Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Inez dzięki za te zakamarki.

Przy okazji wciągnęłam się do dziennika Lawendy

Jak zaczynałam na początku czytać Twój dziennik - myślę sobie zapowiada się śliczny klasyczny domek ale nic co by mnie aż tak wciagneło :) Sorki za szczerość.

Jak się wgryzłam dalej okazało się, że ten klasyczny domek ma całkiem inspirujące, nowoczesne wykończenie wnętrz :)

Wanna re we lka - aż się sama zaczynam zastanawiać czy by mi się nie zmieściła do mniejszej łazienki ? Jakie ona ma wymiary jeśli wolno zapytać?

Spodobało mi się przez to jeszcze bardziej u Ciebie :oops:

Jak kliknęłam w Twoja pasję - zostałam ugotowana na amen :)

I teraz pytanie odnośnie przyszłości mojej działki - robisz projekty ogrodów tylko w swojej okolicy czy gdzieś w Polsce też by wchodziło w grę?

Pozdrawiam życząc wspaniałego niedzielnego popołudnia

Malgosia

I teraz pytanie odnośnie przyszłości mojej działki - robisz projekty ogrodów tylko w swojej okolicy czy gdzieś w Polsce też by wchodziło w grę?

Pozdrawiam życząc wspaniałego niedzielnego popołudnia

Malgosia

Cześć Małgosiu :D

Wanna to Hoesch Foster, ma wymiar 170x75cm. Jest jeszcze podobna z tej serii 180x80cm.

Jesli chodzi o ogródki to robię projekty w całej Polsce.Wystarczy rzut działki i wywiad z klientem :wink: :lol: Pozdrawiam i zaglądaj do mnie częściej :D

No i się wciągnełam! Czytam twój dziennik wpis po wpisie. Rewelacja domek, rewelacja wnetrza! Pozazdrościć gustu. Kominek... opadła mi szczena...powiedz czy on jest do płaszcza wodnego? Bo na stronie gdzie je znalazłam nie było o tym mowy. Czym grzejecie?

Dzięki Papuch kominek mamy z DGP, ze względu na to ,ze w domu jesteśmy zazwyczaj popołudniami zależało nam na szybkim ogrzaniu pomieszczeń a z tego co mi wiadomo z płaszczem to troszkę trwa.Muszę przyznać ,ze z tym rozprowadzeniem można osiągnąć efekt sauny u góry w 15miunut :lol: Dodatkowo mamy gaz z butli z Bałtyk Gazu

Pozdrawiam