Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:o :-? :lol: :lol: :lol: Nie no!!! Ja w to wchodzę! Moje po 14-stu godzinnej dniówie na budowie,powinny sprzedawać się jak ciepłe bułeczki 8) . To będzie wersja limitowana, bo po 14 - 16 godz. nie pracuje się przecież codziennie. poza tym może znajdzie się para takich które już "dojrzały" kilka dni :roll: .Pędzę zanim żona przy pomocy proszku i pralki zaprzepaści moje szanse na super buziness :evil: , ostatnio biedna marnie się czuje to może jeszcze nie wszystko stracone :lol: !!

Wystarczy skarpetki zbierać codziennie z robotników na budowie

po skończonej pracy skarpety do woreczka i handelek kwitnie :D

A co powiecie na taki tekst z tegoż forum :o :o :o :o :o

Temat: Re: kto lubi smierdzace i spocone stopy

Autor Łukasz dnia 2005-01-11 00:27:35

[Przeglądarka] A ja noszę się z zamiarem wyjadania brudu spod paznokci moim koleżankom. Ciekawe jak on smakuje?

:-? :-? :-? :roll:

Temat: Re: kto lubi smierdzace i spocone stopy

Autor Łukasz dnia 2005-01-11 00:27:35

[Przeglądarka] A ja noszę się z zamiarem wyjadania brudu spod paznokci moim koleżankom. Ciekawe jak on smakuje?

O rety, zaraz cofnie mi się cała zawartość żołądka... :o :o :o

Bleeeeeeeee...