INEZ2007 04.01.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wszystkiego dobrego na nowych katach PIEEEKNYCH KATACH !!! Dzieki Kakusku,a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 GRATULUJĘ przeprowadzki ..i oczywiście czuję niedosyt oglądania, po tym co zobaczyłam a pokój syna masz może ? ... bo mi potrzeba ciekawego pomysłu.... pozdrawiam pokój chłopców jeszcze nie jest skończony, nie ma czasu przykleić tapety, a w jakim stylu chciałabyś urządzic dla swojego syna? może jakos pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Inez bardzo Ci dziękuję za fotki! Tapeta jest niesamowitaaaaa - widzę, że mieni się różnymi odcieniami w zależności od oświetlenia..?! PIĘKNA!!! powiem szczerze ,że przez te kolory jest to nie lada wyzwanie jesli chodzi o dodatki do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.01.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No popatrz, a ja myślałam, że co nie dobierzesz to będzie pasować..?! A jak tam - przyszła już Twoja lampa do jadalni..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Aga u mnie przerwa zimowa Do lutego czekamy na okna a potem jak sie laskawie obudze z letargu to zaczniemy robic instalacje.Niby wiem gdzie chcialabym miec oswietlenie ale gorzej juz z konretami (czy led,halogen ,kinkiet ?) i tak to sobie wszystko wisi w powietrzu Powinnam tez ustalic koncowe ulozenie sprzetow w lazience aby hydraulik wiedzial gdzie co bedzie podlaczane i o ile w dolenj lazience wiem gdzie co chce poustawiac (oczywiscie tak z grubsza bez dokladnych wymiarow) to gorna lazienka ciagle jest "przestawiana" mimo ze rysowalam projekt indywidualny .Zrobilam na gorze specjalna wneke na murowana kabine prysznicowa a teraz wymyslilam ze moze wsadze tam dwie umywalki i nie wiem kompletnie gdzie upchnac koljene sprzety .Chyba musze sobie sciagnac jakis prosty programik i to zwizualizowac bo najgorzej mi jest wyobrazic sobie te skosy. Szkoda ze nie wzielam tej Lawendy bo mialabym juz takie problemy z glowy odgapiaca od Ciebie i Skabusi fajne pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No popatrz, a ja myślałam, że co nie dobierzesz to będzie pasować..?! A jak tam - przyszła już Twoja lampa do jadalni..?! Pod koniec stycznia dopiero dojdzie, więc jeszcze troszkę poczekam Jesli chodzi o te kolory to u siebie chciałam miec dodatki bardzo neutralne raczej chrom i drewno a łezka wymusza ,żeby dodac "ciut " koloru turkus lub fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Aga u mnie przerwa zimowa Do lutego czekamy na okna a potem jak sie laskawie obudze z letargu to zaczniemy robic instalacje.Niby wiem gdzie chcialabym miec oswietlenie ale gorzej juz z konretami (czy led,halogen ,kinkiet ?) i tak to sobie wszystko wisi w powietrzu Powinnam tez ustalic koncowe ulozenie sprzetow w lazience aby hydraulik wiedzial gdzie co bedzie podlaczane i o ile w dolenj lazience wiem gdzie co chce poustawiac (oczywiscie tak z grubsza bez dokladnych wymiarow) to gorna lazienka ciagle jest "przestawiana" mimo ze rysowalam projekt indywidualny .Zrobilam na gorze specjalna wneke na murowana kabine prysznicowa a teraz wymyslilam ze moze wsadze tam dwie umywalki i nie wiem kompletnie gdzie upchnac koljene sprzety .Chyba musze sobie sciagnac jakis prosty programik i to zwizualizowac bo najgorzej mi jest wyobrazic sobie te skosy. Szkoda ze nie wzielam tej Lawendy bo mialabym juz takie problemy z glowy odgapiaca od Ciebie i Skabusi fajne pomysly Będzie dobrze ,kazdy z nas musi przejsc cały ten etap a dylematów,kompromisów i zmian decyzji podczas budowy jest mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Mario31, przesli mi link do Twoich fotek, bo mam inny komputer i nie mam tu ULUBIONYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 04.01.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Inez poszło na PW! A dodatki w obu kolorach będą ślicznie pasować, chociaż do fioletu mam chwilową słabość.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Inez poszło na PW! A dodatki w obu kolorach będą ślicznie pasować, chociaż do fioletu mam chwilową słabość.....! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Hallo! Hallo! Mario31 nie było mnie tylko chwilkę u Ciebie a tu coraz piekniej, myślałam ,że jeszcze ładniej już się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 w jakim stylu chciałabyś urządzic dla swojego syna? może jakos pomogę Dziękuje bardzo Ale w tym rzecz, że jeszcze się nawet nie zaczęłam zastanawiać nad tym stylem dlatego chętnie podglądam, żeby na jakiś pomysł wpaść... A z propozycji w odpowiednim czasie chętnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 w jakim stylu chciałabyś urządzic dla swojego syna? może jakos pomogę Dziękuje bardzo Ale w tym rzecz, że jeszcze się nawet nie zaczęłam zastanawiać nad tym stylem dlatego chętnie podglądam, żeby na jakiś pomysł wpaść... A z propozycji w odpowiednim czasie chętnie skorzystam inspiracji można znaleźć w internecie mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja ci powiem że też się trochę kręcę wokół własnego ogona z pokojem kruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja ci powiem że też się trochę kręcę wokół własnego ogona z pokojem kruszki. a jakie są wstępne plany co do aranżacji?Widziałam ,ze kolory już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cóż... generalia już załatwione. mam białe ściany, bielony jesion na podłodze i zakupione meble. brakuje mi pomysłu na motyw przewodni i nazwijmy to smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 04.01.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a ile córeczka ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.01.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 tsy a tak naprawde dwa i pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 04.01.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam Ocha, ach ale tu cudownie Jestem zakochana w Twoim domku, wczoraj go ujrzałam a cały czas do niego wracam (nawet w pracy jak nikt nie widział ) Gratuluję dobrego gustu i smaku, bo to nie lada wyzwanie. Jeżeli pozwolisz to troszkę pomysłów. które tutaj znalazłam wykorzystam w swoim domku. A Ty to pewnie projektantką wnętrz jesteś?? Jeżeli nie to zmień zawód -koniecznie Pozdrawiam Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.01.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 inspiracji można znaleźć w internecie mnóstwo Ten uśmieszek na końcu mówi sam za siebie - mnóstwo, mnóstwo, mnóstwo... Wiesz, muszę to dopasować do mojego Młodego...dlatego takl cały czas wypatruję, łączę, myślę...mam nadzieję, że jak przyjdzie czas będzie można coś z tym zrobić... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts