Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam , na początek chciałam się przywitać :D i przy okazji oznajmic że już niedługo po DŁUGICH przebojach również zaczynamy budować Lawende , ale o tym może w dzienniku jesli się odważe założyć ,

w każdym razie witam serdecznie

bardzo ładna łazienka !! piękne płytki

płytki w salonie również bardzo mi się podobają , jeszcze pół roku temu nikt by mnie nie namówił na szare płytki, ale od jakiegoś czasu a dokładnie od czasu jak moja siostra zrobiła sobie taką podłoge w łazience podobają mi się coraz bardziej

wiec kto wie może i u mnie w lawendzie gdzieś znajda sie takie płytki ale do takich decyzji mam jeszcze dużooo czasuuu

tylko jak ja to wytrzymam :roll:

tak na początek jeśli mogę od razu zadaje pytania :ooops:

chodzi mi o okna ponieważ wyczytałam że firma M&S,

a dokładniej jaki kolor , pcv czy drewno i ile kosztował kpl,

drzwi chyba też M&S ?

i czy w oknie salonowym też jest roletka i jeszcze jedno czy okragłe okno jest otwieralne i jaki ma wymiar ?

będe wdzięczna za odpowiedzi

pozdrawiam Natka

Monis dzięki :D

Natka witaj w moich progach :D Okna to jest orzech pcv, jesli chodzi o koszt to muszę sprawdzić ,bo to już dawno było i dokładnie nie pamiętam, były trochę droższe , bo to są trzyszybowe.Drzwi są dreniane z firmy NATURA, ok 6800. Okienko u góry to 70, nie otwierane. Na dole na oknie łukowym nie mamy rolety.Pozdrawiam :D

inez przyznam, ze czekałam na twoją łazienkę z drewnopodobnymi płytkami.. zastanawiałam się jakie wybrałas do nich kafle :D a myśłałam nad tym z tej prostej przyczyny, że cały czas mi się kołacze po głowie koncepcja z takimi kaflami na podłodze.. :D wybrałam do nich płytki w pełnym połysku i zastanawiałam się czy to dobrze :-? u ciebie bardzo mi się podoba!

dzisiaj widziałam też łazienkę w szarościach z dodatkami z drewna.. cuuudo! w związku z czym kusi mnie, żeby wrócic do pierwszego pomysłu na łazienke na górę.. niestety cena kafli mnie powaliła :cry:

inez przyznam, ze czekałam na twoją łazienkę z drewnopodobnymi płytkami.. zastanawiałam się jakie wybrałas do nich kafle :D a myśłałam nad tym z tej prostej przyczyny, że cały czas mi się kołacze po głowie koncepcja z takimi kaflami na podłodze.. :D wybrałam do nich płytki w pełnym połysku i zastanawiałam się czy to dobrze :-? u ciebie bardzo mi się podoba!

dzisiaj widziałam też łazienkę w szarościach z dodatkami z drewna.. cuuudo! w związku z czym kusi mnie, żeby wrócic do pierwszego pomysłu na łazienke na górę.. niestety cena kafli mnie powaliła :cry:

Witaj Skabuniu Głównie podłoga jest ozdobą więc dobrze wygląda jeśli płytki na scianie są raczej neutralne.ale połysk wygląda fajnie.Rzeczywiscie łazienki wychodzą baaardzo drogo.Dolną łazienkę mamy w szarościach z elementami drewna egzotycznego, jak zrobię fotki to wkleję.

Inez pięknie wyszła Wam ta łazienka - przytulna i elegancka! Miodzio!!!

Z niecierpliwością czekam na szarą z drewienkiem...! 8) :wink:

Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Dużo Wam jeszcze zostało do zrobienia?! :roll:

A jak tam maluszek się chowa?

Pozdrawiam serdecznie,

Ania

Dzięki, dzidzia rośnie z dnia na dzień,całe dnie śpi :D

Przeprowadzkę planujemy na lipiec-sierpień,ale to jeszcze nie jest pewne, bo planowaliśmy ją też na marzec 2009 :roll:

Tak myślałam do tej pory, ale mnie dzisiaj tą dzidzią zmyliłaś....! 8) :wink:

Kochana ja też się przeprowadzam od majówki, a przy szczęściu wprowadzimy się w czerwcu.. :roll:

Tak to już jest, że nie da się zaplanować wszystkiego idealnie, ale trzeba myśleć pozytywnie! :wink:

Aniu a gdzie są fotki domku ?? :)

Inez no to teraz niecierpliwie czekam na łazienkę w szarościach i z drewnem :D :D może to bedzie ten impuls, który mnie skłoni do powrotu do pierwotnej koncepcji :D :D

niech dzidzia rśnie zdrowo! a który pokój będzie dla dzidzi?

To jest nasza trzecia dzidzia hahaha więc dla naszej szescioletniej córeczki będzie pokój z okrągłym okienkiem, a dla chłopców ten obok.Pokój nad garażem będzie pokojem do zabawy dla dzieci :D

Inez no to teraz niecierpliwie czekam na łazienkę w szarościach i z drewnem :D :D może to bedzie ten impuls, który mnie skłoni do powrotu do pierwotnej koncepcji :D :D

niech dzidzia rśnie zdrowo! a który pokój będzie dla dzidzi?

To jest nasza trzecia dzidzia hahaha więc dla naszej szescioletniej córeczki będzie pokój z okrągłym okienkiem, a dla chłopców ten obok.Pokój nad garażem będzie pokojem do zabawy dla dzieci :D

nasz pierworodny jesczez na etapie projektu zaklepał sobie pokój z okragłym (czyli u nas z łukowatym) oknem, a potem przyszła na świat córcia i chętnie bym ich miejscami zamieniła, ale starszak nie da się przesadzić :wink: :lol:

Inez trzymam kciuki zeby Ci sie termin przeprowadzki sprawdzil z planowanym :D Nie ma to jak mieszkac w domku z ogrodkiem z malymi bablami :lol:

Tak teraz pomyslalam jak czytalam o roparcelowanych pokojach.Nie byloby Ci wygodniej zrobic pokoju zabaw na parterze?(przynajmniej do momentu kiedy najmlodsza latorosl troche podrosnie)