justikapusti 24.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Inez...czy ty zajmujesz sie projektowaniem ogrodów???a może ten wnętrzami?? Boski ten kącik z oczkiem w ogórku!!też CHCEM taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 24.07.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Inez...czy ty zajmujesz sie projektowaniem ogrodów???a może ten wnętrzami?? Boski ten kącik z oczkiem w ogórku!!też CHCEM taki to moja pasja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justikapusti 27.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Słuchaj...to może podpowiesz mi coś??musze zdecydowac sie juz na elewacje komina....zainspiruj mnie czymś....proszę!!napewno masz mnostwo pomysłów....chce kamien ale nie wiem jaki..dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 01.08.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 no to czekamy na uaktualnienie razem ze zdjęciami , dawaj dawaj bo ja potrzebuje jakiś inspiracje najlpeiej na gotowej Lawendzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam...witam,, chwilkę mnie nie było postarm się wsyztsko nadrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 11.08.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale nam kazałaś długo czekać , ale warto było pokoik zapowiada się cudnie !!! ja mam do ciebie jeszcze takie pytanie dawno dawno temu wklejałaś zdjęcie kominka takiego rogowego czy mogłabyś podać jego nazwe i producenta ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Inez - pokoik marzenie! A jakieś nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 15.08.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam, witam po długiej nieobecności w Twoim dzienniczku . Wiele się u nas robiło w tym czasie i wciąż brak czasu... zresztą sama o tym teraz wiesz najlepiej . W fotosiku zgrałam zdjecia naszego domku. Zapraszamy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f83316b6673301cd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzięń dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.08.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam i miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitt2 17.08.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam i miłego dnia życzę Witam i również życzę udanego dnia, a że jestem tu po raz pierwszy pozdrawiam wszystkich "lawendowiczów" A przy okazji zapytam;) czy ktoś wie gdzie można byłoby choć z zewnątrz obejrzeć lawendę w województwie Śląskim ... a dokładniej bliżej Częstochowy ? Pozdrawiam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam i miłego dnia życzę Witam i również życzę udanego dnia, a że jestem tu po raz pierwszy pozdrawiam wszystkich "lawendowiczów" A przy okazji zapytam;) czy ktoś wie gdzie można byłoby choć z zewnątrz obejrzeć lawendę w województwie Śląskim ... a dokładniej bliżej Częstochowy ? Pozdrawiam raz jeszcze wiemy odpisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 26.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 inez, znalazłam co to za płytki na podłodze w górnej łazience, ale co położyłaś na ściany! super blask! No i co to w dolnej łazience? kurcze! Ja zaraz (mam nadzieje) dostane pozwolenie i możliwe że zaczne na póżną jesień budowe- na razie jeszcze bytujemy w Bydgoszczy ale już nie możemy się doczekać. Powiedz gdzie kupowałaś te płytki? W Bydgoszczy? w jakim salonie? pozdrawiampap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 27.08.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 inez, znalazłam co to za płytki na podłodze w górnej łazience, ale co położyłaś na ściany! super blask! No i co to w dolnej łazience? kurcze! Ja zaraz (mam nadzieje) dostane pozwolenie i możliwe że zaczne na póżną jesień budowe- na razie jeszcze bytujemy w Bydgoszczy ale już nie możemy się doczekać. Powiedz gdzie kupowałaś te płytki? W Bydgoszczy? w jakim salonie? pozdrawiam pap Porcelanosa glass u góry, na dole Nowa Gala Signum.Jesli chodzi o płytki to polecam salon na Magnuszewskiej, w takim nowym bloku na parterze przy Intermarche. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Cześć Inez Schody zapowiadają się piękne i wazonik bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 27.08.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 dzięki za namiary. Piękny domek! i wnętrza! Musisz dać więcej fotek, szczególnie salonu i kuchni. Ja też planuję szarości ale mam pewne opory przed salonem w kaflach. Chcemy dać podłogówkę na całości a to raczej wymaga kafli. Nie wiem jak to będzie wyglądać i jak się będziemy w tym czuć. Potrzebuję inspiracji takiej osoby jak ty pozdrawiam pap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 03.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 INEZ dawno, dawno temu prosiłaś mnie o fotki - w moim dzienniku od dzisiaj jest link do albumu. Jak widzę - jesteś krok, a może i dwa przede mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.09.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Witaj Inez! Widzę, że przeprowadzka tuż, tuż... A jak tam pokoik córeczki - mebelki dotarły..? Czekam też na zdjęcia schodów, bo zapowiadają się super..! Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.09.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cześć Inez Schody zapowiadają się piękne i wazonik bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.09.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 dzięki za namiary. Piękny domek! i wnętrza! Musisz dać więcej fotek, szczególnie salonu i kuchni. Ja też planuję szarości ale mam pewne opory przed salonem w kaflach. Chcemy dać podłogówkę na całości a to raczej wymaga kafli. Nie wiem jak to będzie wyglądać i jak się będziemy w tym czuć. Potrzebuję inspiracji takiej osoby jak ty pozdrawiam pap Dziękuję.W miarę możliwości dołączam fotki Bardzo mi miło,że mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts