kubaimycha 08.11.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Dostałam wyceny drzwi szklanych z różnymi rodzajami okuć :geze dormamab Tańsze i droższe, ale zupełnie nie wiem, jak te systemy porównać jakościowo...Jeśli macie jakieś doświadczenia, bardzo proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.11.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 geze - niemiecka jakość prawie jak mercedes dorma - jakośc + lepszy design wab - chińskie nie znaczy ze gorsze, oszczena nierdzewka, cieńsze powłoka chromów ja przymierzam się do geze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 08.11.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 geze - niemiecka jakość prawie jak mercedes dorma - jakośc + lepszy design wab - chińskie nie znaczy ze gorsze, oszczena nierdzewka, cieńsze powłoka chromów ja przymierzam się do geze ...dzięki... Z jakiej firmy masz zamiar zamawiać drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 geze - niemiecka jakość prawie jak mercedes dorma - jakośc + lepszy design wab - chińskie nie znaczy ze gorsze, oszczena nierdzewka, cieńsze powłoka chromów ja przymierzam się do geze ...dzięki... Z jakiej firmy masz zamiar zamawiać drzwi ? u mnie niestety to projekt indywidualny, robie próby z 2 stopniami matowienia szła zlecenie pójdzie to małego zakładu szklarskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts