Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Projekt Lawenda

Recommended Posts

:D Jestem caly czas tylko ciagle dumam nad wnetrzami.Projekt sie rysuje dzis dostalam nowa wersje i jestem poddlamana-kilka pomieszczen jakby wogole bez przemyslenia rozrysowane.Wlasnie walcze z kuchnia :wink:

projekt robim na bazie Natalki-MUSIALAM odpuscic Lawende ale wiem gdzie bede ja mogla sobie podpatrywac :wink: bo domek jest przepiekny.

Jestem pewna ze sobie go cacunio wykonczysz i nawet sie ciesze ze zrobisz to zanim ja bede sie brala za wykonczeniowke hihihi-podpatrze co nieco :oops:

• Odpowiedzi 915
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

GRATULACJE rozpoczęcia prac budowlanych i pierwszego "wbicia szpadla" :D .

Dziękuję :D

:D

projekt robim na bazie Natalki-MUSIALAM odpuscic Lawende ale wiem gdzie bede ja mogla sobie podpatrywac :wink: bo domek jest przepiekny.

Jestem pewna ze sobie go cacunio wykonczysz i nawet sie ciesze ze zrobisz to zanim ja bede sie brala za wykonczeniowke hihihi-podpatrze co nieco :oops:

No to się porobiło, w końcu wybrałaś jeszcze inny niż początkowo chciałaś, to tak jak u mnie z dachem, widziałam moją dachówkę wczoraj u kogoś na dachu i w słońcu ma taki śliwkowy odcień, który nie pasuję w żadnym stopniu do mojej koncepcji na elewację :lol: więc chyba znowu zmienię kolor... :-? mam nadzieję,że po takim ciężkim wyborze jak okna i dach reszta pójdzie gładko...bo w innym przypadku się wykończę :lol: :lol: :lol:

Śledzę dziennik i proszę o zdjęcia.

Jak tylko będzie się coś działo na działce to zaraz pstryknę fotki :D

Pozdrawiam

Agunia projektu nowego nie wybiaralam.Moze zle napisalam .Projektant rysuje nam na bazie Natalki wnetrze domku a wyglad z zewnatrz bedzie jak Melodia-oba te projekty sa prawie identyczne :D

Mialas szczescie ze zobaczylas te dachowke w realu.Masz czas na wymiane a to nie tragedia.Gorzej by bylo gdyby juz Ci ja na dachu kladli i wtedy kolor "wyszedl"

Gratulacje!!! No to od marca sie zacznie... :wink: W takim tempie to nas dogonicie bardzo szybko, bo my "stoimy" od tygodnia bo nie ma pogody, cały czas pada u nas... Może to i dobrze z drugiej strony, bo mielibyśmy pewnie strop terrivę, a tak był czas do namysłu i będziemy robic jednak monolityczny... (mam nadzieję, ze już w przyszłym tygodniu w końcu... :-? ) Rozmawiałam z kilkoma budowlańcami i kierownikami budów i każda opinia była taka, że wylewany strop jest po prostu lepszej jakości, potem nie ma możliwości pęknięć jak w terrivie , no i jest ok. 15 cm cieńszy. Pozatym można ścianki spokojnie przesuwać wszystkie itd... minus tylko taki ,ze sie ekipa musi więcej narobic i dłużej to trwa...- ale to już nie nasz problem , płacimy im za strop i tyle... :wink: No to od marca , Twój dziennik będzie szybko się zapełniał... :) Powodzenia!

• 2 weeks później...
Ja też ciągle biegam... dziś kupiłam cegłe klinkierowa na kominy. Budowa znów od 3 dni stoi bo zima nastała u nas... :roll: Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy do końca marca się ze stropem uporamy, a na koniec kwietnia mam zamówione już okna i teraz nie wiem czy zdążymy do tej pory... Zdjęć nie umiem wklejać a nawet nie mam kiedy sie za bardzo "pouczyć". :wink: ale czekam na Wasze... :wink: Pozdrowionka