Elena76 18.06.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Korzystam jak mogę Dzięki, u mnie też jedna z opcji to szarości na podłodze w salonie i szukam natchnienia Natchnienie na forum można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 18.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Na chwilę obecną (dosłownie ) dla córeczki będzie pokój w stylu romantycznym... czekolada z pastelowym różem, dodatki w stylu vintage, obrazki, zdjęcia w sepi, drewniane pastelowe ramki przywieszone na wstążeczkach w różowo-białą krateczkę i kropeczki itp... Mnóstwo dodatków w pastelowych odcieniach. Zapowiada się bajecznie... Już to widzę oczami wyobraźni...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 28.06.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 INEZ może już gdzieś o tym pisałaś, ale już za póżno na czytanie wszystkiego, więc zapytam o Twoje płytki w salonie -podobają mi się - są szare? jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 29.06.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 INEZ może już gdzieś o tym pisałaś, ale już za póżno na czytanie wszystkiego, więc zapytam o Twoje płytki w salonie -podobają mi się - są szare? jaka to firma? Witam, płytki są szare ,seria Signum- Nowa Gala Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciril 03.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 jestem pod wrażeniem tempa prac!!! i jednocześnie jestem bardzo ciekawa jaki masz klinkier na kominy. Bo się w nim zakochałam (jak zobaczyłam, jak wyglądają Twoje kominy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 03.07.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Witaj Ciril tempo prac? no cóż chyba są dużo lepsi ode mnie na foum ...mi się już strasznie dłuży. Jeśli chodzi o klinkier to jest cegła MUHR 48 kiedyś, teraz jest bardzo podobna 18 tylko ciut bardziej czerwona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witaj Inez! I jak tam postępy w wykończeniówce? Elewacja skończona..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.07.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witaj Inez! I jak tam postępy w wykończeniówce? Elewacja skończona..?! jeszcze nie gotowa elewacja, ...ale za to pokój córeczki już pomalowany , czekam jeszcze na tapetę na ściankę kolankową i już będą ściany gotowe pozostanie podłoga ,mebelki ,firanki i już jeden z głowy! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.07.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No i zapomniałam dodać,że po długim oczekiwaniu dotarły już tapety na ścianę do klatki schodowej, przedpokoju i salonu Uwielbiam tapety więc będzie ich w domu sporo Kuchnia tez juz prawie zamówiona, w serpniu montowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.07.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej Jak juz kuchnia zamowiona tzn ze juz monza sie bedzie lada chwilka wprowadzac Jaki sobie kolorek wybralas? Ja nadal walcze z fundamentami (dzis tata odszalowywuje lawy) Mam dylemat co dac na izolacje na wierzch lawy fundamentowej (pape na lepiku (i jaka) czy folie) Niby papa termozgrzewalna do mnie bardziej przemawia ale wtedy na chudziak wypadaloby dac to samo (zeby sie dobrze polaczyly izolacje poziome) a tutaj juz nie jestem przekonana czy jest to dobre rozwiazanie zwlaszcza przy podlogowce Inez czy Ty tez mialas takie "problemy" czy tylko ja szukam dziuryw calym Moze mi podpowiesz jak Wy to u siebie robiliescie?Tez sie zastanawaim czy pod ta papa trzeba jeszcze cos posmarowac dysperbitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej Jak juz kuchnia zamowiona tzn ze juz monza sie bedzie lada chwilka wprowadzac Jaki sobie kolorek wybralas? Ja nadal walcze z fundamentami (dzis tata odszalowywuje lawy) Mam dylemat co dac na izolacje na wierzch lawy fundamentowej (pape na lepiku (i jaka) czy folie) Niby papa termozgrzewalna do mnie bardziej przemawia ale wtedy na chudziak wypadaloby dac to samo (zeby sie dobrze polaczyly izolacje poziome) a tutaj juz nie jestem przekonana czy jest to dobre rozwiazanie zwlaszcza przy podlogowce Inez czy Ty tez mialas takie "problemy" czy tylko ja szukam dziuryw calym Moze mi podpowiesz jak Wy to u siebie robiliescie?Tez sie zastanawaim czy pod ta papa trzeba jeszcze cos posmarowac dysperbitem. Kakusku jak miło Cię usłyszeć Gdzie byłaś, jak Cię nie było? Fundamenty?? A ja nic nie wiem jaki projekt wybrany???napisz wszystko ,no i proszę jakiś link do Dziennika Jesli chodzi o dylematy to niestety na każdym etapie są.Cały czas czeka się na koniec czyli wykończeniówkę a jak przychodzi to juz tak nie cieszy, bo człowiek wypalony już jest no i kasy już mało Na fundamenty stosowaliśmy folię, kierownik mówił ,że tak starczy...natomiast na ocieplenie fundamentów kupowaliśmy specjalistyczny styropian Steinodur.Pozdrawiam ,no i trzymam kciuki żeby wszytsko gładko szło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Dziennika nie mam Projekt domku narysowalam na podstawie Natalki z http://www.mgprojekt.com.pl Wlasciwie jest tam wszystko to samo tylko wykusz zrobilam prostokatny i dom "nieco" powiekszylam.Z tym nieco wyszlo troszke duzo bo powierzchnia domu urosla do 250 m (z garazem) Obecnie wylalismy fundamenty i dalam sie namowic na lanie w ziemie a ze wykop byl ogromniasty (zwir i wszystko sie urywalo) poszlo nam na calosc 72 kubiki !!!! betonu.Normalnie masakralnie sie zaczelo ale mam nadzieje ze pozniej nie bedzie juz tak ciezko.Sama teraz widze ze bedziemy musieli kombinowac z kasa na wykonczeniowke Niemniej ciesze sie ze wkoncu wszystko ruszylo i etap projektowania mam za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.07.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Pamiętam,że długo zastanawiałaś się nad projektem. Domek bardzo ładny Jak teraz wyliczyłaś ,że będzie miał 250m to znając życie jeszcze wyjdzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Cześć Inez Zaglądam do dzienika i szukam fotek pokoiku córci a tu pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.07.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Cześć Inez Zaglądam do dzienika i szukam fotek pokoiku córci a tu pusto jeszcze chwilunia, muszą być mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 22.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 SUPER!Właśnie przejrzałam dziennik.Piękny projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.07.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 SUPER!Właśnie przejrzałam dziennik.Piękny projekt! Witam serdecznie i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Inez. Kończysz pokoik? Możesz mi napisać jakie płytki masz w drewniano-białej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.07.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Inez. Kończysz pokoik? Możesz mi napisać jakie płytki masz w drewniano-białej łazience? Muszę jechać jeszcze po mebelki i jeden pokój gotowy.Plytki w łazience to Grespania ESCANDINAVIA kolor CEREZO.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.07.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 To czekam na mebelki i fotki Dzięki za płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts