zibby 08.11.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A więc wydałem pierwsze pieniądze w związku z budową na razie nie dużo bo tylko 116,50zł na wydanie mapek do celów lokalizacyjnych ale to już coś ...! w planach mamy budowę domu wg projektu ze studia projektów z500 o symbolu z24 praktycznie bez żadnych zmian ( może się to jeszcze zmieni ale na te moment to jest to ) , aha dodam że mapki powinienem dostać ok 20 listopada wkrótce dołączę fotki mojej działki ( może sie uda ) komentarze dodziennika budowy: http://forum.muratordom.pl/post2152716.htm#2152716 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibby 06.03.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 to krok następny popełniony, właśnie otrzymałem "warunki zabudowy " teraz czekam na pozwolenie na budowę ciekawe do kiedy będę czekał na papiery życzcie mi cierpliwości STRASZNIE DŁUGO TO TRWA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts