Monis 18.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Inez... W O W! jak zobaczyłam Twoją łazienkę to aż mi dech zaparło. Po prostu śliczna!!! Naprawdę jestem pod wrażeniem i nie mogę się doczekać dalszego wykończenia Twojego domu. Pięknie Ci to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 18.05.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Witam , na początek chciałam się przywitać i przy okazji oznajmic że już niedługo po DŁUGICH przebojach również zaczynamy budować Lawende , ale o tym może w dzienniku jesli się odważe założyć , w każdym razie witam serdecznie bardzo ładna łazienka !! piękne płytki płytki w salonie również bardzo mi się podobają , jeszcze pół roku temu nikt by mnie nie namówił na szare płytki, ale od jakiegoś czasu a dokładnie od czasu jak moja siostra zrobiła sobie taką podłoge w łazience podobają mi się coraz bardziej wiec kto wie może i u mnie w lawendzie gdzieś znajda sie takie płytki ale do takich decyzji mam jeszcze dużooo czasuuu tylko jak ja to wytrzymam tak na początek jeśli mogę od razu zadaje pytania :ooops: chodzi mi o okna ponieważ wyczytałam że firma M&S, a dokładniej jaki kolor , pcv czy drewno i ile kosztował kpl, drzwi chyba też M&S ? i czy w oknie salonowym też jest roletka i jeszcze jedno czy okragłe okno jest otwieralne i jaki ma wymiar ? będe wdzięczna za odpowiedzi pozdrawiam Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 19.05.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Monis dzięki Natka witaj w moich progach Okna to jest orzech pcv, jesli chodzi o koszt to muszę sprawdzić ,bo to już dawno było i dokładnie nie pamiętam, były trochę droższe , bo to są trzyszybowe.Drzwi są dreniane z firmy NATURA, ok 6800. Okienko u góry to 70, nie otwierane. Na dole na oknie łukowym nie mamy rolety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I znowu ładna kabina i ja znowu poproszę o namiary...nie pogniewasz się pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 19.05.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I znowu ładna kabina i ja znowu poproszę o namiary...nie pogniewasz się pozdro Czemu miałabym się gniewać Kabina to- Novellini G+F Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 inez przyznam, ze czekałam na twoją łazienkę z drewnopodobnymi płytkami.. zastanawiałam się jakie wybrałas do nich kafle a myśłałam nad tym z tej prostej przyczyny, że cały czas mi się kołacze po głowie koncepcja z takimi kaflami na podłodze.. wybrałam do nich płytki w pełnym połysku i zastanawiałam się czy to dobrze u ciebie bardzo mi się podoba! dzisiaj widziałam też łazienkę w szarościach z dodatkami z drewna.. cuuudo! w związku z czym kusi mnie, żeby wrócic do pierwszego pomysłu na łazienke na górę.. niestety cena kafli mnie powaliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 inez przyznam, ze czekałam na twoją łazienkę z drewnopodobnymi płytkami.. zastanawiałam się jakie wybrałas do nich kafle a myśłałam nad tym z tej prostej przyczyny, że cały czas mi się kołacze po głowie koncepcja z takimi kaflami na podłodze.. wybrałam do nich płytki w pełnym połysku i zastanawiałam się czy to dobrze u ciebie bardzo mi się podoba! dzisiaj widziałam też łazienkę w szarościach z dodatkami z drewna.. cuuudo! w związku z czym kusi mnie, żeby wrócic do pierwszego pomysłu na łazienke na górę.. niestety cena kafli mnie powaliła Witaj Skabuniu Głównie podłoga jest ozdobą więc dobrze wygląda jeśli płytki na scianie są raczej neutralne.ale połysk wygląda fajnie.Rzeczywiscie łazienki wychodzą baaardzo drogo.Dolną łazienkę mamy w szarościach z elementami drewna egzotycznego, jak zrobię fotki to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez pięknie wyszła Wam ta łazienka - przytulna i elegancka! Miodzio!!! Z niecierpliwością czekam na szarą z drewienkiem...! Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Dużo Wam jeszcze zostało do zrobienia?! A jak tam maluszek się chowa? Pozdrawiam serdecznie, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez pięknie wyszła Wam ta łazienka - przytulna i elegancka! Miodzio!!! Z niecierpliwością czekam na szarą z drewienkiem...! Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Dużo Wam jeszcze zostało do zrobienia?! A jak tam maluszek się chowa? Pozdrawiam serdecznie, Ania Dzięki, dzidzia rośnie z dnia na dzień,całe dnie śpi Przeprowadzkę planujemy na lipiec-sierpień,ale to jeszcze nie jest pewne, bo planowaliśmy ją też na marzec 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzięki, dzidzia rośnie z dnia na dzień,całe dnie śpi Przeprowadzkę planujemy na lipiec-sierpień,ale to jeszcze nie jest pewne, bo planowaliśmy ją też na marzec 2009 No to SUPCIO!!! Czy dzidzia oznacza córeczkę...? Oj to widzę, że Wy też lada moment będziecie już u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 No to SUPCIO!!! Czy dzidzia oznacza córeczkę...? Oj to widzę, że Wy też lada moment będziecie już u siebie! Dzidzia jest płci męskiej .Mam nadzieję,że już niebawem będziemy u siebie, chociaz sporo jeszcze pracy przed nami... ale trzeba być dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak myślałam do tej pory, ale mnie dzisiaj tą dzidzią zmyliłaś....! Kochana ja też się przeprowadzam od majówki, a przy szczęściu wprowadzimy się w czerwcu.. Tak to już jest, że nie da się zaplanować wszystkiego idealnie, ale trzeba myśleć pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Tak myślałam do tej pory, ale mnie dzisiaj tą dzidzią zmyliłaś....! Kochana ja też się przeprowadzam od majówki, a przy szczęściu wprowadzimy się w czerwcu.. Tak to już jest, że nie da się zaplanować wszystkiego idealnie, ale trzeba myśleć pozytywnie! Aniu a gdzie są fotki domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez no to teraz niecierpliwie czekam na łazienkę w szarościach i z drewnem może to bedzie ten impuls, który mnie skłoni do powrotu do pierwotnej koncepcji niech dzidzia rśnie zdrowo! a który pokój będzie dla dzidzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez no to teraz niecierpliwie czekam na łazienkę w szarościach i z drewnem może to bedzie ten impuls, który mnie skłoni do powrotu do pierwotnej koncepcji niech dzidzia rśnie zdrowo! a który pokój będzie dla dzidzi? To jest nasza trzecia dzidzia hahaha więc dla naszej szescioletniej córeczki będzie pokój z okrągłym okienkiem, a dla chłopców ten obok.Pokój nad garażem będzie pokojem do zabawy dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 INEZ, a ja niewychowana nie pogratulowałam z okazji narodzin SYNUSIA - co niniejszym czynię http://miem.home.pl/zdjecia/misie4014.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez no to teraz niecierpliwie czekam na łazienkę w szarościach i z drewnem może to bedzie ten impuls, który mnie skłoni do powrotu do pierwotnej koncepcji niech dzidzia rśnie zdrowo! a który pokój będzie dla dzidzi? To jest nasza trzecia dzidzia hahaha więc dla naszej szescioletniej córeczki będzie pokój z okrągłym okienkiem, a dla chłopców ten obok.Pokój nad garażem będzie pokojem do zabawy dla dzieci nasz pierworodny jesczez na etapie projektu zaklepał sobie pokój z okragłym (czyli u nas z łukowatym) oknem, a potem przyszła na świat córcia i chętnie bym ich miejscami zamieniła, ale starszak nie da się przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.05.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Amtla Dziękuję bardzo Właśnie takie trzy miśki mam teraz w domciu Skaba jak synek zaklepał pokój to już jego nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.05.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Inez trzymam kciuki zeby Ci sie termin przeprowadzki sprawdzil z planowanym Nie ma to jak mieszkac w domku z ogrodkiem z malymi bablami Tak teraz pomyslalam jak czytalam o roparcelowanych pokojach.Nie byloby Ci wygodniej zrobic pokoju zabaw na parterze?(przynajmniej do momentu kiedy najmlodsza latorosl troche podrosnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Aniu a gdzie są fotki domku ?? Inez mam album na Picassie - prześlij mi proszę maila na PW, to wyślę Ci zaproszenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts