kakusek 20.05.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Ania ladne schody ........do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 20.05.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzięki Kaka! A jakie wygodne! Wszyscy nas straszyli, że mamy mały otwór, a wyszło super! Jeszcze nie są skończone, bo nie ma barierki na górze, ale już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Inez trzymam kciuki zeby Ci sie termin przeprowadzki sprawdzil z planowanym Nie ma to jak mieszkac w domku z ogrodkiem z malymi bablami Tak teraz pomyslalam jak czytalam o roparcelowanych pokojach.Nie byloby Ci wygodniej zrobic pokoju zabaw na parterze?(przynajmniej do momentu kiedy najmlodsza latorosl troche podrosnie) Głównie dom budujemy dla dzieci,właśnie dla tego ogródka i przestrzeni Jeśli choidzi o pokój zabawowy to masz rację ,wygodnej byłoby na dole, ale oni mają tyyyyle zabawek ,że ten pokój na dole jest za mały,miałabym "graciarnie" ale zdaję sobie sprawę ,że i tak w ciągu dnia dzieci będą na dole więc na górze będzie taki magazyn zabawkowy a ja będę biegać po schodach do góry i na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu a gdzie są fotki domku ?? Inez mam album na Picassie - prześlij mi proszę maila na PW, to wyślę Ci zaproszenie! Aniu, domek przepiękny!!! :D Bardzo mi się podoba Łazienki macie przepiękne. Kuchnia też zapowiada się bosko No, Wam na pewno uda się wprowadzić za chwileczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.05.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Agus to podobnie jak u mnie Na poczatku planowalam sypialnie na dole ale postanowilam "sie poswiecic" i pozostawilam im pokoj 19 metrowy na parterze wlasnie na pokoj zabaw .Zrobimy sobie sypialnie na pietrze (tez duza bo ma 23 m plus skosy ) a jak dzieci sie wyprowadza przeniose sie na starosc do ich zabawkowego Milego dzionka i czekam na szara lazienke.Widze ze teraz poszlas w szarosci Pamietam Twoje mieszkanko-przewazaly tam brazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Agus to podobnie jak u mnie Na poczatku planowalam sypialnie na dole ale postanowilam "sie poswiecic" i pozostawilam im pokoj 19 metrowy na parterze wlasnie na pokoj zabaw .Zrobimy sobie sypialnie na pietrze (tez duza bo ma 23 m plus skosy ) a jak dzieci sie wyprowadza przeniose sie na starosc do ich zabawkowego Milego dzionka i czekam na szara lazienke.Widze ze teraz poszlas w szarosci Pamietam Twoje mieszkanko-przewazaly tam brazy Dzieci najważniejsze Jeśli chodzi o kolorki to na dole będą szarości , góra będzie cieplejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu, domek przepiękny!!! :D Bardzo mi się podoba Łazienki macie przepiękne. Kuchnia też zapowiada się bosko No, Wam na pewno uda się wprowadzić za chwileczkę Dziekuje Inez! Bardzo sie ciesze, ze nasz domek podoba sie nie tylko nam...! A co do przeprowadzki, to oceniam ze realnie potrzebujemy jeszcze miesiaca aby dopiac najpilniejsze sprawy, a potem niech sie dzieje co chce...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dziekuje Inez! Bardzo sie ciesze, ze nasz domek podoba sie nie tylko nam...! A co do przeprowadzki, to oceniam ze realnie potrzebujemy jeszcze miesiaca aby dopiac najpilniejsze sprawy, a potem niech sie dzieje co chce...! Przed nami jeszcze podłogi, malowanie ścian, schody , drzwi i kuchnia więc sporo tego, ale liczę ,że do lata damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 21.05.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Pewnie, ze dacie rade!!! Powolutku, malymi kroczkami, byle do przodu... U nas duzo czasu zajmuja teraz prace na zewnatrz... W przyszlym tygodniu Panowie powinni skonczyc elewacje, ale zostal nam jeszcze plot do zrobienia i kostka... Jeszcze 2-3 tygodnie i bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.05.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Pewnie, ze dacie rade!!! Powolutku, malymi kroczkami, byle do przodu... U nas duzo czasu zajmuja teraz prace na zewnatrz... W przyszlym tygodniu Panowie powinni skonczyc elewacje, ale zostal nam jeszcze plot do zrobienia i kostka... Jeszcze 2-3 tygodnie i bedzie dobrze! Trzymam kciuki ,żeby w 2 się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 INEZZ gratuluję bardzo z okazji narodzin synka! Życzę, żeby zdrowo rósł i żebyście jak najszybciej byli u siebie w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 INEZZ gratuluję bardzo z okazji narodzin synka! Życzę, żeby zdrowo rósł i żebyście jak najszybciej byli u siebie w domku. Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 24.05.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Inez z niecierpliwością molestuję twój dziennik w oczekiwaniu na zdjęcia dolnej łazienki wczoraj zrobiłam objazd po sklepach i znowu moja koncepcja łazienki górnej się zachwiała dobrze, że do dolnej kupiłam już płytki, bo klamka zapadła i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.05.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Inez z niecierpliwością molestuję twój dziennik w oczekiwaniu na zdjęcia dolnej łazienki wczoraj zrobiłam objazd po sklepach i znowu moja koncepcja łazienki górnej się zachwiała dobrze, że do dolnej kupiłam już płytki, bo klamka zapadła i koniec W tym tygodniu będę miała skończone łazienki UFFF.... to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 25.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Witam, w takim razie z niecierpliwością czekamy na fotorelację! Inez a jaką masz koncepcję na kuchnię...?! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.05.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Witam, w takim razie z niecierpliwością czekamy na fotorelację! Inez a jaką masz koncepcję na kuchnię...?! Pozdrawiam, Ania Kuchnie będe miała raczej minimalistyczną, lubię białe fronty na wysoki połysk (czarne tez lubię ,ale nie sa łatwe w utrzymaniu czystości) do tego grafitowe grube blaty lub drewno itp lub drewniane fronty i białe blaty...ogólnie nowocześnie i 'designersko' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 26.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jednym słowem zapowiada się super! Już się nie mogę doczekać realizacji! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.05.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Jednym słowem zapowiada się super! Już się nie mogę doczekać realizacji! Pozdrawiam, Ania ja też już nie mogę doczekac się realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 27.05.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 i ja również z niecierpliwością czekan na zdjęcia łazienki w całości !!! pzdrNatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.05.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Przez chwilę człowiek nie zajrzy, a tu tyle nowości Gratulacje z okazji narodzin nowego członka rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts