Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

INEZ,

kolejna śliczna łazienka na forum :D Gratuluję..

Czy mogłabym prosić o namiary na białe wyposażenie tej łazienki ? A jaki będzie zlew ?

pozdro

Dzięki Amtla miło,ze Ci się podoba.Wanna HOESCH FOSTER, WC HEIDELBERG, na umywalkę czekam będzie taka ROYOBATH BIANCA 80:

http://img188.imageshack.us/img188/5481/roy1665xl.jpg

Oj dawno mnie tu nie było, oj dawno :) Ja też w sprawie Twoich "salonowych" płytek. Mogłabyś jakieś fotki tej podłogi wkleić? Doczytałam właśnie, że masz takie, jakie i ja kupiłam (to Signum Nowej Gali, prawda?). Ja kupiłam je do kuchni, tylko 30x60, najciemniejsze i zastanawiam się, jak je położyć, ale chyba prosto położę...

Sliczna lazienka :D Wyobrażam sobie w takim razie jak bedzie wygladala kuchnia i salon :wink: A jak oceniasz funkcjonalnosc plytek w salonie -czy sa ciezkie do utrzymania czystosci?

Dziękuję, Miło ,że jesteś :D Płytki wybrałam między innymi za funkcjonalność.Są łatwe w utrzymaniu czystości .Powiem szczerze ,ze aż mam ciarki jak widzę w dużych salonach płytki na wysoki połysk, już to przerabiałam w poprzednim moim mieszkaniu i nigdy więcej takich na podłodze....to syzyfowa praca. Są śliczne i marzą mi się takie wielkogabarytowe lśniące ,ale jestem praktyczna i nie chcę być niewolnikiem własnej podłogi :D

Oj dawno mnie tu nie było, oj dawno :) Ja też w sprawie Twoich "salonowych" płytek. Mogłabyś jakieś fotki tej podłogi wkleić? Doczytałam właśnie, że masz takie, jakie i ja kupiłam (to Signum Nowej Gali, prawda?). Ja kupiłam je do kuchni, tylko 30x60, najciemniejsze i zastanawiam się, jak je położyć, ale chyba prosto położę...

Muszę zrobić zdjęcia. Ja kładę płytki prosto , bo akurat u mnie tak lepiej pasują.Wklej nowe fotki domku :D