INEZ2007 16.06.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj Inez! To dobrze, że masz już trójkę dzieciaczków, bo masz okazję aż w trzech pokojach swoje pomysły wykorzystać! Co by było gdybyś miała jedynaka i musiała jeden pokój urządzić..!? Między chłopcami jest tylko dwa lata różnicy więc chcę żeby mnieli jeden pokój Jeden pokój chłopięcy a drugi dziewczęcy to tak jakbym urządzała jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No jak jeden, jak dwa: dziewczęcy i chłopięcy..?! Albo ja już nie kumam ze zmęczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No jak jeden, jak dwa: dziewczęcy i chłopięcy..?! Albo ja już nie kumam ze zmęczenia... ...bo pomysłów jest więcej a trzeba wybrac jeden wariant...raz dziewczęcy i raz chłopięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja też już zmęczona jestem ...hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ale pokoje są dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 16.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No jak jeden, jak dwa: dziewczęcy i chłopięcy..?! Albo ja już nie kumam ze zmęczenia... ...bo pomysłów jest więcej a trzeba wybrac jeden wariant...raz dziewczęcy i raz chłopięcy No to się zrozumiałyśmy...! Nic się nie martw - pokoje dzieci trzeba co 1-2 lata malować i odświeżać... Wtedy możesz nowe pomysły wdrażać i co nie co pozmieniać..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.06.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no... mam nadzieję, że tak za często nie będę musiała remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 16.06.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam,Bardzo ładna ta Twoja górna łazienka. Widzę, że masz tam (chyba) meble Royobath. Czy mogłabyś mi napisać gdzie je kupowałaś? Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.06.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam, Bardzo ładna ta Twoja górna łazienka. Widzę, że masz tam (chyba) meble Royobath. Czy mogłabyś mi napisać gdzie je kupowałaś? Gabi Miło,że się podoba Meble kupowałam http://www.megalazienki.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.06.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Inez I co wymyśliłaś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.06.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Inez I co wymyśliłaś coś??? Na chwilę obecną (dosłownie ) dla córeczki będzie pokój w stylu romantycznym... czekolada z pastelowym różem, dodatki w stylu vintage, obrazki, zdjęcia w sepi, drewniane pastelowe ramki przywieszone na wstążeczkach w różowo-białą krateczkę i kropeczki itp... Mnóstwo dodatków w pastelowych odcieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.06.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Dla chłopców mam problem, bo mi marzy się prawdziwa morska przygoda, albo dzika jungla i dokładnie wiem jak by to miało wszystko wyglądać, a faceci co na to??? ich interesują tylko TITITY (w wolnym tłumaczeniu auta hihihi) Więc czuję ,że skończy się na jakimś warsztacie samochodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 inez jakbyś miała za dużo pomysłów to jesczze ja mam do urzadzenia dwa pokoje dziecięce, więc zapraszam do mnie.. układ pomieszczeń znasz pokój córci zapowiada się bajecznie!! a dla syna marzy mi się coś pirackiego.. ale co sobie synio zażyczy to już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Inez, po zdjęciach łazienki w wątku łazienkowym nie mogłam się powstrzymać, żeby dziennika nie odwiedzić Zapowiadają się piękne wnętrza. Dziennik przejrzałam, ale przez komentarze nie mam siły dziś przechodzić, więc sorki, jeśli już gdzieś pisałaś o tym, ale chciałam zapytać o płytki do salonu. W dzienniku są zdjęcia szarych płytek - jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.06.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 inez jakbyś miała za dużo pomysłów to jesczze ja mam do urzadzenia dwa pokoje dziecięce, więc zapraszam do mnie.. układ pomieszczeń znasz pokój córci zapowiada się bajecznie!! a dla syna marzy mi się coś pirackiego.. ale co sobie synio zażyczy to już nie wiem Skabuś niie ma sprawy Specjalnie dla Ciebie wkleję potem kilka inspiracji pirackich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.06.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ..ale chciałam zapytać o płytki do salonu. W dzienniku są zdjęcia szarych płytek - jakie to płytki? Płytki Signum Nowa Gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.06.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzięki, u mnie też jedna z opcji to szarości na podłodze w salonie i szukam natchnienia ..ale chciałam zapytać o płytki do salonu. W dzienniku są zdjęcia szarych płytek - jakie to płytki? Płytki Signum Nowa Gala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.06.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzięki, u mnie też jedna z opcji to szarości na podłodze w salonie i szukam natchnienia ..ale chciałam zapytać o płytki do salonu. W dzienniku są zdjęcia szarych płytek - jakie to płytki? Płytki Signum Nowa Gala Natchnienie na forum można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Inez A możesz polecić jakiś fajny programik do projektowania wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.06.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Inez A możesz polecić jakiś fajny programik do projektowania wnętrz? Arcon i AutoCad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts