Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

http://www.color24.eu/shop/USER_ARTIKEL_HANDLING_AUFRUF.php?darstellen=1&Kategorie_ID=216&PEPPERSESS=13f5c41ee0ca5f3cfb2e4aed97cf7222&kat_last=216&grp_aktiv=&kat_aktiv=216

na szarym tle jest tylko jedna łezka, która w zalezności od świtła zmienia kolor, raz jest turkusowa raz fioletowa.Pstryknę dzisiaj fotkę real to będzie lepiej widać :wink:

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W wolnej chwili udało mi się znaleźć wspaniałe wnętrza :)

Bardzo się cieszę, że do Ciebie trafiłam - czy ja także mogę prosić o nr kolorów z pokoju malutkiej? - bardzo romantyczne klimaty - w sam raz dla małej królewny :)

Nie ma problemu, musze tylko się dokopać do tych numerów i je podam :D

Witaj Inez,

W oczekiwaniu na kolejne fotki zaglądam co jakiś czas do dziennika, a że nowych brak, to przeglądam kolejny raz to co jest :)

Tym razem zainteresowały mnie drzwi wewnętrzne. Czy możesz zdradzić, co to za drzwi?

Nie ma czasu pstryknąć fotek,ale juz niebawem nadrobię zaległości :)

Drzwi były robione na zamówienie u stolarza.Pozdrawiam

• 1 month później...
Przepraszam Was bardzo,że tak długo mnie nie było :oops: Obiecuję poprawę :wink: Mam kilka dni urlopu więc postaram sie nadrobić zaległości.U nas jeszcze warunki dosc polowe,ale mieszka się bardzo dobrze.Denerwuje mnie jedynie to,że czym dłużej mieszkamy to przyzwyczajamy sie do pewnych rzeczy, które mozna by zrobic w chwilke np nie pomalowana jedna scianka w przedpokoju na dole i ciągle na nią nie ma czasu....Pioerwsza wigilia w nowym domu już za nami.3 dni wstecz wyciete z zyciorysu :lol: Malowanie, wiercenie, tapetowanie,mmontowanie zlewu itd..Stół i krzesła przyjechały 23.12 :roll: Dwie godziny przed kolacją wieszalismy karnisze :lol: ...ale było miło :D

Inez no nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Ale się cieszę, że w końcu napisałaś i jakie piękne foty wklejasz! :wink:

BOSKO u Ciebie! 8)

Tapeta na ścianie w przedpokoju rewelacyjna (ta łezka) - jak moszesz to zrób proszę zbliżenie!

I napisz mi proszę co to za krzesła masz w jadalni i gdzie kupowałaś - tylko nie pisz proszę, że kosztowały majątek....! :roll: :wink:

Inez czy to przypadkiem nie jest Flo...?! :roll:

http://pliki.sklep.meble.pl/gfx/damnet/sklep_oferta/289/m1582392651.jpg

Moja droga co za dobre oko :D tak to Flo w Damnet lub Form na allegro :D

Nie kosztują majątku a są bardzo wygodne.Ja kupowałam w sklepie DUKA , w tej chwili mają tam promocje na nie -jeśli kupujesz 4szt to za krzesło płacisz 100zł zamiast 169zł/szt.Pozdrawiam Cię serdecznie :wink: