INEZ2007 15.09.2009 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Mario31 już macie ślicznie w domciu.My planujemy przeprowadzkę na przełomie września/października.Jeszcze jest dużo do zrobienia,ale góra jest skończona (oprócz pokoju dla dzieci do zabawy),łazienki są, więc jak będzie kuchnia to już się wprowadzamy.A w międzyczasie będziemy kończyć resztę.Schody to narazie też dla mnie udręka ha ha, ciągle czegoś zapominam i biegam.Mam nadzieję,że się przyzwyczaję mówię sobie...to dla zdrowia i trochę biegnie się lżej Miłego Dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.09.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Inez po prostu cudnie!! bardzo mi się podoba pokoik córci! rewelacyjnie wyszedł.. bardzo bardzo bliski moim marzeniom, które jednak nieprędko będą zrealizowane klatka schodowa też świetnie wygląda.. a najbardziej zazdroszczę ci, że masz to już za sobą.. ja obecnie męczę temat schodów Dziękiiii Skabuś. U nas też jeszcze długa droga do końca ale każdy kolejny krok przybliża nas do mety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 06.10.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ale tortury - TO CZEKANIE NA ODSŁONE oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 12.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Inez co taka cisza u Ciebie..!? Czyżbyś już mieszkała..?! Gdzie Ty Kochana wyszukujesz takie piękne rzeczy..? No i nie trzymaj nas już dłużej w niepewności tylko daj znak życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 18.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Baardzo ładnie prosimy o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.10.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jeszcze nie skończone, w domu bałagan,bo kominek zabudowują.Schody kończą w sobotę,eleacja też w sobotę.Mam problem z kuchnią,bo po dwóch miesiącach oczekiwania , stolarz się wycofał z umowy Od początku nie zrobił na mnie dobrego wrażenia,taki narwany i nerwowy facet,ale nie posłuchałam swojej intuicji.I teraz znowu czekam na kuchnię Ale tak czy inaczej to...ZA TYDZIEŃ PRZEPROWADZKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Inez, co to za kolor na ścianach w korytarzu na górze? Na moim monitorze wygląda na ... szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.10.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Inez, co to za kolor na ścianach w korytarzu na górze? Na moim monitorze wygląda na ... szary?tak jest, monitor nie kłamie to jest taki brudno-szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 23.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witaj Inez! Kurczę nie zazdroszczę 'przebojów' z kuchnią... Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i przeprowadzka w sobotę dojdzie do skutku! No i oczywiście czekamy na nowe fotki - bardzo jestem ciekawa kominka! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 23.10.2009 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Przeprowadzka zgodnie z planem.Kuchnia kosztowaał mnie trochę zdrowia , dwa dni przepłakałam ze złości,ale już mi przeszło.Myślę sobie ,że lepiej ,że zrezygnował niż miałby cos zepsuć.Kominek narazie jest tylko zabudowany płytą ...na dokończenie go musze jeszcze trochę poczekac.Zabudowaliśmy teraz,żeby potem juz nie brudzić.Ogólnie to jeszcze cała masa rzeczy jakie musimy kupić lub zrobić w domu,ale powolutku jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domuś1719505698 23.10.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam serdeczne. Pozwoliłam sobie napisać kilka słów, ponieważ mam pytanie dotyczące wanny, chyba tej, która jest na piętrze. Co to za model i jakiej firmy?Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ do mojego projektu łazienki pasowałaby idealnie.Domek jest cudny, kuchnia- marzenie. I przyznam się, że podkradłam kilka inspiracji, które wykorzystam. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 26.10.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam serdeczne. Pozwoliłam sobie napisać kilka słów, ponieważ mam pytanie dotyczące wanny, chyba tej, która jest na piętrze. Co to za model i jakiej firmy? Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ do mojego projektu łazienki pasowałaby idealnie. Domek jest cudny, kuchnia- marzenie. I przyznam się, że podkradłam kilka inspiracji, które wykorzystam. POZDRAWIAM Witam Wanna jest firmy Hoesch, Model Foster Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Inez pieknie juz u Ciebie powalila mnie tapeta (co to?) i kolorki w pokoju corci - to najladniejsze polaczenie jakie dotad widzialam, mozesz zdradzic jakie to farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 27.10.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Inez pieknie juz u Ciebie powalila mnie tapeta (co to?) i kolorki w pokoju corci - to najladniejsze polaczenie jakie dotad widzialam, mozesz zdradzic jakie to farby? Dziękuje.Tapeta to Marburg- Luigi Colani.Farby Sigma ( z mieszalnika) numery muszę sprawdzić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dziekuje bardzo, sprawdz prosze te numerki przy okazji, bo ja dla swojej Helenki tez bym taki pokoik chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Inez widziałam wczoraj Twoje tapety z Marburga i szczena mi opadła...! ` Co też ten Colani nawymyślał.... Nie dziwię się, że zakochałaś się w tych tapetach...! Trzymam kciuki za sobotnią przeprowadzkę i przesyłam buziaki, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.10.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Przeprowadzka Wielkie Gratulki Szczesciaro Pokazesz nam jeszcze jakies fotki czy to juz Twoja tajemnica Ciekawa jestem jak wyszedl kominek bo wklad masz pieeeeekny no i jako babe bardzo interesuje mnie kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.10.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Inez widziałam wczoraj Twoje tapety z Marburga i szczena mi opadła...! ` Co też ten Colani nawymyślał.... Nie dziwię się, że zakochałaś się w tych tapetach...! Trzymam kciuki za sobotnią przeprowadzkę i przesyłam buziaki, Ania ma facet wyobraźnię mam jeszcze jedną tapetkę jego projektu w domu, jest już położona,ale ciągle nie ma czasu na fotki.Wygląda tak: http://img148.imageshack.us/img148/4076/rbccolani10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 28.10.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Przeprowadzka Wielkie Gratulki Szczesciaro Pokazesz nam jeszcze jakies fotki czy to juz Twoja tajemnica Ciekawa jestem jak wyszedl kominek bo wklad masz pieeeeekny no i jako babe bardzo interesuje mnie kuchnia Fotki pokażę,ale ciągle jest bałagan, więc nie ma efektu Kuchnia niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 28.10.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ma facet wyobraźnię mam jeszcze jedną tapetkę jego projektu w domu, jest już położona,ale ciągle nie ma czasu na fotki.Wygląda tak: http://img148.imageshack.us/img148/4076/rbccolani10.jpg Inez a możesz podesłać jakiegoś linka do niej, bo słabo widzę co tam jest, jak mam być szczera..?! Super, że kuchnia już niedługo będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts