magol25 08.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Cześć! Jestem Maciej i mieszkam z żoną Justyną i córką Olą we Włocławku. W przyszłym roku planujemy rozpoczęcie budowy domku jednorodzinnego pod Włocławkiem. Niedawno kupiliśmy działkę i jesteśmy na etapie załatwiania formalności i wyboru projektu. Od jakiegoś czasu zastanawiamy się nad wyborem projektu C69c z zasadami-wariant III. I na wstępie mam do Was pytanie. Co sądzicie o tym projekcie i czy może ktoś z Was pobudował już taki dom i zechciałby pokazać jak się prezentuje w rzeczywistości. Parametry działki po lekkich modyfikacjach projektu spełniają warunki do budowy takiego domu. Do tego projektu zachęciła nas prostota konstrukcji i to że dom jest parterowy. Myślę że na naszą trzyosobową rodzinę+cocker spaniel by wystarczył .Pozdrawiam i czekam na opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.11.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Witam, najwyższa rada forumowa zapozna się z projektem i wyda odpowiednie rozpożądzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 10.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witaj! Rada chyba znow miala integracje i dlatego zwleka z odpowiedzia chyba nie moga sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witaj,Podoba mi się ten projekt, no to do dzieła i pytajcie, pytajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 19.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Witaj , Domek jest ładny i przestronny. To niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts