saraha 30.11.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 No ja mam nadzieję... Powiem więcej - BARDZO NA TO LICZĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 30.11.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czy będziesz miała domek w Brzozie? Bo tak jakoś ta działka twoja i te domu dookoła kojarza mi się z domami w Brzozie, które mijam dość często jadąc do Bszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.11.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Budujemy się w Murowańcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 30.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Inez przepraszam w tym zachwycie nad Twoim (byłym już) mieszkankiem dokonałam wpisu w Twoim dzienniku, zamiast tutaj, w komentarzach Chciałam go stamtąd usunąć, lecz nie mogę. Nawiązując jeszcze do tematu - czy Ty jesteś projektantem wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.11.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 nie ma problemu z wpisem w dzienniku , jeśli chodzi o projektowanie zawodowo to architektura... ale krajobrazu ale nie ukrywam,że mam zamiar w kierunku wnętrz też się jeszcze troszkę porozwijać uwielbiam to robić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 30.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 jeśli chodzi o projektowanie zawodowo to architektura... ale krajobrazu ale nie ukrywam,że mam zamiar w kierunku wnętrz też się jeszcze troszkę porozwijać Skoro architektura krajobrazu to nie moge się doczekac twojego ogrodu podejrzewam że zwali nasz wszystkich z nog ... tak jak mieszkanie I jeszcze mam pytanko jeśli chodzi o Twój rozwój jeśli chodzi o wystrój wnętrz, czy myslisz o podyplomówce czy o jakimś kursie. Bo nie ukrywam że moja przyjaciółka ma takie marzenia ale jakos nigdy nie doastała kopa w tylłek żeby się zainteresować. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.11.2007 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dzięki za wiarę w moje umiejętności Wizję na mój ogród już mam tylko żeby jeszcze funduszy starczyło Jeśli chodzi o projektowanie wnętrz to wolałabym podyplomówkę, myślalam o Politechnice Szczecinskiej natomiast to są roczne studia a ja mam dwójkę małych dzieci( mam 5 letnią córeczkę i 6 miesiecznego synka)więc w chwili obecnej byłoby trudno ...i tak robię tysiąc różnych rzeczy na raz ...koleżanka namawia mnie na praktyczny intensywny kurs w Warszawie, ukończyła go jakiś czas temu i jest bardzo zadowolona, to było jej marzenie i w tej chwili zawodowo zajmuje się tyko tym, fakt w Warszawie, tam jest trochę inny rynek,większe możliwości...no i ona wcześniej kończyła studia na Wydziale Grafiki więc było jej łatwiej, brakowało jej tylko praktycznych umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 01.12.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam . Niestety my stoimy, nie da rady przy takiej pogodzie... Zreszta może i by dało... ale nie wiadomo jak długo i gdzie byśmy "utknęli"... postanowilismy czekać do około marca, może wczesniej sie uda... Na pocieszenie kupiłam sobie ten zestaw mebli łazienkowych, który Ci pokazywałam- okazało sie ,że są z drewna i rzeczywiście b. dobrej jakości... Pozatym "zachorowałam" na tą kabine do dolnej łazienki... http://www.duschobad.pl/?p=dz9&product=52&PHPSESSID=458d6a2975f2fa664952c2455171ca7a Jest bezbrodzikowa... ale musze się wstrzymać chyba na razie , bo mój mąż jeszcze nie zdążył "uspokoić sie " po meblach... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.12.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Cześć Gosiu, też chcę kabinę bez brodzika na dół, wygląda bardzo elegancko i ładnie, dobra decyzja jak tak dalej pójdzie to gdy zakończycie budowę będziesz musiała kupić tylko kilka obrazków na ściany Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.12.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dzięki ,w przedpokoju mamy (mieliśmy ) tynk strukturalny woskowany ( Castorama) Czy mogłabyś coś więcej napisać o tym tynku? Nazwa, czy sami go kładliście? Chciałabym zrobić coś takiego u nas w wiatrołapie, zeby po pół roku mieszkania nie trzeba było tego remontować od nowa. Poradź, proszę. Czy wykonujesz projekty ogrodów zawodowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 09.12.2007 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Największa zaleta tego tynku, to to,że bardzo ładnie pachnie i to jeszcze wiele miesięcy po remoncie Kolor to delikatnie łososiowy, nzaywał się chyba pustynny.... coś tam. W Castoramie to są tynki pierwsze we wnęce od strony dywanów, w tej alejce gdzie sa firanki (ale zamotałam ) Nie pamiętam nazwy, jak będę w Castoramie to napiszę. Wychodzi dość drogo , na przedpokój 6m2 zuzylismy 1,5 wiadra tynku to jest ok 600zl + 2 woski (po 80zl),ale bardzo ładnie wygląda. Sami nie kładliśmy go, mialam ekipę, ale nie jest to trudne, próbowałam Jesli chodzi o projektowanie ogrodów to jest to moje wykształcenie i moja pasja : :DW razie czego służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Czy masz jeszcze kontakt z tą ekipą? Co do ogrodu to na pewno się uśmiechnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 10.12.2007 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kontakt z ekipą mam, ale są cały czas zajęci ,ja ich zaklepałam sobie na za rok a i tak kręcą nosem i niawiadomo czy dadzą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No i sie zaczely cyferki Jezeli cena stanu surowego jest z dachem to uwazam ze nie jest to najgorsza wycena jak na "te czasy" Teraz fachowcy sie cenia Zycze aby kolejne wyceny byly z coraz mniejszymi cyferkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 10.12.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 też mam taką nadzieję Kakusek a jak u Ciebie? Decyzja podjęta? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.12.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A gdziez -miotam si miedzy 3 projektami i juz jestem tak bezsilna ze nawet przestalam je analizowac-ogladam sobie wnetrza i jest to duzo przyjemniejsze Niedlugo bede na miejscu i sprubuje dorwac jakis fachowcow aby ocenili mi te projekty .Wygra pewnie najtansza opcja no chyba ze roznice nie beda zbyt duze(koszt wybudowania) to znow bede miala twardy orzech do zgryzienia Zagladnij na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 15.12.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam. Co słychać? Posuwacie się cos do przodu? Papiery na pozwolenie na budowe już złożyliście? My dzisiaj zamówiliśmy okna będzie ciemny dąb bagienny (niezła nazwa koloru ) , profil Veka, zaokrąglony. Chciałam przesuwne drzwi tarasowe, ale koszt ok. 2000zł większy od zwykłych otwieranych to stwierdziliśmy ,że za to lepiej troszke dołożyć i mieć... odkurzacz centralny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 15.12.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 cześć, mnie się też wydaje, że wycena Twojej ekipy jest do przyjęcia, my zgodziliśmy się na bardzo podobną i wszyscy twierdzili, że nie jest to cena wygórowana. Czy podpisaliście już umowę? Czy rozmawialiście o terminach? Bardzo jestem ciekawa, kiedy obiecali skończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.12.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Umowy jeszcze nie podpisaliśmy, ale raczej jestesmy na tą właśnie ekipę zdecydowani.Mamy jeszcze opcję oszczędzenia 10 000zl, ale mury i dach innin wykonawcy - no niby polecani, ale jakoś intuicja podpowiada mi żeby wybrać pierwszą ekipę.Obiecali skończyć całość w 4 - 4,5 miesiąca, fajne jest to ,że wszystkie materiały potrzebne do budowy domu po ich stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 20.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 no faktycznie - nam powiedzieli, że większość szalunków itd. mają swoich, ale bez dodatkowych zakupów się nie obędzie, bo część jest jednorazowa. Zobaczymy, co to w praktyce oznacza. Ale rozumiem, że wypożyczenie sprzętu typu koparki itd. osobno? No termin też podobny... Wygląda na to, że będziemy szły "równo". Wiesz już z czego budujecie ściany? (sorry, że tak późno odpowiedziałam, ale byłam w Warszawie i miałam ważną sprawę do załatwienia).I co? Faktycznie oddacie przed świętami papiery do starostwa? Trzymam kciuki, żeby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts