RAKIETA224 08.11.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 czesc nazywam sie Iwona i własnie czekam na pozwolenie na budowe Zdecydowaliśmy sie na Słoneczko wersja mała i mam prosbe do wszystkich aby wysłali mi zdjecia zbudowanego domu na zewnatrz i w środku na e-mail Bardzo byłabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 25.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witaj! Zwabiły mnie do Twojego wpisu dwie rzeczy: jesteś z Tbg (ja z Sandomierza) i budujesz Słoneczko Majki Michalak. Słoneczko jest cudne, bardzo długo było faworytem moim i żony, później była Gienia z tej samej pracowni, a stanęło ostatecznie na Z14 z pracowni Z500, które aktualnie wykańczamy. Bardzo jesteśmy oboje z żoną ciekawi jak będzie ono wyglądać w naturze. Może jak już stanął u Ciebie mury będzie nam dane je obejrzeć. Życzymy powodzenia i wytrwałości w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts