INEZ2007 03.03.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 to już z górki, nie wiedziałam ,że aż tak daleko juz jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.03.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 tylko w tym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 03.03.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.03.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Inez też czekalam na lampę a tu czytam ,ze lampa jeszcze nie wisi. No nic poczekam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 17.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Inez może jakieś nowe zdjęcia wrzucisz? Bardzo mi się podobają twoje wnętrza, nie są sztampowe, maja w sobie to coś Jestem ciekawa co się jeszcze u ciebie w domu zmieniło, co przybyło ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 22.03.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witam wiosennie jak tam poczatki powstawania ogrodu (zapewne też tak czarującego jak cały dom) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.05.2010 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Ogród powoli powstaje, wrzucę kilka fotek jak tylko je pstryknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.05.2010 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Inez może jakieś nowe zdjęcia wrzucisz? Bardzo mi się podobają twoje wnętrza, nie są sztampowe, maja w sobie to coś Jestem ciekawa co się jeszcze u ciebie w domu zmieniło, co przybyło ..... Dziękuję, troszkę sie pozmieniało,przybyła oczekiwana lampa teraz głównie żyję ogrodem )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.05.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 No naaaaaaaaareszcie jesteś Inez!!! Jak tam Twoja cudna Lawenda?! Czekam na fotki ogrodu, bo straaasznie jestem ciekawa co pięknego wymyśliłaś...?! P.S. Jestem teraz nad morzem i mam okazję zobaczyć w hotelu przepiękne tapety Colaniego... W klubie nocnym jest taki turkus i napatrzeć się na niego nie mogę.... Ech....... http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/01-057-76918_140x140.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 21.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej inez, fantastyczna jest ta lampa mozesz napisac prosze co to za model i firma..dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No naaaaaaaaareszcie jesteś Inez!!! Jak tam Twoja cudna Lawenda?! Czekam na fotki ogrodu, bo straaasznie jestem ciekawa co pięknego wymyśliłaś...?! P.S. Jestem teraz nad morzem i mam okazję zobaczyć w hotelu przepiękne tapety Colaniego... W klubie nocnym jest taki turkus i napatrzeć się na niego nie mogę.... Ech....... http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/01-057-76918_140x140.jpg Ogródek się robi, ale powolutku .Pstryknę jutro kilka fotek, moich nowych roslinek Zazdroszczę Ci tego morza...tak bym już sobie troszke "pourlopowała"...ech... Buziaki! Wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.05.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 hej inez, fantastyczna jest ta lampa mozesz napisac prosze co to za model i firma..dzieki Witaj Anetko, lampę kupowałam za naszą zachodnią granicą, w Polsce jest raczej niedostepna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetka82 22.05.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 no to kiszka..straszna wlasnie robie remont i wymieniam m.in. lampy nie mam pomysłu co dac do salonu bo nic mi sie nie podoba..niestety.w katalogach wiekszosc wyglada fajnie ale na zywo juz nie do konca..powodzenia w wykonczeniowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 26.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Oj jak się cieszę że się odezwałaś podejrzewałam Cię że siedzisz i dłubiesz. Niestety pogoda niebyt przyjazna na zakładanie ogrodu. U nas lipa koparkowy znów odwołany i za ogród nie mogę się zabrać. Czekam z niecierpliwieniem na kolejne fotki. Ja mam mętlik odnośnie swojej kuchni i całego domu. Wchodzą teraz instalatorzy i musże się w końcu zdecydować. No cóż męska decyzja przede mną ;d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
triada1301 24.07.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 INEZ2007 gratuluję pięknych wnętr Szkoda tylko, że zdjęć jest tak malutko, a one same są w bardzo małym rozmiarze. Czy wrzucisz może więcej zdjęc pokoju córci ? Jest śliczny. Ja meble równiez mam te wybrane ale wacham się jeszcze jakie dać ściany. Czy mogłabyś mi podać kilka informacji: -jakiego koloru są ściany w pokoju córci - jakie panele - oraz na klatce schodowej co to za kinkiety, dają wspaniałe światło, taki ala motyl Pozdrawiam I czekam z niecierpliwoscią na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Halooo Czy właścicielka jeszcze tu zagląda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.08.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie. U nas juz bez szaleńczego tempa, nie wszystko skończone,ale mieszka sie bardzo dobrze.Obiecuję do końca tygodnia zrobić kilka fotek,zeby "ciut" uaktualnić stronkę Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 22.08.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 INEZ2007 gratuluję pięknych wnętr Szkoda tylko, że zdjęć jest tak malutko, a one same są w bardzo małym rozmiarze. Czy wrzucisz może więcej zdjęc pokoju córci ? Jest śliczny. Ja meble równiez mam te wybrane ale wacham się jeszcze jakie dać ściany. Czy mogłabyś mi podać kilka informacji: -jakiego koloru są ściany w pokoju córci - jakie panele - oraz na klatce schodowej co to za kinkiety, dają wspaniałe światło, taki ala motyl Pozdrawiam I czekam z niecierpliwoscią na nowe zdjęcia Dziękuję, gdzieś w komentarzach powinny byc wszystkie te informacje, numery scian sa juz gdzies zakopane więc musiałabys poszperac w komentarzach.Podłoga Dąb bielony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manday 04.09.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Cześc Inez2007-fajnie, że się odnalazłaś! Czekamy na nowe zdjęcia i co? Nie ma Pozdrowionka~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 14.10.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam Pozdrowienia zostawiam dla Ciebie i rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts