INEZ2007 13.04.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Kiedy zamierzacie skończyć stan surowy otwarty, ale z dachówka włącznie? My planujemy do 15 sierpnia... 5 maja ma wejść cieśla i podobno potrzebuje na dach z położeniem dachówki 1,5 miesiąca więc myślę że stan surowy otwarty będziemy mieli mniej więcej na początku lipca.Ale wolę niczego nie planować, bo bywa różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 15.04.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzięki za ponownie odwiedziny. Widże że u Ciebie z wiosną prace ruszyły. Chciałem zrobić przerwę na zebranie sił na nowe etapy ale jakoś mi nie wyszło i tynkarze wchodzą za tydzień. Z radościa wspominam etap na którym teraz jestes....wtedy niczym sie nie przejmowałem bo robiła to sprawdzona ekipa. Czego i Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Noooo, pięknie, pięknie!!! Zwłaszcza w tym ogrodzie za oknem A tak serio, to jestem pod wrażeniem tempa przebiegu prac Super domek Wam rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 17.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Jeszcze długaaa droga przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale fajne tempo Najbardziej zazdroszczę tego widoku z okna kuchennego Pewnie tak będzie szybciej niż myślisz Trzymam kciuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hannah 20.04.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cały przyszły tydzień ma być słońce! wow! roboty ruszą na całego u nas w piątek przywieźłi na budowę więźbę , kominy wyprowadzone, no i sa już zalane ławy na taras... cały czas robie w głowie przeróbki ścianek działowych... pozatym zdecydowaliśmy się na suwane drzwi tarasowe i elektryczne rolety zewnętrzne na parterze. Skrzynka będzie na zewnatrz, ale ja tak wolę niż ,zeby mi wewnatrz w pokoju była... Mój Piotr za to zabiera się od jutra za fundamenty na... altanke z drewutnią i grillo- wędzarnią, ciekawe co z tych planów wyjdzie znając ich obu to szykuj sią Aga też na taką wędzarnię... pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.04.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Super to już niebawem dach będzie Jeśli chodzi o wędzarnię to super sprawa ,ale jakoś szybciej widzę tam Piotra niż Adama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 20.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o wędzarnię to super sprawa ,ale jakoś szybciej widzę tam Piotra niż Adama Wędzarnia, mmmm.., ale co Oni winni, żeby ich tak odrazu do wędzarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 20.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Wędzarnia, mmmm.., ale co Oni winni, żeby ich tak odrazu do wędzarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 22.04.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No, no, ale masz układy - słoneczna pogoda na życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 INEZ, tak właśnie jest na budowie - wszystko przeszkadza, wszystko się może zdarzyć Trzymaj się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 30.04.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Już widać zarys okienka w salonie INEZ a jak tam oceniasz wielkość salonu jak już są ściany? nie jest za mały? Pozdowionka i duzo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 30.04.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Już widać zarys okienka w salonie INEZ a jak tam oceniasz wielkość salonu jak już są ściany? nie jest za mały? Pozdowionka i duzo słońca Na etapie ław wydawało mi się wszystko takie dla krasnolutków ,ale teraz jest ok. Pokoje nie są duże, ale ja własnie szukałam projektu w którym pomieszczenia byłyby takie przytulne.Jakos zdecydowanie lepiej sie czuję w takich warunkach niż w wielkich salonach A jak tam postępy przy przygotowaniach do budowy? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 30.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 W piątek mam pierwsze spotkanie z architektem. Mam kilka pomysłów na zmiany na dole i poddaszu. Zobaczymy co się da zrealizować. Dzisiaj dostałem pozytywna decyzję na kredyt (nie mogło być inaczej, bo kredytami hipotecznymi zajmuje sie od 9 lat . Biorę 530 tys na budowe Lawendy II. Mam nadzieje, że styknie. Na ile oszacowałaś swoja budowę? Druga miła niespodzianka (dla mnie nie dla sprzedającego działkę) to decyzja US o konieczności odprowadzenia VAT od sprzedazy działki. Sprzedający musi zapłacic VAT a ja nie musze płacić PCC w wysokości 2%. Zostaje mi 3,5 tys w kieszeni . Dobrze, że podpisałem umowę przedwstępną aktem notarialnym więc sprzedający nie podniesie mi ceny. Twoja budowa idzie nw rewelacyjnym tempie, tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.05.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 My też właśnie dostaliśmy pozytywną odpowiedź w sprawie kredytu . Jesli chodzi o szacunkowe koszty to przypuszczam,że w podobnej kwocie uda nam się zamknąć.Szkoda,że nie wiedziałam,że się znasz na kredytach to poprosiłabym Cie o pomoc przy kosztorysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 01.05.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A w jakim banku zdecydowalas sie na kredyt jesli to nie tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 01.05.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Złożyłam w dwóch bankach ,ale jeszcze się nie zdecydowałam który wybiorę -Milenium albo Ge Money Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspect 02.05.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Oferty znam, jakie dostałaś warunki jesli chodzi o marżę i prowizję (w GE ubezpieczenie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 02.05.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ge Money :Oprocentowanie łączne: 5.100 Oprocentowanie ważone 3.85 Ubezpieczenie pomostowe 1.25prowizja: 0zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIN 06.05.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 A ja mam w MIlennium i polecam....póki co nie było żadnego problemu. Jeszcze mam tam kilka złotych do wyciągnięcia, ale dopiero jak udokumentuję wkład własny w odpowiedniej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts