kroyena 09.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Jak w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie odważę się - strach.Obgadaliby mnie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.11.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Moje podwórko pokryte jest obecnie równo przyciętą trawką.Sam cionłem w sobotę.Przy tylnym wejściu stoi sterta 10 desek opartych o mur w pozycji pionowej.Wzdłuż ściany z sąsiadem ciągnie się częściowo rozebrana stara piwniczka zewnętrza, przykryta odeskowaniem i papą. Za nią wzdłuż granicy jest wykopik pod remontowany garaż, a za wykopikiem sterta ze 2 qbiki bloczków i 2 qbiki cegły rozbiórkowej zadaszone na zimę.Przepraszam mam jeszcze stare płytki chodnikowe w ilości około 10 uścierzkowione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 U mnie na podwórku dominują błoto i muł w róznych stanach skupienia - jednym słowem g l e b a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 09.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Nie pokażę, bo powiesz, że jesteśmy bałaganiarze. Tak a propos wychowywania na podwórku - ostanio moje dziecko z żalem wyznało, że fajniej było jak były chaszcze (tzn. przed "zaprowadzeniem" ogrodu). Pociesza się, że jak zasadzimy krzaki, to znowu będą chaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.11.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 kroenya - proszę - popraw ten tutuł, błagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 kroenya - proszę - popraw ten tutuł, błagam pokaż a cię pokarze swojego nie pokażę, bo mi wcięło album Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 09.11.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Kroyena, te płytki by mi się przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.11.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 U nas da sie zauważyć, że mamy dzieci (zabawki, domki), psa (dołki ) i bałagan w garażu (samochód na podjeździe ) A tak ogród rośnie o ile go psina nie wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-mam niebieski dach 09.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Pięknie przystrzyżona trawka, ładne drzewka i krzewy, wkomponowane w otoczenie, żadnych dodatkowych eksponatów typu przyczepka do samochodu, kupka kamieni do zagospodarowania na środku, itp.... Takie mi się marzy ..... , i kiedyś takie będzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.11.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 No co Ty ja sie na podworku nie wychowalam. Nie mam co pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 09.11.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/81/Warszawa_Namiestnikowski.png/250px-Warszawa_Namiestnikowski.pngczyje to podwórko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.11.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ale teraz jakby rozkopane letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 09.11.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Rozkopane bo ulice robia, pare miechow temu robili mu ogrzewany chodnik zeby glupek znow sie nie poslizgnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 09.11.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Pięknie przystrzyżona trawka, ładne drzewka i krzewy, wkomponowane w otoczenie, żadnych dodatkowych eksponatów typu przyczepka do samochodu, kupka kamieni do zagospodarowania na środku, itp.... Takie mi się marzy ..... , i kiedyś takie będzie .... Oby tylko znajomi męża przy okazji kolejnych urodzin nie pokrzyżowali Twoich planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 09.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Mi tez się marzy nienagannie przycięta trawka w ogrodzie - cóż z tego, jak zona planuje kupno Berneńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 09.11.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 ...u nas ...krajobraz iście księżycowy...i tak zostanie do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.11.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Podwórko? Wszystko rośnie jak chce. Nawet perz. Czy to jest angielski ogród? Trawka (?) koszona jest... od czasu do czasu. Trawa, trawa, nie trawka, żeby nie było niedomówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 10.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Podwórko? Wszystko rośnie jak chce. Nawet perz. Czy to jest angielski ogród? Trawka (?) koszona jest... od czasu do czasu. Trawa, trawa, nie trawka, żeby nie było niedomówień. No prosze... a byłem pewien że postawisz Kolumne Zygmunta Łatwiej jest utrzymać"boisko piłkarskie" niż np. kwiatek koniczyny. P.S. Pewną część działki kosze regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.11.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 A tytła nie zmienie W końcu każdego z nas czeka podatek kastralny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts