Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

Mario31 już macie ślicznie w domciu.My planujemy przeprowadzkę na przełomie września/października.Jeszcze jest dużo do zrobienia,ale góra jest skończona (oprócz pokoju dla dzieci do zabawy),łazienki są, więc jak będzie kuchnia to już się wprowadzamy.A w międzyczasie będziemy kończyć resztę.Schody to narazie też dla mnie udręka ha ha, ciągle czegoś zapominam i biegam.Mam nadzieję,że się przyzwyczaję :wink: mówię sobie...to dla zdrowia :lol: i trochę biegnie się lżej :lol: Miłego Dnia!

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Inez po prostu cudnie!! :D bardzo mi się podoba pokoik córci! rewelacyjnie wyszedł.. bardzo bardzo bliski moim marzeniom, które jednak nieprędko będą zrealizowane :wink: klatka schodowa też świetnie wygląda.. a najbardziej zazdroszczę ci, że masz to już za sobą.. ja obecnie męczę temat schodów :roll:

Dziękiiii Skabuś. U nas też jeszcze długa droga do końca :roll: ale każdy kolejny krok przybliża nas do mety :wink: Pozdrawiam :D

• 3 weeks później...
Jeszcze nie skończone, w domu bałagan,bo kominek zabudowują.Schody kończą w sobotę,eleacja też w sobotę.Mam problem z kuchnią,bo po dwóch miesiącach oczekiwania , stolarz się wycofał z umowy :evil: Od początku nie zrobił na mnie dobrego wrażenia,taki narwany i nerwowy facet,ale nie posłuchałam swojej intuicji.I teraz znowu czekam na kuchnię :cry: Ale tak czy inaczej to...ZA TYDZIEŃ PRZEPROWADZKA!!! :D :D :D

Przeprowadzka zgodnie z planem.Kuchnia kosztowaał mnie trochę zdrowia :evil: , dwa dni przepłakałam ze złości,ale już mi przeszło.Myślę sobie ,że lepiej ,że zrezygnował niż miałby cos zepsuć.Kominek narazie jest tylko zabudowany płytą ...na dokończenie go musze jeszcze trochę poczekac.Zabudowaliśmy teraz,żeby potem juz nie brudzić.Ogólnie to jeszcze cała masa rzeczy jakie musimy kupić lub zrobić w domu,ale powolutku jakoś to będzie :wink:

Witam serdeczne. Pozwoliłam sobie napisać kilka słów, ponieważ mam pytanie dotyczące wanny, chyba tej, która jest na piętrze. Co to za model i jakiej firmy?

Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ do mojego projektu łazienki pasowałaby idealnie.

Domek jest cudny, kuchnia- marzenie. I przyznam się, że podkradłam kilka inspiracji, które wykorzystam. POZDRAWIAM

Witam serdeczne. Pozwoliłam sobie napisać kilka słów, ponieważ mam pytanie dotyczące wanny, chyba tej, która jest na piętrze. Co to za model i jakiej firmy?

Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ do mojego projektu łazienki pasowałaby idealnie.

Domek jest cudny, kuchnia- marzenie. I przyznam się, że podkradłam kilka inspiracji, które wykorzystam. POZDRAWIAM

Witam :D Wanna jest firmy Hoesch, Model Foster

Pozdrawiam :wink:

Inez widziałam wczoraj Twoje tapety z Marburga i szczena mi opadła...! :o `

Co też ten Colani nawymyślał.... :roll: Nie dziwię się, że zakochałaś się w tych tapetach...! 8) :wink:

Trzymam kciuki za sobotnią przeprowadzkę i przesyłam buziaki,

Ania

:lol: ma facet wyobraźnię :wink: mam jeszcze jedną tapetkę jego projektu w domu, jest już położona,ale ciągle nie ma czasu na fotki.Wygląda tak:

http://img148.imageshack.us/img148/4076/rbccolani10.jpg

Przeprowadzka :o Wielkie Gratulki Szczesciaro :) Pokazesz nam jeszcze jakies fotki czy to juz Twoja tajemnica :wink: Ciekawa jestem jak wyszedl kominek bo wklad masz pieeeeekny no i jako babe bardzo interesuje mnie kuchnia :lol:

Fotki pokażę,ale ciągle jest bałagan, więc nie ma efektu :lol: Kuchnia niebawem :D

:lol: ma facet wyobraźnię :wink: mam jeszcze jedną tapetkę jego projektu w domu, jest już położona,ale ciągle nie ma czasu na fotki.Wygląda tak:

http://img148.imageshack.us/img148/4076/rbccolani10.jpg

Inez a możesz podesłać jakiegoś linka do niej, bo słabo widzę co tam jest, jak mam być szczera..?! :roll: :wink:

Super, że kuchnia już niedługo będzie! :D