looz wyobraźni i potem portfel cierpi i przymieramy głodem...ale płytki są super;) oj porfel cierpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 a skąd ja to znam witanko... widziałam płytki piękne są... jak ja strasznie lubie takie szare klimaty.... życzę miłego dnia.... i foteczki, foteczki pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.02.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 fotki pokaze wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 28.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Piękny i potężny dom się zapowiada nie wiem dlaczego trafiłam do was dopiero teraz....Od dzisiaj będę sledzić postępy w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wspaniałe zakupy roślinek, a dom z dnia na dzień pięknieje w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.03.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Piękny i potężny dom się zapowiada nie wiem dlaczego trafiłam do was dopiero teraz....Od dzisiaj będę sledzić postępy w budowie Witam w moich progach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.03.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Wspaniałe zakupy roślinek, a dom z dnia na dzień pięknieje w oczach Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aga kominek masz piekny -oj szczesciara z Ciebie W kuchni kolo na suficie tez prezentuje sie ciekawie.Nie wiem za co byly gratulacje od scabuni ale moge sie tylko domyslac i przylaczyc do nich Ja nadal bez projektu i juz nie sypiam po nocach Mozesz mi napisac (moze byc na priv) przyblizone koszty stanu surowego u Ciebie oraz do etapu na ktorym jestes obecnie? Widzac po fotkach pokoje na poddaszu nie powalaja wielkoscia( zwlaszcza po ociepleniu) ale z opinii skabuni nie sa najgorsze wiec pewnie Ty tez jestes z nich zadowolona?Aj jak ja teraz zaluje ze nie wybralam sie rok temu zobaczyc w realu lawende oshin.Maz mnie wtedy zbalamucil ze i tak nie bedziemy jej budowac to po co zawracac komus glowe.Mialabym teraz jak znalazl obraz domu od srodka a tak to tylko latam z metrem po domu i prubuje sobie wyobrazic poszczegolne pomieszczenia (najgorzej z tymi skosami) troche zdziwilas mnei tym pozniejszym wycinaniem plytek-nie lepiej docinac u ukladac od razu?Sonika kiedys podawal linka do firmy ktora specjalizuje sie w takim wycinaniu wzorow z szablonu-moze zerkniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.03.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Długo Cię nie slyszałam,Ty się wykończysz dziewczyno tymi projektami Męska decyzja i już Jesli chodzi o powierzchnię to dom wyszedł sporo wiecej niż te 166m2 uzytkowej, pokoje u góry są wg mnie odpowiednie i dość przestronne, ale ja to ten typ co woli mniejsze przytulniejsze, więc to kwestia gustu.Pokój nad garażem jest bardzo duzy. Jesli chodzi o koszty to Horyzont nie kłamie ... fakt, że na żadnym materiale nie oszczedzaliśmy tj. od fundamentów po dach staraliśmy się wybierać te rzeczy z wyzszej półki.Mam nadzieję,że w przyszlości to zaowocuje.Jesli chodzi o wycinanie płytek to rzeczywiście standardowo robi sie to w trakcie kładzenia płytek , natomiast w tym wypadku, żeby wzór był precyzyjnie ułożony (pas będzie przechodził przez płytki) fachowiec wybrał tą trudniejszę metodę.Dzieki za gratulację, za miesiąc mam termin więc mam jeszcze chwilkę. Pozdrowionka i życzę trafnej decyzji w wyborze tego jedynego wymarzonego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Agus zebys wiedziala-juz sie koncze Ja mialam wizje swojego domku ale jakos nikt z miejscowych nie potrafil mi tego precyzyjnie przeniesc na papier i wszystko zdechlo.Lawenda jest slicznym domkiem ale juz kolejna osoba mowi o wysokich kosztach a ja wlasnie dlatego tak dlugo dumam i wszystko analizuje ze jestesmy z tej strony bardzo ograniczenie(zreszta pewnie jak wiekszosc tylko ja na razie nie moge wziasc kredytu) Tak przypuszczalam ze powiekszy wam sie rodzinka-jeszcze raz wszystkiego dobrego i trzymaj sie dzielnie jak przyjdzie czas Pewnie teraz to ty jeszcze na innych forach przesiadujesz Ja mam dwojke chlopakow i marzyla mi sie kiedys dziewczynka (mojemu mezowi mniej) ale widze ze kolejna osoba potwierdza regule nowy dom-nowy potem wiec jeszcze wszystko przede mna Pochwal sie czy bedziesz miala corke czy synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.03.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Podobno synek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Nio nio to bedzie rozpieszczany (synus mamusi ) no i nazwisko nie zaginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 03.03.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nio nio to bedzie rozpieszczany (synus mamusi ) no i nazwisko nie zaginie My mamy już parkę teraz to kropka nad "i" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kakusku buduj Lawendę.. ona jest 5 -osobowa, więc będzie motywacja coby córcię wykombinować inezjuz tylko miesiąc.. ojjj to ci malutko zostało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 kakusku buduj Lawendę.. ona jest 5 -osobowa, więc będzie motywacja coby córcię wykombinować inezjuz tylko miesiąc.. ojjj to ci malutko zostało.. Kakusko ...no właśnie! pierwszy projekt, który wpadł Ci w oko...może będzie najlepszy i A jesli chodzi o mnie to jeszcze chwilkę sie pokulam Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts