pik33 06.08.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Legalett to płyta betonowa w styropianowej izolacji. Dookoła jest jej 9 cm. Trzeba do niej "doczepić" wejściowe schodki do domu, a z drugiej strony taras. Co zrobić z tym styropianem? Jeśli go wytnę, będzie niesamowity mostek cieplny, z drugiej zaś strony, jeśli go nie wycinać - to jak "przyczepić" te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam, Jeśli nie chcesz mostków to pozostaje Ci zdylatować taras i schody wej. (w/g mojego kier. budowy nie ma potrzeby robienia przerwy - można dojść na ścisk do styropianu płyty)Dla ukrycia ewentualnej szpary powstającej w tym miejscu proponuje użycie jednostronnie mocowanych listw drewnianych lub metalowych.Ja tak zrobiłem. Z pozdr, Filo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Pamiętam , że fajny pomysł na ,, dopięcie " tarasu miała Osówka..AUtomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 07.08.2003 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 Podnoszę temat "do góry" bo do poniedziałku muszę wiedzieć, jak to zrobić... może ktoś ma jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 07.08.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 A może ktoś z Legalettu ma pomysł? W końcu trochę tego już stoi, inni mieli podobne problemy, a ty jesteś ich klientem. Zadzwoń, zapytaj, daj znać następcom (sam mam ochotę na ten system).Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts