Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Inez może jakieś nowe zdjęcia wrzucisz? :p :p :p Bardzo mi się podobają twoje wnętrza, nie są sztampowe, maja w sobie to coś :) Jestem ciekawa co się jeszcze u ciebie w domu zmieniło, co przybyło .....

Dziękuję, troszkę sie pozmieniało,przybyła oczekiwana lampa :) teraz głównie żyję ogrodem :)))))

No naaaaaaaaareszcie jesteś Inez!!!;)

Jak tam Twoja cudna Lawenda?!:cool:

Czekam na fotki ogrodu, bo straaasznie jestem ciekawa co pięknego wymyśliłaś...?!:yes:

P.S.

Jestem teraz nad morzem i mam okazję zobaczyć w hotelu przepiękne tapety Colaniego...:rolleyes:

W klubie nocnym jest taki turkus i napatrzeć się na niego nie mogę.... Ech.......

http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/01-057-76918_140x140.jpg

No naaaaaaaaareszcie jesteś Inez!!!;)

Jak tam Twoja cudna Lawenda?!:cool:

Czekam na fotki ogrodu, bo straaasznie jestem ciekawa co pięknego wymyśliłaś...?!:yes:

P.S.

Jestem teraz nad morzem i mam okazję zobaczyć w hotelu przepiękne tapety Colaniego...:rolleyes:

W klubie nocnym jest taki turkus i napatrzeć się na niego nie mogę.... Ech.......

http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/01-057-76918_140x140.jpg

Ogródek się robi, ale powolutku .Pstryknę jutro kilka fotek, moich nowych roslinek :)

Zazdroszczę Ci tego morza...tak bym już sobie troszke "pourlopowała"...ech...

Buziaki! Wypoczywaj :)

Oj jak się cieszę że się odezwałaś :) podejrzewałam Cię że siedzisz i dłubiesz. Niestety pogoda niebyt przyjazna na zakładanie ogrodu. U nas lipa koparkowy znów odwołany i za ogród nie mogę się zabrać. Czekam z niecierpliwieniem na kolejne fotki. Ja mam mętlik odnośnie swojej kuchni i całego domu. Wchodzą teraz instalatorzy i musże się w końcu zdecydować. No cóż męska decyzja przede mną ;d.

• 1 month później...

INEZ2007 gratuluję pięknych wnętr :) Szkoda tylko, że zdjęć jest tak malutko, a one same są w bardzo małym rozmiarze.

Czy wrzucisz może więcej zdjęc pokoju córci ? Jest śliczny. Ja meble równiez mam te wybrane ale wacham się jeszcze jakie dać ściany.

Czy mogłabyś mi podać kilka informacji:

-jakiego koloru są ściany w pokoju córci

- jakie panele

- oraz na klatce schodowej co to za kinkiety, dają wspaniałe światło, taki ala motyl

Pozdrawiam

I czekam z niecierpliwoscią na nowe zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
INEZ2007 gratuluję pięknych wnętr :) Szkoda tylko, że zdjęć jest tak malutko, a one same są w bardzo małym rozmiarze.

Czy wrzucisz może więcej zdjęc pokoju córci ? Jest śliczny. Ja meble równiez mam te wybrane ale wacham się jeszcze jakie dać ściany.

Czy mogłabyś mi podać kilka informacji:

-jakiego koloru są ściany w pokoju córci

- jakie panele

- oraz na klatce schodowej co to za kinkiety, dają wspaniałe światło, taki ala motyl

Pozdrawiam

I czekam z niecierpliwoscią na nowe zdjęcia

Dziękuję, gdzieś w komentarzach powinny byc wszystkie te informacje, numery scian sa juz gdzies zakopane więc musiałabys poszperac w komentarzach.Podłoga Dąb bielony.Pozdrawiam

• 2 weeks później...
  • 1 month później...