sylwiapaweł 14.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam Nie będę oryginalna jeśli napiszę, że łazienka wyszła suuuuper. Urzekła mnie szczegolnie wanna aż się ma ochotę do niej wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam Nie będę oryginalna jeśli napiszę, że łazienka wyszła suuuuper. Urzekła mnie szczegolnie wanna aż się ma ochotę do niej wskoczyć Dziękuję i trzymam kciuki za bezproblemowe ukończenie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 14.06.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Inez dzięki za te zakamarki. Przy okazji wciągnęłam się do dziennika Lawendy Jak zaczynałam na początku czytać Twój dziennik - myślę sobie zapowiada się śliczny klasyczny domek ale nic co by mnie aż tak wciagneło Sorki za szczerość. Jak się wgryzłam dalej okazało się, że ten klasyczny domek ma całkiem inspirujące, nowoczesne wykończenie wnętrz Wanna re we lka - aż się sama zaczynam zastanawiać czy by mi się nie zmieściła do mniejszej łazienki ? Jakie ona ma wymiary jeśli wolno zapytać? Spodobało mi się przez to jeszcze bardziej u Ciebie Jak kliknęłam w Twoja pasję - zostałam ugotowana na amen I teraz pytanie odnośnie przyszłości mojej działki - robisz projekty ogrodów tylko w swojej okolicy czy gdzieś w Polsce też by wchodziło w grę? Pozdrawiam życząc wspaniałego niedzielnego popołudnia Malgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam to juz coraz bliżej przeprowadzki ,to kiedy zamierzacie sie przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 I teraz pytanie odnośnie przyszłości mojej działki - robisz projekty ogrodów tylko w swojej okolicy czy gdzieś w Polsce też by wchodziło w grę? Pozdrawiam życząc wspaniałego niedzielnego popołudnia Malgosia Cześć Małgosiu Wanna to Hoesch Foster, ma wymiar 170x75cm. Jest jeszcze podobna z tej serii 180x80cm. Jesli chodzi o ogródki to robię projekty w całej Polsce.Wystarczy rzut działki i wywiad z klientem Pozdrawiam i zaglądaj do mnie częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 witam to juz coraz bliżej przeprowadzki ,to kiedy zamierzacie sie przeprowadzić Mam nadzieję,że jeszcze nacieszę się latem w tym sezonie mieszkając już ww własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.06.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 oj nacieszysz sie nacieszysz żeby tylko pogoda dopisała to bedzie super . łazienkę masz przecudowną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.06.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja się tylko witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 oj nacieszysz sie nacieszysz żeby tylko pogoda dopisała to bedzie super . łazienkę masz przecudowną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieję i dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ja się tylko witam Witaj Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No i się wciągnełam! Czytam twój dziennik wpis po wpisie. Rewelacja domek, rewelacja wnetrza! Pozazdrościć gustu. Kominek... opadła mi szczena...powiedz czy on jest do płaszcza wodnego? Bo na stronie gdzie je znalazłam nie było o tym mowy. Czym grzejecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.06.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 No i się wciągnełam! Czytam twój dziennik wpis po wpisie. Rewelacja domek, rewelacja wnetrza! Pozazdrościć gustu. Kominek... opadła mi szczena...powiedz czy on jest do płaszcza wodnego? Bo na stronie gdzie je znalazłam nie było o tym mowy. Czym grzejecie? Dzięki Papuch kominek mamy z DGP, ze względu na to ,ze w domu jesteśmy zazwyczaj popołudniami zależało nam na szybkim ogrzaniu pomieszczeń a z tego co mi wiadomo z płaszczem to troszkę trwa.Muszę przyznać ,ze z tym rozprowadzeniem można osiągnąć efekt sauny u góry w 15miunut Dodatkowo mamy gaz z butli z Bałtyk Gazu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.06.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 15.06.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam i miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam sie pożegnać bo znikam na dłuższy czas z forum ale wrócę nie długo i nadrobie zostawiam słoneczko http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek ,przyszłam sie pożegnać bo znikam na dłuższy czas z forum ale wrócę nie długo i nadrobie zostawiam słoneczko http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Diękuję Jessi i wracaj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.06.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Inez jak tam prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć Inez jak tam prace Narazie prauje intensywnie moja głowa ....mam za dużo pomysłów na pokoje dzieci i nie mogę się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj Inez! To dobrze, że masz już trójkę dzieciaczków, bo masz okazję aż w trzech pokojach swoje pomysły wykorzystać! Co by było gdybyś miała jedynaka i musiała jeden pokój urządzić..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts