INEZ2007 29.05.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Przez chwilę człowiek nie zajrzy, a tu tyle nowości Gratulacje z okazji narodzin nowego członka rodziny Dziękuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niaka 29.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Inez , powiedz proszę co to za kominek i ile Cie kosztował, mam problem z wyborem a Twój jest poprostu cudny. Śledzę Twój dziennik, choć sama buduję dom w werbenach 3 -archonu. lawenda 2 byla moim faworytem w wyboże projektu, ale niestety zrezygnowałam zpowodu braku miejscanadziałce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.05.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Inez , powiedz proszę co to za kominek i ile Cie kosztował, mam problem z wyborem a Twój jest poprostu cudny. Śledzę Twój dziennik, choć sama buduję dom w werbenach 3 -archonu. lawenda 2 byla moim faworytem w wyboże projektu, ale niestety zrezygnowałam zpowodu braku miejscanadziałce. Witaj Niaka wkład to FORMA 98 firmy MCZ, z tego co wiem, aktualnie kosztuje ok 12 000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.05.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 INEZZ, Powiem, iż wiedziałam, że tak będzie wyglądała ta łazienka - prosta, elegancka i subtelna (o ile łazienka może być subtelna )hi, hi Kabina w dalszym ciągu mnie poraża - jestem ciekawa jak się będzie myło te ścianki. Nie mniej to mój faworyt A jakie to są listwy między płytkami? A po tym odkurzeniu, dopiero dojrzałam, że tam piękne drewno jest (chyba?) Śliczne te krągłości.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.05.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Kabina w dalszym ciągu mnie poraża - jestem ciekawa jak się będzie myło te ścianki. Nie mniej to mój faworyt Miałam takie szybki w poprzednim mieszkanku ,ale Bang Bang czyni cuda A jakie to są listwy między płytkami? Porcelanosa tak jak płytki. Uparłam się na nie a niestety nie ma tańszego zamiennika, i te dwa paseczki kosztowały nas ok 1700zł, więc to była kosztowna zachcianka haha A po tym odkurzeniu, dopiero dojrzałam, że tam piękne drewno jest (chyba?) Śliczne te krągłości.... pozdro to rzeczywiście jest prawdziwe drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 29.05.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 inez bardzo ładnie wyszły obie łazienki śliczne blaty w łazience dolnej.. ja chcę takie do górnej gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 inez bardzo ładnie wyszły obie łazienki śliczne blaty w łazience dolnej.. ja chcę takie do górnej gratuluję! Dzięki Skabuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.05.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Inez prześlicznie wyszły łazieneczki! Jestem pod wrażeniem! Pięknie dobrałaś mebelki do górnej łazienki, a dolna coś mi przypomina... Ciekawe co...? http://lh4.ggpht.com/_AiWOYseGZjI/Shx2uhEZXYI/AAAAAAAAWZ0/AnBLBgFzCRI/s576/IMG_8068.JPG P.S. Czy Ty przypadkiem nie masz tam baterii Berry z Paffoniego...!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Aniu to jest fotka z Twojej łazienki? wydawało mi się,że masz dwie? jedna beże druga fiolet, nie dopatrzyłam się trzeciej .Baterię mam Deante Eliptic. Drewno na fotce prawie identyczne, umywalka chyba tez ta sama, ale przekręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Inez Pięknie dobrałaś mebelki do górnej łazienki, a dolna coś mi przypomina... Ciekawe co...? Teraz widzę, że dodałaś nowe fotki do albumu jesteśmy jednomyślne , ...najśmieszniejsze jest to ,że czekam na taką półeczkę jaką masz w holu do wnęki w górnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Aniu super wyglądają u Ciebie płytki na tarasie, jakiej są firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Inez - dom piękny i ten salooon bilardowy wooow. Co do mieszkania to było bardzo ładnie urządzone. Co dołazienek to chyba pierwszy raz widzę białą łazienkę która mi się podoba. Dolna jest też super. Podoba mi się umuwalka bo mam podobną wnękę więc może zrobię coś podobnego????. I czy ja dobrze rozumiem że zajmujesz się projektowaniem ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Inez - dom piękny i ten salooon bilardowy wooow. Co do mieszkania to było bardzo ładnie urządzone. Co do łazienek to chyba pierwszy raz widzę białą łazienkę która mi się podoba. Dolna jest też super. Podoba mi się umuwalka bo mam podobną wnękę więc może zrobię coś podobnego????. I czy ja dobrze rozumiem że zajmujesz się projektowaniem ogrodu? Dzięki, miło,że wpadłaś Cieszę się ,ze podobają Ci się moje wnętrza a co do ogrodków, to masz rację, projektuję.Pozdrawiam i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Aniu to jest fotka z Twojej łazienki? wydawało mi się,że masz dwie? jedna beże druga fiolet, nie dopatrzyłam się trzeciej .Baterię mam Deante Eliptic. Drewno na fotce prawie identyczne, umywalka chyba tez ta sama, ale przekręcona Inez to jest mały kibelek przy salonie i kuchni - dokładnie w nim mam tą umywalkę! Drewienko u mnie to merbau, a bateria będzie Moia z Roca - ale myślę, że efekt wyjdzie podobny! Co do płytek na tarasie to jest to kolekcja Karpatia z Paradyża. Wypatrzyłam je w Castoramie i powiem Ci, że jestem z nich baaardzo zadowolona. Płytka jest jeszcze w kolorze beżowym i orchy, a tu możesz sobie zobaczyć wszystkie rozmiary: http://www.galeriadom.pl/plytki-ceramiczne/karpatia-paradyz-plytki-podlogowe-plytki-ceramiczne Pozdrawiam serdecznie, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 30.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zapomniałam zapytać jakie płytki masz w tej dolnej łazience...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zapomniałam zapytać jakie płytki masz w tej dolnej łazience...? Na dole jest Nowa Gala - Signum 12 i 13 ...właśnie się dopatrzyłam,ze mamy te same płytki w garażu i kotłowni .....i takie same kaloryfery i styropian na domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.05.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Co do płytek na tarasie to jest to kolekcja Karpatia z Paradyża. Wypatrzyłam je w Castoramie i powiem Ci, że jestem z nich baaardzo zadowolona. Płytka jest jeszcze w kolorze beżowym i orchy, a tu możesz sobie zobaczyć wszystkie rozmiary: http://www.galeriadom.pl/plytki-ceramiczne/karpatia-paradyz-plytki-podlogowe-plytki-ceramiczne Pozdrawiam serdecznie, Ania Dzięki za namiary, taras jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 31.05.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Zapomniałam zapytać jakie płytki masz w tej dolnej łazience...? Na dole jest Nowa Gala - Signum 12 i 13 ...właśnie się dopatrzyłam,ze mamy te same płytki w garażu i kotłowni .....i takie same kaloryfery i styropian na domku No popatrz Inez - nawet nie wiedziałam, że mamy ze sobą tyle wspólnego! Dopiero teraz dojrzałam w dzienniku, że ocieplałaś się na szaro...! A co do płytek w dolnej łazience, to na stronie NG pojawiają się szarości, a na Twoich zdjęciach te jaśniejsze płytki pod beż zalatują... Ale to nie zmienia faktu, że ślicznie Ci tak łazienka wyszła, a jaki piękny kinkiecik nad lustrem - z sufitem całość musi wyglądać bosko...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.06.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 A co do płytek w dolnej łazience, to na stronie NG pojawiają się szarości, a na Twoich zdjęciach te jaśniejsze płytki pod beż zalatują... Ale to nie zmienia faktu, że ślicznie Ci tak łazienka wyszła, a jaki piękny kinkiecik nad lustrem - z sufitem całość musi wyglądać bosko...! to jest taki cieplejszy szary, ale zdjęcie jest robione przy żółtym świetle dlatego w rzeczywistości wygląda trochę inaczej, to są te same płytki co w salonie ,tam wygląda ,ze to inny odcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 01.06.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 fiu fiu no pięknie bardzo łedne obie łazienki , górna rewelacja , bardzo podobaja mi się te płytki tzn zarówno białe jak i te drewnopodobne ale cena hmm troche drogie a na dolną jeszcze chwile z wychwalaniem poczekam choć jestem pewna że efekt końcowy równiez będzie miły dla oka , ja również myślałam że te płytki na dole w łazience są w beżu , ale rzczywiście jak sie tak bardziej im przyjrzeć to widać że to te same które w salonie mam jeszcze prośbę czy mogłabys mi napisać jakich wymiarów w tej chwili jest Twoja kuchnia i spiżarka pzdr życze powodzenia w dalszej reazlizacji swoich planów i czekam na następną fotorelacje Natka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts