ewabart 04.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Hejwidzę że roboty się posuwają, mam pytanie skąd braliście beton, ja teraz własnie jestem na etapie fundamentów i poszukuje tańszego niż w Budo Kruszu betonuPozdrwaiam,Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaulinaPawe 08.04.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Beton bralismy w Budokruszu. Jakość ok, obługa taka sobie. Ania prace trwają i nie powiem, żeby obyło się bez nerwów. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że tynkarzom pomylił sie termin o msc , a dzisiaj elektrownia mnie dobiła. Normalnie sama miłe niespodzianki. Jestesmy na etapie ocieplania domu. Jak skonczymy to wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.04.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No to trzymam kciuki i czekam na kolejne wieści z Waszej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts