INEZ2007 13.09.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 INEZ dawno, dawno temu prosiłaś mnie o fotki - w moim dzienniku od dzisiaj jest link do albumu. Jak widzę - jesteś krok, a może i dwa przede mną. Pozdrawiam W końcu są fotki .Gratulacje Domek pięknie wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.09.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj Inez! Widzę, że przeprowadzka tuż, tuż... A jak tam pokoik córeczki - mebelki dotarły..? Czekam też na zdjęcia schodów, bo zapowiadają się super..! Pozdrawiam, Ania Jeszcze czekam na kuchnię i takie tam jeszcze drobiazgi, ale już z górki Schody kończa w tym tygodniu to wkleję now fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.09.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Inez to kiedy przewozicie pudla?Pokoj coreczki fantastyczny-tez dla swoich pociech planuje biale mebelki tylko baldachimku nie bedzie Bardzo ladnie wyszly schody i ta lukowa barierka.Przy pomyslach mojego mlodszego synka troche obawialabym sie tych "szczelin" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 13.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 fiu fiu pięknie !! ale WIĘCEJ ZDJĘĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.09.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Inez to kiedy przewozicie pudla?Pokoj coreczki fantastyczny-tez dla swoich pociech planuje biale mebelki tylko baldachimku nie bedzie Bardzo ladnie wyszly schody i ta lukowa barierka.Przy pomyslach mojego mlodszego synka troche obawialabym sie tych "szczelin" Witaj . Barierki na czas nieprzewidywalnych pomysłów moich dzieci będą zabezpieczone matami bambusowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 13.09.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 fiu fiu pięknie !! ale WIĘCEJ ZDJĘĆ zdjęcia niebawem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.09.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 No po prostu prześlicznie Inez..! Pokoik córeczki wyszedł cudnie! Napisz proszę co to za tapeta w holu, bo wygląda pięknie...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No piękny pokoik ,śliczny! Klatka schodowa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No po prostu prześlicznie Inez..! Pokoik córeczki wyszedł cudnie! Napisz proszę co to za tapeta w holu, bo wygląda pięknie...?! Dziękuję bardzo Tapeta w holu, to Marburg ( Luigi Colani). http://img6.imageshack.us/img6/7407/1716901057p10.jpg Mam lekkiego hopla na punkcie jego projektów ,więc to nie koniec tej serii w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No piękny pokoik ,śliczny! Klatka schodowa też Miło, że się podoba Miłego Dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mario31 teraz zauwazyłam ,że mieszkasz już w domciu Gratulacje!!! I jak jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No piękny pokoik ,śliczny! Klatka schodowa też Miło, że się podoba Miłego Dnia Tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.09.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wiatj Inez2007 piekne wnetrza u Ciebie.I cos mi sie zdaje,ze mamy bardzo podobne pokoiki dla ksiezniczek,czy ta tapeta u Ciebie to Rasch z kolekcji Rasalie2010???Ja mam u siebie tez na sciance kolankowej + jeszcze na jednej, do tego biale mebelki,podobne lozko metalowe i baldachim haha.Dodatki tez planuje pastelowe groszki,paski,biala wiklina,biale ramki etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam pokoik córci przepiękny też ostatnio "choruje " na białe mebelki dla moich córeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikiMisio 14.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 bardzo ładny pokoik córci, pomieszane trzy kolory, które wyszły bardzo ciepło z dodatkiem tych białych mebli. Czy możesz zdradzić jakie są to kolory i z jakiej firmy jeśli można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wiatj Inez2007 piekne wnetrza u Ciebie.I cos mi sie zdaje,ze mamy bardzo podobne pokoiki dla ksiezniczek,czy ta tapeta u Ciebie to Rasch z kolekcji Rasalie2010???Ja mam u siebie tez na sciance kolankowej + jeszcze na jednej, do tego biale mebelki,podobne lozko metalowe i baldachim haha.Dodatki tez planuje pastelowe groszki,paski,biala wiklina,biale ramki etc. Witaj w klubie Doładnie, tapeta to Rosalie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witam pokoik córci przepiękny też ostatnio "choruje " na białe mebelki dla moich córeczek Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 14.09.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 bardzo ładny pokoik córci, pomieszane trzy kolory, które wyszły bardzo ciepło z dodatkiem tych białych mebli. Czy możesz zdradzić jakie są to kolory i z jakiej firmy jeśli można? Farby to SIGMA (SUPERLATEX) To jest profesjonalna odnoga Dekorala.Farby są naprawdę super.To jest jedyna farba jaką znam ,którą można bezkarnie poprawiać ściany po kilku dniach.Numery farb musze sprawdzić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Inez po prostu cudnie!! bardzo mi się podoba pokoik córci! rewelacyjnie wyszedł.. bardzo bardzo bliski moim marzeniom, które jednak nieprędko będą zrealizowane klatka schodowa też świetnie wygląda.. a najbardziej zazdroszczę ci, że masz to już za sobą.. ja obecnie męczę temat schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 14.09.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mario31 teraz zauwazyłam ,że mieszkasz już w domciu Gratulacje!!! I jak jest ? Dzięki Inez! Mieszka się super, chociaż wielu rzeczy jeszcze nie mamy i wisi jeszcze dużo kabelków, ale co tam! Na początku męczyło mnie bieganie po schodach, ale teraz już się przyzwyczaiłam! Myślę, że przez najbliższe miesiące ogarniemy się w środku - wtedy na wiosnę będzie się można skupić na dopieszczaniu ogrodu..! A Wy na kiedy planujecie przeprowadzkę..!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts