kakusek 15.02.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jestem caly czas tylko ciagle dumam nad wnetrzami.Projekt sie rysuje dzis dostalam nowa wersje i jestem poddlamana-kilka pomieszczen jakby wogole bez przemyslenia rozrysowane.Wlasnie walcze z kuchnia projekt robim na bazie Natalki-MUSIALAM odpuscic Lawende ale wiem gdzie bede ja mogla sobie podpatrywac bo domek jest przepiekny. Jestem pewna ze sobie go cacunio wykonczysz i nawet sie ciesze ze zrobisz to zanim ja bede sie brala za wykonczeniowke hihihi-podpatrze co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 15.02.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Piękny dom i piękne mieszkanie - jestem pod wrażeniem. Śledzę dziennik i proszę o zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 16.02.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 GRATULACJE rozpoczęcia prac budowlanych i pierwszego "wbicia szpadla" . Dziękuję projekt robim na bazie Natalki-MUSIALAM odpuscic Lawende ale wiem gdzie bede ja mogla sobie podpatrywac bo domek jest przepiekny. Jestem pewna ze sobie go cacunio wykonczysz i nawet sie ciesze ze zrobisz to zanim ja bede sie brala za wykonczeniowke hihihi-podpatrze co nieco No to się porobiło, w końcu wybrałaś jeszcze inny niż początkowo chciałaś, to tak jak u mnie z dachem, widziałam moją dachówkę wczoraj u kogoś na dachu i w słońcu ma taki śliwkowy odcień, który nie pasuję w żadnym stopniu do mojej koncepcji na elewację więc chyba znowu zmienię kolor... mam nadzieję,że po takim ciężkim wyborze jak okna i dach reszta pójdzie gładko...bo w innym przypadku się wykończę Śledzę dziennik i proszę o zdjęcia. Jak tylko będzie się coś działo na działce to zaraz pstryknę fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.02.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Powodzenia!!! Dołączam do obserwatorów budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Agunia projektu nowego nie wybiaralam.Moze zle napisalam .Projektant rysuje nam na bazie Natalki wnetrze domku a wyglad z zewnatrz bedzie jak Melodia-oba te projekty sa prawie identyczne Mialas szczescie ze zobaczylas te dachowke w realu.Masz czas na wymiane a to nie tragedia.Gorzej by bylo gdyby juz Ci ja na dachu kladli i wtedy kolor "wyszedl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 19.02.2008 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Kakusek a kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 20.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bardzo mądrze postępujesz spisując umowy na wykonanie wszystkiego , ja niestety byłem zbyt łatwowierny i mam tego efekty , takiego błedu już nie popełnie . powodzenia w budowie i jak najmniej niespodzianek budowlanych pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.02.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Bardzo mądrze postępujesz spisując umowy na wykonanie wszystkiego , ja niestety byłem zbyt łatwowierny i mam tego efekty , takiego błedu już nie popełnie . powodzenia w budowie i jak najmniej niespodzianek budowlanych pozdrawiam maanmy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 gratulacje z okazji pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.02.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 GRATULACJE, z okazji wiadomej Idziesz jak burza z zakupami i pomysłami. Życzę pomyślnej realizacji i będę śledziła Twoje zmagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tez przylaczam se do gratulacji-tempo macie superowe -oby tak dalej.Ja jak zaczne pod koniec roku to bedzie dobrze.Raczej nastawiam sie dopiero na przyszla wiosne.Niestety wstrzymuje nas plan zagospodarowaia ktorego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 21.02.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dziękuję wszystkim ,bardzo się cieszę ...startujemy na początku marca więc już się niepokoiłam,że nie zdążymy z tym pozwoleniem, ale udało się ...Teraz dopiero się zacznie "jazda bez trzymanki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No to teraz do roboty i akcik fundacyjny wkopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 22.02.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Gratulacje!!! No to od marca sie zacznie... W takim tempie to nas dogonicie bardzo szybko, bo my "stoimy" od tygodnia bo nie ma pogody, cały czas pada u nas... Może to i dobrze z drugiej strony, bo mielibyśmy pewnie strop terrivę, a tak był czas do namysłu i będziemy robic jednak monolityczny... (mam nadzieję, ze już w przyszłym tygodniu w końcu... ) Rozmawiałam z kilkoma budowlańcami i kierownikami budów i każda opinia była taka, że wylewany strop jest po prostu lepszej jakości, potem nie ma możliwości pęknięć jak w terrivie , no i jest ok. 15 cm cieńszy. Pozatym można ścianki spokojnie przesuwać wszystkie itd... minus tylko taki ,ze sie ekipa musi więcej narobic i dłużej to trwa...- ale to już nie nasz problem , płacimy im za strop i tyle... No to od marca , Twój dziennik będzie szybko się zapełniał... Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 05.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Halo! Ruszyliście? czy "cisza przed burzą" dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 06.03.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witaj, ruszamy w przyszłym tygodniu ale ciągle coś trzeba załatwiać, to prąd, to płot itd Już chcą mi przywozić bloczki a ja jeszcze nie mam fundamentów wykopanych A jak tam u Was? Przyślij jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 07.03.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Ja też ciągle biegam... dziś kupiłam cegłe klinkierowa na kominy. Budowa znów od 3 dni stoi bo zima nastała u nas... Jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy do końca marca się ze stropem uporamy, a na koniec kwietnia mam zamówione już okna i teraz nie wiem czy zdążymy do tej pory... Zdjęć nie umiem wklejać a nawet nie mam kiedy sie za bardzo "pouczyć". ale czekam na Wasze... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 07.03.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Gosiu w Twoich komentarzach umieściłam przydatny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 07.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Witam (o włos) sąsiadkę No teraz widać, że coś się dzieje. Będziem podpatrywać Czy ów dekarz, pałający zachwytem nad pełnym deskowaniem dachu to gość polecony przez sprzedających dachówki czy też owoc własnych poszukiwań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 07.03.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dekarz to owoc poszukiwań , Kiedy chciałbyś kłaść dach? Podpytam jak z terminem...jeśli byłbyś zainteresowany. U mnie jest cały maj ... do 20 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts