joannamichal 10.11.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 witamna wiosne zaczynam budowe malego domku 50m² i niemam zielonego pojecia ile powinna wziasc ekipa za stan surowy otwartydomek bedzie wedlug wlasnego projektu prosta bryla dach dwuspadowychodzi mi o cene robocizny tzn: wykop pod fundament,zrobienie fundamentow(raczej murowanych chyba taniej), sciana jednowarstwowa z betonu komorkowego 18(wycieplenie bedzie robione samodzielnie), wylewki, wiezba,(ktycie dachu dachowka raczej tez samodzielnie). domek parterowy bez poddassza zadnych stropow calkiem prosty. z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam ps. okolice brennej,skoczowa, jak ktos zna dobra ekipe prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Już wiem skąd pod nowymi nickami ten dopisek Ludzie, na dwóch stronach wątków było już kilka rozpoczętych dyskusji na TEN SAM TEMAT Poszukajcie najpierw bo ile razy można pisac to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 10.11.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Wątków szukajcie w "wymianie doświadczeń" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 11.11.2007 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 WIDZĘ ZE JESTEŚCIE NOWI, NIERAZ SPOTKACIE SIĘ Z RÓZNYMI KOMENTARZAMI. NIE NAPISALIŚCIE O POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ. JA BĘDE MIAŁA DOMEK OK. 140 M I WYCENY MAM OD 22 TYŚ DO 40. NIC TYLKO SZUKAĆ I BRAĆ SIĘ DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaCIESZYN 11.11.2007 03:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 WIDZĘ ZE JESTEŚCIE NOWI, NIERAZ SPOTKACIE SIĘ Z RÓZNYMI KOMENTARZAMI. NIE NAPISALIŚCIE O POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ. JA BĘDE MIAŁA DOMEK OK. 140 M I WYCENY MAM OD 22 TYŚ DO 40. NIC TYLKO SZUKAĆ I BRAĆ SIĘ DO ROBOTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziczki 11.11.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 My wybraliśmy projekt z Muratora C110 "Za rogiem", pow. użytkowa 133 m2. Ekipa spod Kielc za stan surowy zamknięty z pokryciem dachu zaśpiewała nam 55 tys. zł, ale szukamy jeszcze ponieważ wiemy że można taniej w okolicach 35-40 tys. zł. Dzisiaj umówiliśmy się na spotkanie i omówienie szczegółów, więc będziemy wiedzieć za co mamy zapłacić te 55 tys. zł.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts